Paramount+ Essential vervangt beperkt abonnement op 7 juni

Paramount+ Essential vervangt beperkt abonnement op 7 juni
Paramount+ Essential vervangt beperkt abonnement op 7 juni
Anonim

Op maandag vervangt het Paramount Plus Essential-abonnement het Limited Commercials-abonnement van $ 5,99 per maand, wat een iets goedkoper alternatief biedt voor $ 4,99 per maand. Android Police zag een nieuwe veelgestelde vraag op de Paramount+-website met details over het nieuwe Essential-abonnement van de streamingdienst.

Image
Image
Afbeelding: Paramount.

Paramount

Wat betreft de kenmerken lijkt het Essential-plan op het huidige Limited Commercials-plan. Beide omvatten beperkte commerciële onderbrekingen, on-demand streaming voor duizenden tv-shows en films, toegang tot live NFL-games op CBS en CBSN 24-uursnieuws. Echter, zoals Engadget aangeeft, zal Essential lokale CBS-uitzendkanalen uitsluiten.

Image
Image
Afbeelding: Paramount.

Paramount

Volgens de Paramount+-site kunnen gebruikers van Limited Commercials-abonnementen hun abonnement behouden zolang ze niet van abonnement veranderen of zich afmelden. Evenzo heeft iedereen die meer geïnteresseerd is in het huidige plan nog steeds de mogelijkheid om zich aan te melden vóór de overstap op 7 juni. Gebruikers van Limited Commercials die willen overstappen naar Essential kunnen dit echter gemakkelijk doen - houd er rekening mee dat er niet terug wordt geschakeld. Of het weglaten van lokale CBS-streaming de dealbreaker is, hangt af van de gebruiker, maar het is een detail dat de moeite waard is om te weten voordat u zich aanmeldt of overschakelt.

Het huidige Limited Commercials Plan kost $ 5,99 per maand ($ 59,99 per jaar), terwijl Essential iets minder kost met $ 4,99 per maand ($ 49,99 per jaar). Degenen die liever geen commercials zien, kunnen ook kiezen voor het Commercial Free-abonnement voor $ 9,99 per maand ($ 99,99 per jaar).

Aanbevolen: