Hoe gebruik je rasterweergave op FaceTime in iOS 15

Inhoudsopgave:

Hoe gebruik je rasterweergave op FaceTime in iOS 15
Hoe gebruik je rasterweergave op FaceTime in iOS 15
Anonim

Wat te weten

  • Schakel de rasterweergave in door op Grid in de linkerbenedenhoek te tikken.
  • Op FaceTime voor iPads staat Grid in de rechterbovenhoek.
  • Het raster verschijnt pas als er vier mensen in gesprek zijn. Als je geen raster ziet, tik je op het scherm om de interface te laten verschijnen.

Dit artikel legt uit hoe je de rasterweergave in FaceTime kunt inschakelen en gebruiken.

Je apparaat moet iOS 15 of iPadOS 15 hebben om rasterweergave te gebruiken. Weet u niet zeker of u de nieuwste software-update van Apple kunt downloaden? Controleer of uw iPhone-model iOS 15 ondersteunt.

Hoe schakel ik rasterweergave in FaceTime in?

Als je rasterweergave in FaceTime wilt inschakelen, moet je met ten minste drie andere mensen in gesprek zijn. De gezichten van iedereen zullen tegels van verschillende grootte zijn en zullen over het scherm worden verspreid wanneer mensen praten. Ga als volgt te werk om ze in een raster te ordenen:

  1. Tik op het scherm om de gebruikersinterface zichtbaar te maken.
  2. Op iPhones verschijnt Grid in de linker benedenhoek. Controleer op iPads de rechterbovenhoek.
  3. Tik op Grid. De optie wordt wit als deze is ingeschakeld.
Image
Image

Wat doet de rasterweergave op FaceTime?

Als je de rasterweergave inschakelt, zie je een paar veranderingen. Uw pictogram blijft in de rechterbenedenhoek staan, maar de tegels van verschillende grootte voor andere bellers zullen in geordende kolommen klikken en daar blijven. Wanneer iemand praat, verschijnt er een witte omtreklijn rond zijn tegel.

FaceTime onthoudt je laatste instellingen, dus als je de rasterweergave eenmaal hebt ingeschakeld, moet deze aan blijven totdat je hem uitschakelt.

Waarom krijg ik geen rasterweergave 0 op FaceTime?

Als je tegels niet in rasters staan of je de optie om rasterweergave in te schakelen niet ziet, zijn er een paar mogelijke oorzaken:

  • Er moeten meer mensen deelnemen aan het gesprek. De rasteroptie verschijnt alleen als er meer dan 4 personen aanwezig zijn.
  • Er zijn te veel mensen in gesprek. FaceTime ondersteunt groepen van maximaal 32 personen, maar iPhones geven slechts zes andere bellers weer in een raster.
  • U moet uw apparaat bijwerken. Rasterweergave vereist iOS 15 op uw iPhone of iPadOS 15 op uw iPad.
  • De functie heeft mogelijk een bug. Gebruikers melden geen problemen met de rasterweergave, maar iOS 15 is nog steeds nieuw.
  • Uw apparaat ondersteunt iPadOS 15 of iOS 15 niet. Als u uw iPhone niet kunt updaten naar iOS15 of uw iPad naar iPadOS 15, ziet u geen rasterweergave. Apple stopt na enkele jaren met het ondersteunen van oudere apparaten.

FAQ

    Hoe groepeer ik FaceTime op iOS 15?

    Om een FaceTime-groep te starten, tik je op Nieuwe FaceTime en kies je alle contacten die je wilt toevoegen. Als je al een groepschat hebt, tik je op het FaceTime-pictogram in de rechterbovenhoek om iedereen in de chat te bellen. U kunt maximaal 32 gebruikers in een groepsgesprek hebben.

    Hoe demp ik mezelf op FaceTime?

    Tik op het scherm om de gebruikersinterface zichtbaar te maken en tik vervolgens op Mute (het microfoonpictogram) in de werkbalk. Tik er nogmaals op om het dempen zelf weer in te schakelen. Als audio niet werkt op FaceTime, controleer dan of je gedempt bent.

    Hoe draai ik de camera in een groep FaceTime op iOS 15?

    Tik op je videominiatuur om het scherm uit te vouwen en tik vervolgens op Flip (het camerapictogram) in de rechterbenedenhoek. Tik op het Portrait-pictogram in de linkerbovenhoek om de portretmodus op FaceTime in te schakelen.

Aanbevolen: