Apple zegt dat WWDC in 2022 volledig online zal zijn

Apple zegt dat WWDC in 2022 volledig online zal zijn
Apple zegt dat WWDC in 2022 volledig online zal zijn
Anonim

Apple heeft aangekondigd dat de volgende Worldwide Developers Conference (WWDC) voor 2022 weer volledig online zal zijn.

Het bedrijf heeft niet te veel gezegd over de details van wat er tijdens het evenement van een week zal worden behandeld, maar Apple heeft verklaard dat het iOS, iPadOS, macOS, tvOS en watchOS "innovaties" zal bevatten. Volgens de aankondiging zal "Apple's groeiende wereldwijde gemeenschap van meer dan 30 miljoen ontwikkelaars inzicht en toegang krijgen tot de technologieën en tools om hun visies te realiseren."

Image
Image

Naast de Keynote en State of the Union-presentaties is Apple van plan meer middelen op te nemen om (zou zijn) ontwikkelaars te helpen groeien. Meer digitale lounges voor discussies, meer leerlabs en meer gedeelde informatiesessies.

Op de eerste dag van het evenement (6 juni) zal Apple ook gastheer zijn voor een beperkt aantal studenten en ontwikkelaars in Apple Park, waar ze beide eerste presentatievideo's samen kunnen bekijken. Apple zegt echter dat de ruimte beperkt is en raadt aan om de WWDC22-website in de gaten te houden voor meer details die binnenkort worden vrijgegeven.

Image
Image

Swift Playgrounds krijgt ook een duwtje in de rug, nu Apple een nieuwe studentenuitdaging uitgeeft met behulp van de ontwikkel-app. Voor 2022 wordt hen gevraagd een project naar eigen keuze te maken, maar het moet in Swift Playgrounds worden gemaakt.

WWDC22 begint op maandag 6 juni en duurt tot en met vrijdag 10 juni.

Aanbevolen: