Animal Crossing: New Horizons' krijgt een heleboel gratis en betaalde inhoud

Animal Crossing: New Horizons' krijgt een heleboel gratis en betaalde inhoud
Animal Crossing: New Horizons' krijgt een heleboel gratis en betaalde inhoud
Anonim

Nintendo voegt op 5 november een heleboel nieuwe downloadbare content (DLC) toe aan Animal Crossing: New Horizons, zowel gratis als betaald.

Volgens de aankondiging in een Nintendo Direct-presentatie op vrijdag, bevat de gratis inhoud de favoriete NPC's Brewster en Kapp'n, gyroids, nieuwe winkels, doe-het-zelf-kookrecepten en meer. Na de update zal Brewster een café openen op de tweede verdieping van het museum en wat Java voor jou en je vrienden serveren als je Blathers een bepaald plezier doet. Kapp'n neemt je mee naar afgelegen eilanden op zijn boot.

Image
Image

Harv's Island krijgt een open markt waar handelaren zoals Redd, Saharah en Kicks zich kunnen vestigen. Animal Crossing-pijlers Katrina en Harriet zullen daar ook verschijnen om respectievelijk fortuinen te lezen en haar te stylen.

Nook Inc. heeft een aantal nieuwe diensten, zoals verordeningen om onkruid minder te laten groeien of om alle eilandbewoners vroeg wakker te maken. Je kunt ook je opslagruimte uitbreiden en het uiterlijk van je huis veranderen.

De betaalde DLC heet Happy Home Paradise en je kunt je aansluiten bij Lottie en het Paradise Planning-team. In deze rol reis je naar andere eilanden waar je vakantiehuizen kunt ontwerpen, scholen en restaurants kunt inrichten en meer. Je kunt screenshots van je ontwerpen delen met andere spelers, en je kunt zelfs de technieken die je leert tijdens het verbouwen van deze eilanden toepassen op je thuiseiland.

De DLC kan worden gekocht voor een eenmalige vergoeding van $ 25. Of je kunt het krijgen via Nintendo's nieuwe Switch Online + Expansion Pack. Dit nieuwe lidmaatschapsniveau omvat het basis Switch Online-lidmaatschap en geeft toegang tot Nintendo 64-games en Sega Genesis-games.

Het kost $50/jaar voor een individueel lidmaatschap of $80/jaar voor een gezinslidmaatschap, wat een behoorlijk grote prijsstijging is ten opzichte van de $20/jaar vergoeding van het basisplan.

De nieuwe functies die op 5 november aankomen, zijn de laatste grote gratis inhoudsupdate van New Horizons.

Aanbevolen: