Een digitaal visitekaartje delen

Inhoudsopgave:

Een digitaal visitekaartje delen
Een digitaal visitekaartje delen
Anonim

Wat te weten

  • Het delen van digitale visitekaartjes is afhankelijk van hoe u ze maakt: elke app of service deelt vanuit die app of service.
  • U kunt eenvoudige vCards verzenden via e-mail of een berichten-app of -service.

Het delen van digitale visitekaartjes is vaak afhankelijk van de app of service die je hebt gebruikt om de kaart te maken. U kunt ook een kopie van uw contactgegevens hebben in een standaardindeling, zoals een vCard. VCF-bestand. In de onderstaande secties laten we u zien hoe u deze allemaal bij uw collega's kunt krijgen.

Hoe deel ik op service gebaseerde digitale visitekaartjes?

Met veel services kunt u aantrekkelijke, interactieve digitale visitekaartjes maken, zoals de volgende:

  • Switchit laat je digitale visitekaartjes maken met aangepaste lay-outs met optionele video.
  • De HiHello-apps voor iOS en Android maken het verzamelen en organiseren van de leden van uw netwerk eenvoudig.
  • Op hardware gebaseerde kaarten zoals Mobilo Card of Tap Tag laten u uw informatie op een kaart laden die deze naar de apparaten van andere gebruikers overdraagt.

Als je deze services gebruikt om je digitale visitekaartje te maken, controleer dan hun tools voor ingebouwde methoden om ze te delen. U kunt bijvoorbeeld een HiHello-kaart delen door het volgende te doen:

  1. Tik in het Cards-scherm van de HiHello-app op het visitekaartje dat je wilt delen.
  2. Tik op de knop Verzenden.

    Image
    Image
  3. Je ziet een scherm met je ingebouwde verzendopties, die je kunt selecteren uit de knoppen onderaan: QR Code, E-mail , of Text.

    Image
    Image

Hoe deel ik online visitekaartjes die ik heb gemaakt?

Als je geen bestaand platform of bestaande app hebt gebruikt om je digitale visitekaartje te maken, zou je gewoon de URL naar je contacten sturen. Wanneer ze bijvoorbeeld op een smartphone worden bekeken, zijn de bios van bijdragers op Lifewire een redelijk goede weergave van een digitaal visitekaartje. Om dit naar een collega te sturen, kunt u de bestaande Share functie van uw mobiele besturingssysteem gebruiken (de onderstaande instructies zijn gebaseerd op Google Chrome op Android):

  1. Breng je bio/profiel/portfolio in je browser naar keuze.
  2. Tik op de Share optie in het hoofdmenu (de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm). (Als je een andere browser of een iPhone gebruikt, tik je op je deeloptie.)

    Image
    Image
  3. Selecteer de app die je wilt gebruiken om je kaart te verzenden, bijvoorbeeld via sms of een andere berichten-app.

  4. Je kunt ook QR-code selecteren om Android een QR-code te laten genereren die je ofwel rechtstreeks op je telefoon aan anderen kunt laten zien, of je kunt ze opslaan in een afbeeldingsbestand dat je ergens anders kunt plaatsen.

    Image
    Image

Hoe deel ik een digitaal visitekaartje dat als vCard is geformatteerd?

Ten slotte is het mogelijk dat uw contactgegevens zijn opgeslagen in het eerbiedwaardige vCard-formaat. Net als het delen van een online visitekaartje, houdt het delen van een vCard in dat het bestand naar iemand wordt verzonden. Wanneer de ontvanger het ontvangt, kunnen ze de applicaties op hun apparaat gebruiken om het te openen en in hun adresboek te importeren. Apps omvatten Outlook op Windows, Contacten op macOS en de ingebouwde Contacten-apps in iOS of Android.

Als u uw contactgegevens in vCard-indeling wilt delen, kunt u deze toevoegen aan elke vorm van communicatie die bestandsbijlagen accepteert. Als u het bijvoorbeeld wilt toevoegen aan een e-mail in Microsoft Outlook, voert u de volgende stappen uit:

  1. Maak een e-mail met alle andere inhoud die je nodig hebt.
  2. Klik op de Bestand bijvoegen knop in de Include sectie van het lint.

    Image
    Image
  3. Selecteer uw vCard in de lijst met recente items of blader naar de locatie op uw pc.

    Image
    Image
  4. Selecteer in het dialoogvenster Bestand invoegen het vCard-bestand en klik vervolgens op Insert.

    Image
    Image
  5. Stuur de e-mail met uw vCard-bijlage naar uw ontvanger(s).

    Image
    Image

FAQ

    Hoe maak ik een digitaal visitekaartje?

    Een manier om een digitaal visitekaartje te maken is met Google via Gmail. Open Gmail, klik op het rastermenu en selecteer Contacts Selecteer Create Contact > Maak een Contact, voer in de informatie die u wilt weergeven, voeg desgewenst een afbeelding toe en klik op Opslaan Om het te verzenden, klikt u op Menu (drie stippen) >Export > vCard > Export , en voeg de vCard toe aan een uitgaand Gmail-bericht.

    Hoe scan ik mijn visitekaartje om een digitale kopie te maken?

    Als je een fysiek visitekaartje hebt, kun je een scanner of een app voor het scannen van smartphones van derden, zoals Microsoft Office Lens voor iOS of Android, gebruiken om een digitale kopie te maken. U kunt Image Capture ook gebruiken om documenten op een Mac te scannen.

    Waarom een digitaal visitekaartje?

    Een digitaal visitekaartje is gemakkelijk en handig te delen via sms, e-mail, sociale media en meer. Het is gemakkelijk om uw digitale visitekaartje aan te passen en aan te passen aan de behoeften van de klant, en aangezien er geen beperkingen zijn aan de afmetingen, kunt u zoveel gedetailleerde informatie opnemen als u wilt.

Aanbevolen: