De 8 beste Google Pixel-hoesjes van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste Google Pixel-hoesjes van 2022
De 8 beste Google Pixel-hoesjes van 2022
Anonim

De beste Google Pixel-hoesjes bieden extra bescherming voor je telefoon. Er zijn hoesjes beschikbaar voor oudere apparaten zoals de Google Pixel 2 en Pixel 3 XL, maar ook voor nieuwere modellen zoals de Google Pixel 4 en 4a. We hebben een lijst met opties samengesteld voor zowel oudere als nieuwere modellen van de Pixel, waaronder de nieuwe Pixel 4a 5G en Google Pixel 5.

Onze eerste keuze voor de meeste Pixel-gebruikers is de Caseology Parallax bij Amazon. Het bedrijf maakt hoesjes van hoge kwaliteit, waarbij het Parallax-assortiment geschikt is voor alle Pixel-apparaten. Het bestaat uit TPU en polycarbonaat voor bescherming tegen vallen en heeft schokabsorptie zonder al te veel bulk toe te voegen.

Als je geen Pixel-telefoon hebt, maar op zoek bent naar andere Android-hoesjes, bekijk dan onze lijst met de beste Android-hoesjes. Lees anders verder om de beste Google Pixel-hoesjes te zien die je kunt krijgen.

Beste algemeen: Caseology Parallax

Image
Image

Caseology maakt een verscheidenheid aan uitstekende telefoonhoesjes, en het Parallax-assortiment zet de reputatie van het bedrijf op het gebied van kwaliteit voort. Er zijn versies beschikbaar voor alle Pixel-modellen, van het oorspronkelijke kleinere apparaat van Google tot de Pixel 2 XL.

Gemaakt van dubbellaags TPU en polycarbonaat, beschermen de Parallax-hoesjes tegen alledaagse krassen en slijtage, evenals demping tegen vallen en stoten. Het kenmerkende verhoogde geometrische ontwerp maakt de behuizing gemakkelijker vast te pakken en zorgt voor een betere schokabsorptie.

Ondanks de solide bescherming die ze bieden, blijven de hoesjes verrassend slank en passen ze gemakkelijk in een zak. Terwijl het scherm zichtbaar blijft, helpt de verhoogde lip van de behuizing het glas te beschermen tegen vallen en ruwe oppervlakken.

Redelijk geprijsd en verkrijgbaar in een reeks kleuren, het Caseology Parallax-assortiment is gemakkelijk aan te bevelen voor elke Pixel-eigenaar.

Beste ambtenaar: Google Pixel 5-hoesje

Image
Image

Je kunt niet fout gaan met het echte werk. Als je de Google Pixel 5 hebt gereserveerd en je bent op zoek naar een hoesje om je glimmende nieuwe telefoon te beschermen, bekijk dan zeker de officiële stoffen hoes van Google. Het wordt geleverd in zwart, blauw, grijs en groen en is gemaakt van op maat gemaakte gebreide stof met knop-, poort- en camera-uitsparingen die zijn ontworpen om op uw apparaat te passen. De stof is wasbaar in de machine, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat hij pluisjes of stof opneemt. Als het vies wordt, gooi je het gewoon in de wasmachine. Het biedt ook een behoorlijke hoeveelheid bescherming, met opstaande randen om het scherm te beschermen tegen vallen en een voering van microvezel aan de binnenkant om krassen te voorkomen.

Beste voor uw riem: AGOZ Premium lederen holster

Image
Image

Als je je telefoon liever aan je riem houdt voor gemakkelijke toegang, is het moeilijk om voorbij de AGOZ-holster te gaan. Deze leren tas is beschikbaar voor alle maten en modellen Pixel en kan worden bevestigd met alleen de riemclip voor eenvoudig verwijderen, of met de twee riemlussen voor extra veiligheid.

De magnetische sluiting gaat gemakkelijk open wanneer dat nodig is, maar is sterk genoeg om de klep de rest van de tijd gesloten te houden. De zachte binnenvoering voorkomt vlekken en krassen, terwijl de stevige leren buitenkant de telefoon helpt beschermen tegen stoten en slecht weer.

Er is voldoende ruimte in de holster, dus hij kan nog steeds worden gebruikt, zelfs als je je telefoon normaal gesproken in een ander dun tot middelgroot hoesje bewaart.

Beste voor waarde: Spigen Rugged Armor

Image
Image

Als je op zoek bent naar een goedkope hoes die een solide telefoonbescherming biedt en er niet slecht uitziet, is de Spigen Rugged Armor een goede keuze.

Beschikbaar voor alle maten en modellen van Pixel, deze slanke hoesjes zijn gemaakt van flexibel mat TPU, met getextureerde, glanzende koolstofvezelaccenten op de achterkant. De verhoogde randen helpen het scherm en de camera's te beschermen, met extra luchtdemping in de hoeken waar schade kan optreden.

Het materiaal is flexibel genoeg om de telefoon indien nodig gemakkelijk te kunnen verwijderen en zorgt ervoor dat Active Edge nog steeds werkt op Pixel 2-modellen.

De Rugged Armor-hoesjes zijn alleen verkrijgbaar in het zwart, maar dat is ongeveer de enige beperking van deze goed gemaakte, goedkope manier om je Pixel te beschermen.

Beste voor bescherming: Otterbox Defender

Image
Image

Als je honderden dollars uitgeeft aan een nieuwe telefoon, is het laatste wat je nodig hebt om honderden meer uit te geven aan reparaties als deze beschadigd raakt. Als je streng bent voor je elektronica of gewoon je investering zoveel mogelijk wilt beschermen, neem dan de Otterbox Defender.

Otterbox is een van de meest vertrouwde namen in robuuste telefoonhoesjes en ondersteunt de Defender met een levenslange garantie. De slagvaste schaal van polycarbonaat is bestand tegen schokken, terwijl de rubberen hoes extra bescherming biedt en de koffer gemakkelijker vast te pakken maakt. Ten slotte beschermt de ingebouwde schermbeschermer (alleen op de hoesjes voor de originele Pixel) tegen die onvermijdelijke deuken en krassen die na een tijdje verschijnen.

Poortafdekkingen helpen stof, pluisjes en andere vreemde voorwerpen buiten te houden, en er is zelfs een meegeleverde riemclip die indien nodig kan worden bevestigd en als standaard kan worden gebruikt bij het bekijken van video's.

Beste om met je telefoon te pronken: Spigen Liquid Crystal

Image
Image

Telefoonhoesjes kunnen frustrerend zijn. Als je er geen gebruikt, is er een groot risico op dure schade, maar als je dat wel doet, verdoezel je de strakke lijnen en aantrekkelijke ontwerpen die je in de eerste plaats naar de telefoon trokken.

Spigen's Liquid Crystal-hoesjes bieden het beste van twee werelden, gemaakt van flexibel, lichtgewicht TPU waar je recht doorheen kunt kijken. Het slanke, transparante ontwerp maakt het gemakkelijk om te vergeten dat je zelfs maar een hoesje om de telefoon hebt, maar er is genoeg materiaal om te beschermen tegen krassen en lichte stootschade.

Met de iets verhoogde lip kun je je telefoon neerleggen zonder je zorgen te maken over krassen op het scherm. Het is beschikbaar voor alle Pixel-modellen en is de perfecte manier om je mooie apparaat te beschermen terwijl je er toch mee kunt pronken aan vrienden en familie.

Beste voor minimalisten: Spigen Thin Fit

Image
Image

Sommige mensen vinden grote, omvangrijke hoesjes niet erg als dit betekent dat ze hun telefoons veilig bewaren, maar anderen willen graag wat bescherming inruilen voor een meer gestroomlijnd apparaat. Als dit laatste klinkt zoals jij, bekijk dan de Spigen Thin Fit, beschikbaar voor de Pixel 2 in zowel standaard- als XL-formaten.

Het slanke, minimalistische ontwerp beschermt de hoeken, zijkanten en achterkant van de telefoon, terwijl knoppen en poorten open blijven voor gemakkelijke toegang. Er is ook een dunne lip aan de voorkant, om het scherm van de tafel te houden als je de telefoon met de voorkant naar beneden legt.

Het TPU-materiaal is zacht en toch duurzaam, met voldoende grip zodat de telefoon niet gemakkelijk uit je hand glijdt. Met een dikte van 0,6 ounce en 0,4 inch is hij ongeveer net zo dun en licht als in een telefoonhoesje, terwijl hij toch voldoende bescherming biedt om je gemoedsrust te geven.

Beste bescherming: Incipio DualPro Case

Image
Image

Incipio is een van de bekendere merken als het gaat om het aanbieden van telefoonhoesjes en het DualPro-assortiment is bijzonder effectief voor bescherming. De case is beschikbaar voor zowel de Pixel 4 als Pixel 4 XL en bestaat uit twee delen. Het binnenmateriaal is gemaakt van schokabsorberende siliconen, terwijl een buitenlaag bestaat uit "Plutonium" kunststof met soft-touch coating.

De combinatie van de twee lagen geeft het een extra mate van bescherming tegen vallen, schokken, stof en trillingen in vergelijking met andere Pixel-telefoonhoesjes. Incipio beweert ook dat het geschikt is voor gebruik buitenshuis, wat een leuke functie is in vergelijking met andere robuuste koffers omdat het nog steeds niet te veel bulk toevoegt.

De beste Google Pixel-telefoonhoes die je kunt krijgen, is de Caseology Parallax (bekijk op Amazon). Het is beschikbaar voor zowat elk model van de Pixel, heeft een stijlvolle dubbellaagse constructie en werkt goed om te beschermen tegen vallen, slijtage en krassen zonder al te veel bulk toe te voegen. Voor degenen die van plan zijn de Pixel 5 op te halen, houden we van de officiële stoffen hoes van Google (bekijk op Amazon). Het ziet er goed uit en is wasbaar in de machine om ervoor te zorgen dat het schoon blijft.

Aanbevolen: