Sport-apps die je nodig hebt voor de Apple Watch

Inhoudsopgave:

Sport-apps die je nodig hebt voor de Apple Watch
Sport-apps die je nodig hebt voor de Apple Watch
Anonim

De Apple Watch is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van sport. Gebruik het om actuele informatie te verstrekken over spelers, transacties en scores. Weet je niet zeker welke sport-app je eerst moet downloaden? Hier zijn enkele van de beste.

Image
Image

ESPN: Live sport en uitslagen

Als je maar één app hebt om sport bij te houden, maak er dan de ESPN: Live Sports and Scores-app van. De app biedt scores, hoogtepunten, livestreams van grote games en snelle toegang tot ESPN-radio en podcasts. U kunt uw favoriete teams volgen en pushmeldingen ontvangen met belangrijk nieuws, scores en informatie. De app ondersteunt momenteel universiteitsbasketbal, universiteitsvoetbal, MLB, NFL en NBA-teams.

MLB bij Bat

MLB at Bat is een must-have voor honkbalnerds. De app biedt live scores, spelerskaarten, pitch-tracking en competitienieuws. Met de Apple Watch-app kun je scores voor afzonderlijke games bijhouden of de stand van de competitie bekijken. Pas de app aan om je favoriete team te laten zien en geniet van het laatste nieuws, schema's en statistieken voor elke speler.

Yahoo Fantasy Football

Met de Yahoo Fantasy Football-app kun je je fantasieteams in de gaten houden, re altime meldingen ontvangen en onderweg cruciale aanpassingen maken. Met Fantasy Messenger kun je vrienden in je competitie over de streep trekken door middel van tekst- en gif-berichten. U kunt ook uw rooster beheren, vanaf elke locatie ontwerpen, onmiddellijke updates ontvangen en analyses krijgen van Yahoo Fantasy-experts.

StubHub: Tickets voor mobiele evenementen

Met de StubHub-app kun je kaartjes kopen voor uitverkochte sportevenementen. Als tickets te duur zijn, kun je een waarschuwing instellen om je te laten weten wanneer de prijzen onder een ingestelde waarde dalen. Wanneer de speeldag aanbreekt, kun je de app zelf gebruiken als je toegangsbewijs. Met StubHub kun je soms tickets vinden die goedkoper zijn dan die aan de kassa, om nog maar te zwijgen van veiliger dan die gekocht bij scalpers.

theScore: Sportnieuws & Uitslagen

Als je nu de score wilt weten, biedt de Score-app re altime updates naast nieuwswaarschuwingen, in-game statistieken, video en sociale inhoud voor je favoriete spelers en teams. De app ondersteunt verschillende sportcompetities en evenementen, waaronder:

  • Voetbal (NFL, NCAA, CFL)
  • Honkbal (MLB)
  • Basketbal (NBA, NCAA inclusief March Madness)
  • Hockey (NHL, Olympisch Winterhockey Heren en Dames, IIHF WJHC, Wereldkampioenschap Junioren Hockey)
  • Voetbal (Premier League, Champions League, Wereldbeker, Serie A, La Liga, Bundesliga, MLS, FA Cup, Capital One Cup, Europa League, Ligue 1, Coppa Italia, DFB-Pokal, Copa Del Rey, en Liga MX)
  • Mixed Martial Arts (MMA: UFC en Bellator)
  • Auto Racing (NASCAR Sprint Cup, Formule 1)
  • Golf (PGA, LPGA, EPGA, Web.com)
  • Tennis (ATP, WTA)
  • Lacrosse (NLL)

Aanbevolen: