Bedien je huis met Lenovo's nieuwe Smart Clock Essential

Bedien je huis met Lenovo's nieuwe Smart Clock Essential
Bedien je huis met Lenovo's nieuwe Smart Clock Essential
Anonim

Lenovo breidt zijn smart home-aanbod uit met de nieuwe Smart Clock Essential met Amazon Alexa ingebouwd, een aankomend Ambient Light Dock en een nieuwe update voor zijn Smart Frame-apparaat.

De Smart Clock Essential kan timers en herinneringen instellen met spraakopdrachten en heeft meerdere stijlvolle, aanpasbare aanbiedingen. De update van de Smart Frame bevat virtuele plaknotities en er is ook geen Google Foto's-account meer nodig.

Image
Image

De Smart Clock Essential met Alexa ingebouwd heeft een groot interactief LED-display waarop je kunt tikken om een alarm af te zetten en te genieten van de automatische dimfunctie. Via wifi verbind je de klok met Amazon Music of andere streaming-apps en laat je het apparaat functioneren als slimme speaker. Dankzij een 3W-luidspreker met volledig bereik kan het apparaat een kamer vullen met audio van hoge kwaliteit.

Het apparaat is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, Misty Blue en Clay Red, en is bedekt met een zachte stof. U kunt de klok personaliseren met aanpasbare wijzerplaten of hem op het nieuwe Lenovo Ambient Light Dock plaatsen, dat dienst doet als nachtlampje en de kamer kan vullen met licht in acht verschillende modi.

De Smart Clock Essential is in januari 2022 verkrijgbaar voor $ 59,99, terwijl de Light Dock in Q1 2022 verschijnt voor $ 29,99.

Image
Image

Omdat de Smart Frame geen Google Foto's-account meer nodig heeft, kun je foto's rechtstreeks uploaden naar de opslag van de lijst. De nieuwe functie voor virtuele plaknotities voegt berichten toe aan de afbeelding die kunnen worden gepland om op bepaalde tijden te worden weergegeven.

Lenovo is ook van plan een Instagram-kanaal toe te voegen voor de Smart Frame, maar de releasedatum is nog in behandeling. Het verbeterde Smart Frame is nu beschikbaar voor $ 399,99.

Meer lezen? Bekijk hier al onze CES 2022-dekking.

Aanbevolen: