De 5 beste zwart-wit (zwart & wit) laserprinters van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste zwart-wit (zwart & wit) laserprinters van 2022
De 5 beste zwart-wit (zwart & wit) laserprinters van 2022
Anonim

De beste zwart-wit laserprinters produceren efficiënt uw documenten. Deze efficiëntie komt van hun snelle printmogelijkheden en kostenbesparende inkttechnologie. Houd er rekening mee dat deze printers alleen in zwart-wit kunnen afdrukken, dus als er meer kleuren nodig zijn, wordt een ander printermodel aanbevolen. Monochrome printers zijn over het algemeen goedkoper en ideaal voor iedereen die documenten in bulk afdrukt en dit goedkoop en efficiënt wil doen.

Een van de krachtigste modellen op de lijst is de Brother DCP-L5500DN-printer. Deze printer kan tot 42 pagina's per minuut 'afdrukken en kopiëren' verwerken, waardoor hij perfect is voor eigenaren van kleine bedrijven. Als je meer opties voor functies wilt, is de Canon imageCLASS MF267dw wellicht iets voor jou. Dit apparaat kan faxen, printen, kopiëren en meer! De beste zwart-wit laserprinters doen meer dan alleen printen, omdat ze veelzijdig zijn om aan veel behoeften te voldoen.

Beste algemeen: Canon imageCLASS MF267dw

Image
Image

Of je nu op zoek bent naar een monochrome laserprinter voor thuis of op kantoor, de Canon imageCLASS MF267dw is de beste optie. Deze printer kan tot 30 pagina's per minuut produceren en geeft u de eerste pagina in slechts vijf seconden. Als deze printer kantoorwerk doet, kunt u tot vijf verschillende profielen configureren, zodat alleen geautoriseerde werknemers toegang hebben tot de printer en de afdrukkosten laag blijven.

Het LCD-touchscreen geeft u snel en gemakkelijk toegang tot afdruk-, scan-, kopieer- en faxopties, evenals contrast- en profielinstellingen. De laadlade kan maximaal 250 vel, of een hele riem, papier bevatten, zodat u minder tijd kwijt bent aan het bijvullen van de printer en meer tijd aan uw werk. Er is ook een multifunctionele lade voor het bedrukken van enveloppen en andere speciale media. Deze printer is compatibel met AirPlay en Google Cloud, zodat u rechtstreeks vanaf uw Mac-, Windows-, iOS- en Android-apparaten en computers kunt afdrukken voor probleemloos draadloos afdrukken. Onze recensent Gannon hield van die ruime laadbak en het betaalbare prijskaartje.

Type: Laser | Kleur/Monochroom: Zwart | Verbindingstype: Apple AirPrint, Canon PRINT Business, Mopria Print Service, Google Cloud Print, Wi-Fi Direct | LCD-scherm: Ja | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken, scannen, kopiëren, faxen

"De Mw267dw maakt omslachtig documentbeheer een fluitje van een cent met minimale moeite en kosten. " -Gannon Burgett, producttester

Beste budget: Brother HL-L2350DW

Image
Image

Onze tweede, beste budgetkeuze is de Brother HL-L2350DW, een iets oudere maar nog steeds betrouwbare en populaire zwart-witlaserprinter. Met een prijsklasse van $ 100 biedt het bijna alles wat u van een goedkope laserprinter zou willen en zou het goed passen in elk huis of klein kantoor (zolang het kantoor relatief lichte afdrukbehoeften heeft). Het apparaat is compact en meet 11 x 17,2 x 20,5 inch en weegt 16 pond, wat betekent dat hij mooi past in bijna elke ruimte die je gebruikt.

De HL-L2350DW kan tot 32 pagina's per minuut afdrukken en heeft de mogelijkheid om dubbelzijdig af te drukken, wat u tijd en geld kan besparen. De papierlade heeft een capaciteit van 250 vel, waardoor je niet steeds papier hoeft te vervangen. Het kan verbinding maken met uw draadloze thuisrouter of u kunt het verbinden met uw iPhone via Apple AirPrint of uw Android-telefoon via Google Cloud Print. Al met al zul je blij zijn met deze budgetprinter zolang je geen upgrades zoals scanners en kopieerapparaten nodig hebt. Onze recensent, Gannon, prees de L2350DW om zijn betaalbaarheid en geweldige connectiviteit, en kende hem 4,5 sterren toe.

Type: Laser | Kleur/Monochroom: Zwart | Verbindingstype: USB 2.0, Apple AirPrint, Google Cloud Print, WiFi, WiFi Direct | LCD-scherm: Nee | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken

"Deze zwart-wit laserprinter kan zonder enige moeite pagina na pagina uitspugen en heeft een van de laagste kosten per pagina die je overal tegenkomt. " -Gannon Burgett, Product Tester

Beste voor kleine bedrijven: Brother DCP-L5500DN zwart-wit laserprinter

Image
Image

Als je de eigenaar of manager van een klein bedrijf bent, moet je ervoor zorgen dat het kantoor een printer heeft om belangrijke documenten, presentaties en formulieren af te drukken. Een printer die we erg leuk vinden voor kantoren met een beperkt budget, is de Brother DCP-L5500DN zwart-wit laserprinter, die kan printen, kopiëren en scannen terwijl hij gelijke tred houdt met een snel kantoor. Het kan ook verbinding maken met Windows-, Macs-, iOS- en Android-apparaten en heeft een afdruk- en kopieersnelheid tot 42 pagina's per minuut.

Dit apparaat wordt geleverd met een startcartridge voor 2.000 pagina's (een goede prijs-kwaliteitsverhouding) en de vervangende inktcartridges hebben een opbrengst van 3.000 of 8.000 pagina's. cartridges te vaak moeten vervangen. Het apparaat heeft ook een 3,7-inch kleurentouchscreen met een eenvoudig menu om de gewenste taak of functie te selecteren.

Type: Laser | Kleur/Monochroom: Zwart | Verbindingstype: Ethernet, USB, Apple AirPrint, WiFi, Mopria Print Service | LCD-scherm: Ja | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken, scannen, kopiëren

Beste alles-in-één: Brother MFC-L2750DW

Image
Image

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige zwart-wit laserprinter die ook uitstekend werk levert bij het kopiëren, scannen en faxen van documenten, moet u de Brother MFC-L2750DW overwegen. Het apparaat meet 16,1 x 15,7 x 12,5 inch, wat past in de meeste thuiskantooromgevingen. Als het op printen aankomt, kan dit apparaat tot 36 pagina's per minuut printen en heeft het een papierlade met een capaciteit van 250 vel.

Het kan zowel afdrukken vanaf uw draadloze netwerk dat is aangesloten op uw pc of Mac, of u kunt afdrukken vanaf iOS- en Android-telefoons via Apple AirPrint, Google Cloud Print, Brother iPrint&Scan en Wi-Fi Direct. Voor kopiëren kopieer je tot 36 pagina's per minuut met een resolutie van 600 x 600 dpi en dubbelzijdig kopiëren. Als het op scannen aankomt, kan dit model dubbelzijdige scans maken met een maximale optische scanresolutie van 1. 200 x 1. 200 dpi, wat goed is voor de meeste zakelijke toepassingen.

Als je moet faxen (wat tegenwoordig zeldzaam is, maar je weet maar nooit), heeft het een faxmodemsnelheid van 33,6 kbps, een faxpaginageheugen van 500 pagina's en bevat het nummerherkenning om ervoor te zorgen dat je de verzendlocatie weet.

Type: Laser | Kleur/Monochroom: Zwart | Verbindingstype: Apple AirPrint, WiFi, WiFi Direct, Google Cloud Print, Brother iPrint & Scan, Cortado Workplace | LCD-scherm: Ja | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken, scannen, kopiëren, faxen

Beste draadloos: HP Laserjet Pro M118dw

Image
Image

Als je een hekel hebt aan kabels in huis en je wilt een zwart-wit laserprinter die uitblinkt in draadloos printen, kijk dan eens goed naar de HP Laserjet Pro M118dw printer. Dit apparaat meet 14,6 x 16 x 8,8 inch en weegt 15,2 pond, wat betekent dat hij gemakkelijk in de meeste thuiskantoren zou moeten passen. Voor draadloos printen heb je verschillende opties. Ten eerste kunt u het apparaat verbinden met uw draadloze thuisnetwerk en afdrukken vanaf Windows-pc's (met Windows 7, 8, 8.1, 10, Vista en meer) of Apple Macs (met OS X versie 10.11 of hoger).

U kunt ook afdrukken vanaf de meeste iOS- en Android-telefoons met behulp van de HP ePrint-app, Apple AirPrint, Google Cloud Print en afdrukken via Wi-Fi Direct. Dit apparaat kan bewonderenswaardig printen en kan tot 30 scherpe pagina's per minuut printen met een papierlade voor 250 vel en de optie voor dubbelzijdig printen om tijd en geld te besparen. Dit apparaat is van grote waarde voor diegenen die een eenvoudige zwart-wit draadloos gerichte printer willen.

Type: Laser | Kleur/Monochroom: Wit/Grijs | Verbindingstype: Ethernet, HP Smart-app, WiFi, WiFi Direct | LCD-scherm: Nee | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken

Veelgestelde vragen

Kan een zwart-witprinter in grijstinten afdrukken?Bijna alle zwart-witprinters kunnen in grijstinten afdrukken, hoewel sommige beter zijn dan andere. De kwaliteit van de grijswaarden die een printer kan produceren, is grotendeels afhankelijk van de DPI en het printergeheugen.

Hoe verhouden inkjetprinters zich tot laserprinters?Inkjetprinters zijn over het algemeen beter in het afdrukken van foto's, terwijl laserprinters uitblinken in het afdrukken van documenten. Laserprinters gebruiken toner in plaats van inkt, die aanzienlijk langer meegaat en over het algemeen goedkoper te vervangen is, terwijl inkjetprinters doorgaans minder duur zijn, maar het meeste per pagina kosten dan hun laserprinters.

Hoe lang gaat een zwart-witprinter mee?Zwart-witprinters gaan meestal iets langer mee dan hun tegenhangers in kleur, vaak vijf jaar of langer, vooral wanneer ze zijn goed onderhouden. Veel kunnen langer meegaan, grotendeels afhankelijk van gebruik en onderhoud.

Aanbevolen: