Hoe weet u of iemand u heeft geblokkeerd op Facebook Messenger

Inhoudsopgave:

Hoe weet u of iemand u heeft geblokkeerd op Facebook Messenger
Hoe weet u of iemand u heeft geblokkeerd op Facebook Messenger
Anonim

Wat te weten

  • Stuur de persoon een bericht. Als het doorgaat, hebben ze je waarschijnlijk niet geblokkeerd.
  • Als je een waarschuwing ziet dat het bericht niet is verzonden, heeft de persoon je mogelijk geblokkeerd.
  • Als je het Facebook-profiel van de persoon kunt bekijken, heeft hij je misschien geblokkeerd op Messenger, maar niet op Facebook.

Dit artikel legt uit hoe je kunt zien of iemand je heeft geblokkeerd op Facebook Messenger met instructies voor de desktopwebsite en de mobiele app.

Hoe weet u of iemand u heeft geblokkeerd op Messenger: mobiele versie

De gemakkelijkste manier om te controleren of je bent geblokkeerd op Messenger, maar niet op Facebook, is door de mobiele app te gebruiken en te controleren of een bericht wel of niet is aangekomen.

Als dat niet het geval is, kun je controleren of die persoon nog steeds op Facebook zit. Als dat zo is, hebben ze je alleen op Messenger geblokkeerd.

  1. Tik in de Messenger-app op de zoekbalk en typ de naam van je vriend.
  2. Tik op de naam van je vriend wanneer deze in de zoekresultaten verschijnt.
  3. Typ uw bericht in het tekstvak onder aan het scherm en selecteer de send-knop.

    Image
    Image

Als het bericht normaal wordt verzonden, heeft je vriend je niet geblokkeerd op Messenger. Maar als u wordt verteld " Bericht niet verzonden" en dat " Deze persoon momenteel geen berichten ontvangt", betekent dit ofwel:

  • Je bent geblokkeerd op Messenger, maar niet op Facebook.
  • Je bent op Facebook zelf geblokkeerd.
  • Je vriend heeft zijn/haar account gedeactiveerd.

Het is ook mogelijk dat je helemaal geen bericht krijgt. De beoogde ontvanger zal uw bericht echter niet ontvangen en ook niet kunnen reageren. Dus als je geen reactie ontvangt, is het mogelijk dat je bent geblokkeerd.

Je volgende stap is in ieder geval om te bepalen welke van deze mogelijkheden van toepassing zijn. Open de Facebook-app en zoek naar de naam van je vriend. Als ze in de zoekresultaten verschijnen nadat ze hun naam hebben getypt, hebben ze je mogelijk geblokkeerd op Facebook Messenger, maar niet op Facebook. Maar als het account van je vriend niet wordt weergegeven, betekent dit niet noodzakelijk dat ze je ook op Facebook hebben geblokkeerd. Mogelijk hebben ze hun account gedeactiveerd.

Hoe weet je of iemand je op Messenger heeft geblokkeerd: desktopversie

Dezelfde basismethoden zijn van toepassing wanneer je je computer gebruikt om te controleren of iemand je op Messenger heeft geblokkeerd, hoewel de stappen iets anders zijn.

  1. Ga naar messenger.com en log in op je Facebook-account.
  2. Selecteer het Nieuw bericht pictogram in de rechterbovenhoek van de linkerkolom.

    Image
    Image
  3. Typ de naam van de persoon in de zoekbalk en selecteer deze zodra deze verschijnt.

    Image
    Image
  4. Typ een bericht in het gespreksvak.

    Image
    Image
  5. Druk op de send-knop (pijlpictogram).

    Image
    Image

Nadat u op de knop Verzenden hebt geklikt, ontvangt u mogelijk een bericht met de tekst: " Deze persoon is momenteel niet beschikbaar" Nogmaals, dit betekent niet noodzakelijk dat ze je op Messenger hebben geblokkeerd, omdat ze je op Facebook hadden kunnen blokkeren of hun account hadden kunnen deactiveren.

Er is ook een kans dat u niets bijzonders ziet (zoals in de bovenstaande schermafbeelding), maar de ontvanger zal uw bericht niet ontvangen en ook niet kunnen reageren.

FAQ

    Hoe blokkeer je iemand op Facebook Messenger?

    Als je iemand wilt blokkeren, open je de Messenger-app, zoek je de persoon die je wilt blokkeren en houd je je vinger op de naam totdat er een pop-upvenster verschijnt. Selecteer de optie Block Messages en tik vervolgens op Done.

    Hoe verwijder je berichten op Facebook Messenger?

    Als je een bericht wilt verwijderen, open je de Messenger-app, zoek je een chat en tik en houd je je vinger op het individuele bericht. Tik onderaan het scherm op Verwijderen.

    Hoe deactiveer je je Facebook Messenger?

    De enige manier om Messenger te deactiveren, is door je Facebook-account te deactiveren. Om je online status te verbergen, open je de Messenger-app, tik je op je profielfoto en selecteer je Actieve status. Toggle Toon wanneer u actief bent / Toon wanneer u samen actief bent.

Aanbevolen: