Hoe te zien wie je op Instagram heeft geblokkeerd

Inhoudsopgave:

Hoe te zien wie je op Instagram heeft geblokkeerd
Hoe te zien wie je op Instagram heeft geblokkeerd
Anonim

Wat te weten

  • Instagram stuurt geen meldingen wanneer een account is geblokkeerd.
  • Geblokkeerd worden van een account is anders dan een Instagram-profiel dat is ingesteld op privé.
  • Een simpele zoekopdracht is een beter alternatief voor apps van derden om te zien of iemand je op Instagram heeft geblokkeerd.

Dit artikel beschrijft hoe je kunt zien of iemand je op Instagram heeft geblokkeerd.

Wat gebeurt er als iemand je blokkeert op Instagram?

Er gebeurt eigenlijk niets. Instagram stuurt geen melding om je te vertellen dat een gebruiker je heeft geblokkeerd. Je zult het nooit weten tenzij je het onderzoekt.

Aanwijzingen dat iemand je op Instagram heeft geblokkeerd, zijn onder meer:

  • Iemands accountactiviteit is gedaald en je hebt al een tijdje geen delen of verhalen in je feed gezien of directe berichten van hen ontvangen.
  • Je zoekt in iemands Instagram-account, maar je kunt het account niet vinden of toegang krijgen tot zijn profiel.

Hoe weet je of iemand je op Instagram heeft geblokkeerd

Als je nog steeds niet zeker weet of iemand je heeft geblokkeerd, probeer dan nog een paar methoden om na te gaan of een gebruiker je heeft geblokkeerd of dat het gewoon een fout van jouw kant is.

  1. Zoek naar hun account. Ga naar de Zoeken-balk in de app en voer hun gebruikersnaam in. Als het account niet wordt weergegeven in de resultaten, hebben ze je geblokkeerd of hun account verwijderd.

  2. Gebruik een oude reactie of een DM om hun profiel te bereiken. Als hun profiel wordt weergegeven, maar ook een Gebruiker niet gevonden en een No Posts Yet bericht op het fotoraster, geeft dit aan dat de persoon heeft geblokkeerd jij.

    Deze methode werkt alleen als ze berichten met je hebben uitgewisseld. Als dat niet het geval is, gebruikt u de volgende stappen in deze lijst.

    Image
    Image
  3. Bezoek hun Instagram-profiel op het web Start een mobiele of desktopbrowser en voer www.instagram.com/(gebruikersnaam) in je kunt hun profiel in de browser zien, maar niet in de app, dit betekent dat ze je hebben geblokkeerd. Als je het profiel niet via Instagram op internet kunt zien, kan de persoon zijn of haar account hebben verwijderd.
  4. Probeer ze te volgen. Ga naar Instagram op internet en open hun profielpagina in de browser. Controleer of ze je hebben geblokkeerd door op de blauwe volgknop te tikken. Als ze je hebben geblokkeerd, werkt de knop niet en kan Instagram aangeven dat er een probleem is met een bericht.

    Image
    Image
  5. Zoek naar vind-ik-leuks en reacties op groepen en andere accounts. Deze activiteit geeft aan dat de gebruiker zijn account niet heeft verwijderd, maar jou alleen heeft geblokkeerd.

Opmerking:

Als iemand je blokkeert, kunnen ze je profiel op Instagram ook niet zien. Je hoeft ze niet terug te blokkeren als je dat niet wilt. Je kunt weinig doen als je geblokkeerd wordt.

Aanbevolen: