Hoe weet je of iemand je heeft geblokkeerd op Snapchat

Inhoudsopgave:

Hoe weet je of iemand je heeft geblokkeerd op Snapchat
Hoe weet je of iemand je heeft geblokkeerd op Snapchat
Anonim

Wat te weten

  • Als je onlangs hebt gechat, zouden ze in je gesprekken moeten verschijnen. Zo niet, dan ben je waarschijnlijk geblokkeerd.
  • Je zult geen spoor vinden van de persoon die je op Snapchat heeft geblokkeerd wanneer je zoekt naar hun gebruikersnaam of volledige naam.
  • Zoek naar de gebruiker vanuit een ander account, op een ander apparaat. Als ze in de zoekopdracht verschijnen, ben je geblokkeerd.

Als je vermoedt dat je bent geblokkeerd op Snapchat, moet je het volgende onderzoekswerk doen om dit te bevestigen.

Manieren om erachter te komen of je geblokkeerd bent op Snapchat

Dit zijn de belangrijkste acties die je moet ondernemen om te bepalen of iemand je op Snapchat heeft geblokkeerd.

  1. Controleer uw recente gesprekken De eerste grote aanwijzing die u kan vertellen of een gebruiker u heeft geblokkeerd, is door te kijken of ze in uw chatgeschiedenis verschijnen. Deze stap is alleen nuttig als je hebt gechat met de gebruiker die je mogelijk heeft geblokkeerd voordat je je Snapchat-gesprekken wist.

    Open de Snapchat-app en navigeer naar het tabblad Gesprekken door op het tekstballonpictogram onder aan het scherm links van de cameraknop te tikken. Als de gebruiker waarvan u vermoedt dat hij u heeft geblokkeerd, niet in uw Chat lijst voorkomt ondanks dat u recentelijk een gesprek met hem heeft gehad, is dat een grote aanwijzing. U moet echter nog steeds doorgaan naar de volgende stap om de blokkering te bevestigen.

    Image
    Image

    Het is ook mogelijk dat je geen recent gesprek hebt gehad met de gebruiker in kwestie of bent vergeten dat je je geschiedenis hebt gewist. Als dit het geval is, gaat u verder met de volgende stap.

  2. Zoek hun gebruikersnaam of volledige naam. Als een gebruiker je heeft geblokkeerd, worden ze niet weergegeven wanneer je ernaar zoekt in Snapchat. Als ze je echter uit hun vriendenlijst hebben verwijderd, zou je ze moeten kunnen vinden door ernaar te zoeken.

    Het is van vitaal belang om het verschil te begrijpen tussen geblokkeerd worden en verwijderd worden op Snapchat. Als een gebruiker u heeft geblokkeerd, vindt u geen spoor van hun account en kunt u op geen enkele manier contact met hen opnemen vanuit uw geblokkeerde account.

    Als een gebruiker je uit hun vriendenlijst heeft verwijderd, zou je ze nog steeds in je vriendenlijst vinden en kun je ze foto's blijven sturen. Afhankelijk van hun Snapchat-privacyinstellingen ontvangen ze deze echter mogelijk niet als ze alleen hun vrienden toestaan contact met hen op te nemen.

    Als u wilt zoeken naar de gebruiker waarvan u vermoedt dat hij u heeft geblokkeerd, tikt u op de functie Zoeken boven aan het scherm op het tabblad Conversaties of snap-tabs, gemarkeerd met een vergrootglaspictogram. Begin met het typen van de gebruikersnaam of volledige naam van de gebruiker die je wilt opzoeken.

    Image
    Image

    Je krijgt nauwkeurigere resultaten als je de gebruikersnaam van de gebruiker kent. Er kunnen verschillende andere gebruikers zijn met vergelijkbare volledige namen, maar gebruikersnamen zijn allemaal uniek. Evenzo kunnen volledige namen op elk moment worden gewijzigd, terwijl gebruikersnamen permanent zijn.

    Als de gebruiker wordt weergegeven in zoekresultaten, verschijnen ze onder het label Mijn vrienden in je staat nog steeds in hun vriendenlijst of onder de Voeg vrienden toe label als ze je uit hun vriendenlijst hebben verwijderd.

    Als de gebruiker die je zoekt helemaal niet verschijnt ondanks het zoeken naar hun exacte gebruikersnaam, dan hebben ze je geblokkeerd of hun Snapchat-account verwijderd.

  3. Zoek hun gebruikersnaam of volledige naam van een ander account Als u de gebruiker waarnaar u in de laatste stap zocht, niet kunt vinden, neemt de kans toe dat ze u hebben geblokkeerd; dit is echter nog steeds niet voldoende om het te bevestigen. U kunt mogelijk bevestigen dat hun account nog steeds bestaat door naar de gebruiker te zoeken vanuit een ander account. Je hebt twee opties:

    • Vraag een vriend om de gebruiker te zoeken vanuit zijn account.
    • Log uit bij uw account en maak een geheel nieuw account aan om naar die gebruiker te zoeken.

    De eerste optie is de gemakkelijkste omdat het betekent dat je niet al het extra werk hoeft te doen dat komt kijken bij het aanmelden voor een nieuw account. Kies een vriend, familielid, collega of andere kennis die op Snapchat zit en niet bevriend is met de gebruiker waarvan je denkt dat hij je heeft geblokkeerd. Vraag hen om de gebruiker te zoeken op gebruikersnaam (als je die weet) of op hun volledige naam.

    Als je in plaats daarvan besluit een nieuw account aan te maken, moet je uitloggen bij je bestaande Snapchat-account of de app downloaden naar een ander mobiel apparaat als je daar toegang toe hebt. Tik op de Aanmelden knop om uw account aan te maken.

    Image
    Image

    Snapchat zal je vragen om je volledige naam, geboortedatum, gebruikersnaam, wachtwoord en telefoonnummer (of e-mailadres) op te geven.

    Ga je gang en instrueer je vriend of gebruik je nieuwe account om stap twee hierboven te herhalen. Als jij of je vriend er toevallig in slaagt het gebruikersaccount te vinden waarnaar je op zoek was, dan is dat voldoende om te bevestigen dat ze je inderdaad hebben geblokkeerd.

Als geen van deze stappen heeft gewerkt, heeft je vriend waarschijnlijk zijn account verwijderd.

Je kunt altijd iemand op Snapchat deblokkeren als je hem eerder hebt geblokkeerd.

FAQ

    Hoe blokkeer ik iemand op Snapchat?

    Als je iemand op Snapchat wilt blokkeren, ga je naar je gesprekken, kies je een gebruiker die je wilt blokkeren en tik je op Menu > Block.

    Wat gebeurt er als je iemand blokkeert op Snapchat?

    Geblokkeerde gebruikers kunnen je niet vinden op Snapchat, zelfs niet als ze naar je zoeken. Ze kunnen je ook geen snaps sturen, je verhalen bekijken of een chat met je starten.

    Hoe verwijder ik een Snapchat-account?

    Als je een Snapchat-account wilt verwijderen, ga je naar accounts.snapchat.com, log je in en selecteer je Mijn account verwijderen. Om binnen 30 dagen opnieuw te activeren, logt u gewoon weer in op uw account. Na 30 dagen is het voor altijd verdwenen.

    Hoe demp ik iemand op Snapchat?

    Als je iemand op Snapchat wilt dempen, ga je naar je vriendenlijst, kies je een profiel en tik je op Instellingen > Verhaal dempen ofNiet storen . Als je Niet storen kiest, ontvang je geen meldingen meer over de persoon.

Aanbevolen: