Best beoordeelde dashcam-apps

Inhoudsopgave:

Best beoordeelde dashcam-apps
Best beoordeelde dashcam-apps
Anonim

Dashcam-apps zijn ontworpen om van je telefoon een dashcam te maken, waardoor je de kosten van een hardware-dashboardcamera bespaart. Top-rated apps bieden dezelfde basisfunctionaliteit die je ziet in midrange hardware-dashcams, met als nadeel dat je de app moet activeren en je telefoon in een geschikte houder moet plaatsen elke keer dat je rijdt.

Sommige dashcam-apps zijn gunstiger in vergelijking met hardwaretypen dashboardcamera's dan andere, en sommige apps bieden functionaliteit die je niet kunt krijgen van een fysiek apparaat. Sommige dashcam-apps kunnen bijvoorbeeld worden gekoppeld aan een OBD2 Bluetooth-scanner voor een andere ervaring dan alles wat u uit een hardware-dashcam kunt halen. Hoewel deze apps niet zo handig zijn als een hardwareapparaat, zijn ze de handigste alternatieven voor dashcamera's die beschikbaar zijn.

Sommige dashcam-apps kunnen opnemen wanneer er geen uiterlijke indicatie is dat de telefoon aan het opnemen is. Dit maakt sommige van deze apps geschikt voor gebruik als spionagecamera's, maar afgezien van de vraag of dashcams legaal zijn, is het opnemen van mensen zonder hun medeweten op veel plaatsen illegaal.

Dit artikel werpt een korte blik op vier van de best beoordeelde dashcam-apps die beschikbaar zijn voor Android in de Google Play Store. De opgenomen beoordelingen vertegenwoordigen de werkelijke mening van gebruikers over de functionaliteit en waarde van elke app, zoals gepost op Google Play.

Drive-recorder

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Ondersteunt achtergrondopname.
  • Kan automatisch opnemen bij het starten van de app.
  • Kan relevante GPS-gegevens over een ongeval opslaan.

Wat we niet leuk vinden

  • Omvat afleidende advertenties onderaan.
  • Verbruikt veel batterij.

Prijs: Gratis (ondersteund door advertenties)

Beoordeling: 4.4

Drive Recorder is een zeer gewaardeerde dashcam-app met veel geweldige functies en opties voor aanpassing. Het kan automatisch opnemen wanneer de app wordt gestart, en het kan zelfs in de achtergrondmodus doorgaan met opnemen.

Deze combinatie van functies maakt de app gebruiksvriendelijk en interfereert niet met het normale gebruik van je telefoon voor bellen, sms'en, muziek en podcasts afspelen of wat dan ook.

Drive Recorder bevat opties die je kunt gebruiken om je ervaring te verfijnen, zoals het wijzigen van de kwaliteit van de video die je opslaat of de opnameduur en het kiezen of je audio wilt opnemen. Het kan GPS-gegevens rond een ongeval registreren, wat kan helpen uw onschuld te bewijzen als de andere bestuurder beweert dat u in gebreke bent gebleven.

AutoGuard

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Synchroniseer video's naar YouTube.
  • Loopt op de achtergrond terwijl andere apps actief zijn.
  • Neemt automatisch op wanneer geplaatst in een autodock.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen opties om video te uploaden naar cloudservices voor opslag.
  • Video's die 's nachts zijn opgenomen, zijn te donker om te zien.
  • Veroorzaakt oververhitting van sommige telefoons.

Prijs: Gratis bij in-app aankopen

Beoordeling: 4,2 sterren

AutoGuard is een dashcam-app die een gratis download biedt met in-app-aankopen voor $ 2,99 per stuk. De gratis versie wordt door advertenties ondersteund, maar tijdens de opname zijn er geen advertenties zichtbaar op het hoofdscherm.

Hoewel de meeste dashcam-apps een weergave van de weg tonen of wat je ook opneemt, werken sommige ervan ook op de achtergrond, zoals hardware-dashboardcamera's. AutoGuard is een voorbeeld van een dashcam-app die op de achtergrond kan draaien. Dus als je een navigatie-app hebt, kun je de dashcam aan laten staan terwijl je hem gebruikt. Afhankelijk van uw hardware kunt u zelfs een kleine beeld-in-beeldweergave van AutoGuard in de hoek hebben terwijl u in andere apps bent.

Een van de grootste problemen met dashcam-apps versus hardware-apparaten is het elke keer instellen van de app. Sommige dashcam-apps, zoals AutoGuard, maken dat wat makkelijker. Wanneer je je telefoon in een autodock plaatst, wordt een app met deze functionaliteit automatisch ingeschakeld en begint de opname.

DailyRoads Voyager

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Loopt op de achtergrond terwijl andere apps actief zijn.
  • Stel de g-krachtgevoeligheid in om op te nemen wanneer deze wordt geactiveerd.
  • Video-beveiligingsfunctie bewaart opnamen.
  • SD-kaartopslag.

Wat we niet leuk vinden

  • Advertenties in de gratis versie.
  • De batterij loopt snel leeg als hij op de achtergrond draait.

Prijs: Gratis bij in-app aankopen/$4,99

Beoordeling: 4.2

DailyRoads Voyager is een dashcam-app die beschikbaar is in een gratis en $ 4,99 betaalde Pro-versie. De gratis versie wordt door advertenties ondersteund, hoewel er geen advertenties direct zichtbaar zijn op het hoofdopnamescherm en alle advertenties verdwijnen als u een donatie of in-app-aankoop doet. De in-app-aankopen variëren van $ 0,99 tot $ 7,00.

DailyRoads Voyager bevat een standaard functieset die lusopname omvat en waarmee je de lengte van de lussen kunt instellen en hoeveel opslagruimte wordt gebruikt voordat oude opnamen worden overschreven. Het gebruikt ook de GPS en g-sensor van je telefoon om net als een hardwaredashcam te werken, en je kunt de gevoeligheid van de g-kracht configureren die nodig is om een opname te activeren.

Deze app kan op de achtergrond draaien met optionele video-/foto-opnameknoppen bovenop andere apps, hoewel deze functie de batterij snel leegmaakt.

Smart Dash Cam

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Schakel de schermweergave uit tijdens het opnemen.
  • Collisiondetectie voor het opnemen van gebeurtenissen.

Wat we niet leuk vinden

  • Afleidende advertenties in de gratis versie.
  • Kan niet op de achtergrond draaien.
  • Telefoon kan heet worden tijdens gebruik.
  • Moeilijk om video's te vinden.

Prijs: gratis (ondersteund door advertenties), biedt in-app aankopen

Beoordeling: 4.0

Smart Dash Cam is een gratis door advertenties ondersteunde dashcam-app. Het beschikt over auto-loop-opname, integratie met Google Drive voor cloudopslag en een functie voor botsingsdetectie.

Er is een banneradvertentie op het scherm wanneer u de gratis versie gebruikt. Het is niet de bedoeling dat u naar het scherm van een dashcam kijkt terwijl u aan het rijden bent, dus de advertentie ziet er misschien smakeloos uit, maar bevat geen essentiële informatie. De in-app-aankopen variëren van $ 1,99 tot $ 9,99, waarvan er één de advertenties verwijdert.

Aanbevolen: