De 8 beste pictogrammen voor Android

Inhoudsopgave:

De 8 beste pictogrammen voor Android
De 8 beste pictogrammen voor Android
Anonim

Een snelle manier om het uiterlijk van uw Android-apparaat te veranderen, is door de pictogrammen te wijzigen. Er zijn duizenden icon packs voor Android beschikbaar in de Google Play Store, sommige gratis, andere niet. We hebben ze uitgezocht om enkele van de beste te vinden.

De onderstaande informatie moet van toepassing zijn, ongeacht wie uw Android-telefoon heeft gemaakt: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, enz.

Voordat u een Icon Pack op Android installeert

Voor de meeste icon packs die je in de Play Store vindt, moet eerst een programma genaamd Launcher worden geïnstalleerd. Je hebt al een launcher op je telefoon. Het is de gebruikersinterface die specifiek is voor het merk Android-apparaat dat u heeft. Als u bijvoorbeeld een Samsung-apparaat heeft, wordt het opstartprogramma (of gebruikersinterface) de Samsung Experience of Samsung One UI genoemd. HTC-telefoons hebben het HTC Sense-opstartprogramma; LG-telefoons hebben de LG Home Launcher; Pixel-telefoons hebben de Pixel Launcher.

Het geïnstalleerde opstartprogramma op de meeste apparaten ondersteunt alleen pictogrampakketten die specifiek zijn voor dat opstartprogramma. Dat kan je nog steeds een paar opties voor icon packs geven. Ga naar Themes > Icons om erachter te komen wat er beschikbaar is

Het pictogrampakket dat je leuk vindt en dat beschikbaar is voor je huidige opstartprogramma, moet een ander opstartprogramma installeren voordat je pictogrampakketten uit de Play Store installeert. De meeste gebruikelijke launchers zoals Apex Launcher, Nova Launcher of Evie Launcher werken met de pictogrampakketten die u in de Play Store vindt, maar houd er rekening mee dat het installeren van een launcher veel dingen op uw telefoon zal veranderen, inclusief uw mappen, achtergronden, en misschien zelfs wat instellingen. Deze kunnen allemaal worden hersteld door het opstartprogramma te verwijderen, maar als u het verwijdert, verliest u ook de mogelijkheid om de aangepaste pictogrampakketten te gebruiken.

Een opstartprogramma installeren:

  1. Selecteer in de Play Store het opstartprogramma dat je wilt gebruiken.
  2. Tik op Installeren.
  3. Laat het opstartprogramma downloaden en installeren. Wanneer het proces is voltooid, tikt u op Open.
  4. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.
Image
Image

Zodra je een launcher hebt geïnstalleerd, duurt het installeren van icon packs slechts een paar stappen:

  1. Zoek het pictogrampakket dat u wilt installeren in de Google Play Store.
  2. Tik op Installeren.
  3. Zodra de installatie is voltooid, gaat u naar het opstartprogramma dat u hebt gedownload en zoekt u Instellingen.
  4. Kies Icons of Icon Pack.
  5. Mogelijk moet je Installed kiezen om het icon pack te vinden dat je zojuist hebt gedownload.
  6. Selecteer het gewenste icon pack.
  7. Ga terug naar je Home scherm. Het pictogrampakket dat u hebt gekozen, moet worden weerspiegeld in de nieuwe pictogrammen die worden weergegeven.

Sommige apps worden mogelijk niet automatisch bijgewerkt met een pictogram uit het geïnstalleerde pictogrampakket. Om het pictogram te wijzigen in iets uit het pakket, tikt u op het pictogram en houdt u het vast totdat een menu verschijnt. Selecteer daar Settings of Edit icon om de pictogramafbeelding te wijzigen.

De beste gratis pictogrammen voor Android

Niet alle icon packs voor Android zijn gratis, maar er zijn er genoeg die je alleen zou moeten betalen voor een icon pack als het iets is dat je echt wilt. Probeer enkele van deze gratis pictogrammen voor Android voordat u uw geld uitgeeft aan andere pictogrampakketten.

Geweldig met donkere thema's: kleurrijk glazen bol-pictogrampakket

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Mooi ontworpen, kleurrijke pictogrammen.
  • Meer dan 3000 aangepaste pictogrammen.
  • Mogelijkheid om iconen op te vragen voor apps die niet zijn inbegrepen.

Wat we niet leuk vinden

Sommige pictogrammen zijn niet meteen herkenbaar.

Voor donkere thema's is het Kleurrijke Glass Orb-pictogrampakket de perfecte manier om je apparaat aan te passen. Het pictogrampakket biedt meer dan 3000 Android-pictogrammen om uit te kiezen, het is waarschijnlijk dat u voor bijna elke app het juiste pictogram kunt vinden. En als dat niet lukt, maakt de ontwikkelaar op verzoek een app op maat.

Eenvoudige, subtiele verschillen: Belle Icons

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Heldere, kleurrijke pictogrammen.
  • Eenvoudig te onderscheiden.
  • Mogelijkheid om iconen op te vragen voor apps die niet zijn inbegrepen.

Wat we niet leuk vinden

Sommige functies verborgen achter betaalmuur.

Subtiel is het beste woord voor het Belle Icons-pakket. De pictogrammen verschillen enigszins van de standaard systeempictogrammen, maar zijn verschillend genoeg om een beetje stijl aan uw apparaat toe te voegen. De pro-versie van dit icon pack, Belle Pro, kost $1.25 en biedt wat extra functionaliteit, waaronder achtergronden en extra iconen.

Kunst anders: Minty Icons gratis

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Pictogrammen die fris, maar vertrouwd zijn.
  • Eenvoudig te onderscheiden.
  • Mogelijkheid om iconen op te vragen voor apps die niet zijn inbegrepen.

Wat we niet leuk vinden

Misschien niet anders genoeg voor diegenen die op zoek zijn naar dramatische veranderingen.

Minty Free-pictogrammen voor Android zijn een frisse kijk op bekende pictogrammen. Het ontwerp van deze pictogrammen is anders genoeg zonder zo verschillend te zijn dat het moeilijk te zeggen is welke app er achter het pictogram zit. De set heeft ook heldere, gemakkelijk te zien kleuren en de mogelijkheid om aanpassingen aan te vragen voor apps die geen bestaande pictogrammen of pictogrammen hebben die 'dicht genoeg' zijn.

Verlicht en kleurrijk: Domka Lite

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geavanceerde, stijlvolle iconen.
  • Ontspannend raamachtig ontwerp zonder scherpe hoeken.

Wat we niet leuk vinden

  • In sommige pictogrammen lijkt de achtergrondverlichting niet op zijn plaats.
  • Geen direct voor de hand liggende manier om apps op maat aan te vragen.
  • Sommige app-pictogrammen zijn niet direct herkenbaar.

Gladde, afgeronde hoeken en de illusie van gekleurde achtergrondverlichting geven de app-pictogrammen van Domka een comfortabel gevoel. De donkere achtergrond van de pictogrammen werkt goed op zwarte of donkere achtergronden en thema's. Er is ook een betaalde versie van Domka-pictogram-apps met achtergronden en andere functies voor $0,99

Interessante Android-pictogrammen: Precision Icon Pack

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Enkele interessante pictogramontwerpen.
  • Ronde pictogrammen; geen scherpe randen.
  • De mogelijkheid om aangepaste pictogrammen aan te vragen.

Wat we niet leuk vinden

Veel duplicaten in het icon pack.

Als u op zoek bent naar iets anders en interessants, heeft het Precision-pictogrampakket een aantal andere die in deze lijst zijn opgenomen. Van een volle 12-punts dollar tot Star Wars- en Angry Birds-pictogrammen, je zult iets interessants vinden voor al je apps. Helaas vind je in dit pakket ook veel dubbele pictogrammen, wat alleen betekent dat er minder apps in de verzameling zijn dan op het eerste gezicht lijkt.

Shiny & Metallic: Red Icon Pack v1.3

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Mooie, metallic-achtige afwerking op elk pictogram.
  • Perfecte pop op een rood of zilver thema.
  • Mogelijkheid om aangepaste pictogrammen aan te vragen.

Wat we niet leuk vinden

  • Sommige apps hebben afgeronde hoeken, andere hebben scherpe hoeken.
  • De app is ad-zwaar, waardoor het moeilijk te gebruiken is.

Als rood jouw kleur is, zullen deze gratis pictogrammen voor Android je heel blij maken. Deze prachtige lees- en zilvermetalen afwerking op deze pictogrammen is anders dan al het andere dat u zult vinden. De pictogrammen zijn meestal gemakkelijk te ontcijferen, maar er is enige inconsistentie in pictogramvormen. Sommige zijn rond, sommige hebben afgeronde hoeken en sommige zijn scherp vierkant. Toch is dit een indrukwekkend icon pack voor iedereen die van bling houdt.

Subtly dekkend: AfterGlow Gratis Icon Pack

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Enigszins gedempt, maar herkenbare pictogrammen.
  • Kleurrijk zonder te fel te zijn.
  • Mogelijkheid om aangepaste pictogrammen aan te vragen.

Wat we niet leuk vinden

Sommige pictogrammen zijn grijswaarden.

Dit pictogrampakket voor Android spreekt iedereen aan die op zoek is naar iets dat niet superhelder of opdringerig is. Deze zacht gekleurde pictogrammen verschillen genoeg van standaardpictogrammen om wat stijl aan uw Android-apparaat toe te voegen, zonder zo verschillend te zijn dat u niet kunt zien wat er achter het pictogram zit. Er is hier ook een grote selectie pictogrammen en u kunt aangepaste pictogrammen aanvragen voor alles dat niet werkt met een bestaand pictogram, maar er zijn een paar grijswaardenpictogrammen in de collectie die niet op hun plaats lijken bij de rest van de groep.

Perfect voor de winter: tha_Glass Icon Pack voor Android

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Pictogrammen zien eruit alsof ze van ijs zijn gemaakt.
  • Het kristallijne gebrek aan kleur zorgt ervoor dat ze op de meeste achtergronden werken.
  • Mogelijkheid om aangepaste pictogrammen aan te vragen.

Wat we niet leuk vinden

Icoonselectie die erg lijkt op die in het Precision-pictogrampakket.

Ijsachtige pictogrammen die half doorzichtig zijn, vormen een geweldige aanvulling op de meeste achtergronden en thema's die beschikbaar zijn voor Android. Deze geavanceerde pictogrammen voegen klasse toe aan elk apparaat, zelfs als ze niets meer lijken te zijn dan een opnieuw gekleurde versie van de pictogrammen in het Precision-pictogrampakket.

Aanbevolen: