Hoe Apple Watch Faces te wisselen

Inhoudsopgave:

Hoe Apple Watch Faces te wisselen
Hoe Apple Watch Faces te wisselen
Anonim

Een van de beste eigenschappen van de Apple Watch is de mogelijkheid om van wijzerplaat te wisselen, zodat je de informatie en functies kunt krijgen die je nodig hebt in het ontwerp dat je verkiest. Je bent niet beperkt tot de wijzerplaten op de Apple Watch; andere Apple Watch-gezichten zijn beschikbaar Het is gemakkelijk om te leren hoe u van gezicht kunt wisselen, waar u nieuwe kunt krijgen en of u Apple Watch-gezichten van derden kunt krijgen.

Alle Apple Watches vanaf de eerste release tot en met Apple Watch Series 5 met watchOS 6 bieden verwisselbare wijzerplaten. Het aantal gezichten neemt toe met elke nieuwe release.

Hoe het gezicht op Apple Watch te veranderen

Elke Apple Watch wordt geleverd met een selectie wijzerplaten. Deze vooraf geïnstalleerde gezichten geven je allerlei opties, waaronder het stylen van je Apple Watch om eruit te zien als een mechanisch horloge met een minuut- en secondewijzer, Siri en zijn suggesties in de schijnwerpers zetten, een favoriete foto weergeven en je heel veel nuttige informatie geven. Ga als volgt te werk om van Apple Watch-gezicht te wisselen:

  1. Houd de Apple Watch omhoog zodat het scherm oplicht.
  2. Druk hard op je Apple Watch-scherm.
  3. Veeg naar links en rechts om de gezichten te zien die op uw Apple Watch zijn geïnstalleerd. Tik op degene die je wilt gebruiken.
  4. Tik op Aanpassen onderaan het scherm om opties weer te geven die u kunt personaliseren op de wijzerplaat. Tik op een gebied dat is aangewezen voor personalisatie en kies uit de aangeboden opties.

    Image
    Image

Wilt u liever van gezicht wisselen zonder ze aan te passen? Breng het horloge omhoog en veeg heen en weer over het scherm om snel van gezicht te wisselen.

Ontvang nieuwe Apple Watch Faces van de Watch-app

De gezichten die vooraf op uw Apple Watch zijn geïnstalleerd, zijn niet uw enige opties. Andere wijzerplaten zijn verborgen in de Watch-app op je iPhone. Je hoeft ze alleen maar te vinden en op je Apple Watch te installeren. Hier is hoe:

  1. Op de iPhone die aan je Apple Watch is gekoppeld, open je de Watch app.
  2. Tik op Gezichtsgalerij onder aan het scherm. De Face Gallery bevat alle beschikbare wijzerplaatopties, gesorteerd in categorieën zoals Activity, Color, Modular, en nog veel meer.

    De gezichten die je ziet, zijn afhankelijk van de versie van de watchOS die je Apple Watch gebruikt. Apple introduceert nieuwe gezichten bij elke nieuwe release, maar verwijdert zelden gezichten.

  3. Veeg omhoog en omlaag en van links naar rechts om de wijzerplaten te bekijken.

    Image
    Image
  4. Als je een wijzerplaat vindt die je leuk vindt, tik je erop om de opties te zien. Breng de gewenste wijzigingen aan in de kleur of stijl van het gezicht en wijs complicaties toe aan de hoeken als het gezicht dat u kiest complicaties ondersteunt.
  5. Tik op het wijzerplaatscherm op Toevoegen om deze wijzerplaat op uw Apple Watch te installeren.

    Image
    Image

De nieuwe wijzerplaat die u hebt geïnstalleerd, wordt automatisch ingesteld als uw standaardwijzerplaat en verschijnt onmiddellijk op de Apple Watch. Het wordt ook toegevoegd aan het gedeelte Mijn gezichten van de Watch-app, die alle wijzerplaten toont die u in het verleden hebt gebruikt.

Zie je je wijzerplaat niet en vraag je je af of er iets mis is? Mogelijk bevindt u zich in de energiereservemodus.

Hoe de Hermes en Nike Apple Watch Faces te krijgen

Image
Image

Als je hebt gehoord over de premium Hermes- en Nike Apple Watch-gezichten en ze wilt toevoegen aan je Apple Watch, vraag je je misschien af waarom je ze niet op het horloge of in de app kunt vinden. Dat komt omdat ze er niet zijn. Ze zijn er in ieder geval niet voor de meeste horloges.

Om de Nike Apple Watch-gezichten te krijgen, moet je het Apple Watch Nike-model kopen. De Nike-wijzerplaten zijn vooraf op dat model geïnstalleerd en er is geen andere manier om de gezichten op een standaard Apple Watch-model te krijgen. De Nike-modellen kosten hetzelfde als de standaard Apple Watch Series 5-modellen.

Hetzelfde geldt voor de Hermes Apple Watch-gezicht. Het is alleen beschikbaar als u de premium geprijsde Apple Watch Hermes-editie van Apple koopt. Hermes-edities van de Apple Watch worden geleverd met een door Hermes ontworpen leren horlogeband, maar brengen bijna $ 1.000 extra op de prijs van het horloge. Dat is de prijs die je moet betalen als je de Hermes-wijzerplaat wilt.

Kun je Apple Watch Faces van derden toevoegen?

Er zijn geen andere Apple Watch-gezichten van derden dan de gezichten van Hermes en Nike. Apple staat niet toe dat derden Apple Watch-gezichten maken of verspreiden.

Het is niet moeilijk voor te stellen dat dit in de toekomst zal veranderen, net zoals Apple in de loop van de tijd nieuwe opties heeft geïntroduceerd voor het aanpassen van de iPhone en iPad.

Aanbevolen: