Minecraft Mobs uitgelegd: Enderman

Inhoudsopgave:

Minecraft Mobs uitgelegd: Enderman
Minecraft Mobs uitgelegd: Enderman
Anonim

Ze zijn eng, ze zijn lang, je kunt er beter niet naar kijken. De teleporterende vijanden die bekend staan als Endermen in Minecraft zijn geen gemakkelijk gevecht en kunnen behoorlijk moeilijk te begrijpen zijn. Hier zijn enkele tips om met Endermen om te gaan.

Inspiratie opdoen

Image
Image

Met de grote rage van Parsec Production's hitgame "Slender: The Eight Pages" uit 2012, kun je heel gemakkelijk zien waar Notch veel inspiratie vandaan haalde voor zijn nieuwe toevoeging aan het Minecraft-maffiateam. Met verschillende knipogen naar de Slenderman zorgt de Enderman voor een spannende ervaring. Terwijl Halloween ronddraaide, bereikte Mojang's Xbox 360-editie van Minecraft een textuurpakket waarin de Enderman opnieuw was ontworpen om eruit te zien alsof hij de Slenderman was.

Biologie

Image
Image

Endermen worden vaak gevonden spawnend op blokken met een lichtniveau van minder dan 8. In de Overworld of Minecraft vind je Endermen spawnen in achtervolgingen van 1 tot 4 Endermen. In de thuisdimensie van de Endermen, The End, zullen ze echter spawnen in Hauntings of 4. Endermen spawnen met een veel lager percentage dan andere mobs. Het is beslist een grotere uitdaging om een Enderman te vinden dan een menigte als een Skelet.

Staartwedstrijd

Image
Image

Als een speler een Enderman wil provoceren, moet de speler rechtstreeks naar het bovenlichaam van de menigte staren of deze aanvallen. Dit zorgt ervoor dat de Enderman boos wordt en naar de speler staart. Als de speler het oogcontact met de Enderman verbreekt, begint de Enderman te teleporteren totdat hij dichtbij genoeg is om de speler aan te vallen. Als een speler niet snel genoeg handelt om de menigte te doden, zal de Enderman opnieuw teleporteren om verwarring bij de speler te creëren en mogelijk een sluipaanval te krijgen. Enderman zal niet stoppen met het aanvallen van de speler tenzij ze worden gedood, getroffen door regen, merken dat de zon opkomt, verbrand worden door een vuur, of als ze meerdere keren worden geraakt en hun nederlaag toegeven.

Als je bang bent om oogcontact te maken met een Enderman, probeer dan een pompoen op het hoofd van je personage te plaatsen. Het plaatsen van een pompoen op het hoofd kan je directe zicht belemmeren, maar het zal je garanderen dat je niet wordt aangevallen door Endermen door per ongeluk te staren. Als alternatief kun je een onzichtbaarheidsdrankje gebruiken om te voorkomen dat de Enderman met oogcontact in beweging komt.

Ontvang je beloningen

Image
Image

Wanneer een Enderman wordt gedood, laten ze verschillende items vallen. Endermannen hebben een kans om 0 tot 1 Ender Pearls te laten vallen als ze op natuurlijke wijze worden aangevallen zonder betoveringen. Ze zullen 5 ervaringspunten laten vallen wanneer ze worden gedood door de speler en zullen elk blok dat ze vasthouden laten vallen.

Tot slot

Enderman is een fascinerende menigte met veel meer om over te leren door middel van echte gameplay. Lezen over Enderman versus het uit de eerste hand ervaren van deze mobs is heel anders en moet als zodanig worden behandeld. Test je macht tegen deze grote teleporterende wezens en ontdek wat hen drijft!

Aanbevolen: