LG's high-tech masker krijgt ingebouwde microfoon en luidspreker

LG's high-tech masker krijgt ingebouwde microfoon en luidspreker
LG's high-tech masker krijgt ingebouwde microfoon en luidspreker
Anonim

LG brengt eindelijk zijn PuriCare draagbare luchtreiniger op de markt, met enkele aanvullende verbeteringen.

LG heeft een eerste releasedatum aangekondigd voor zijn nieuwe gezichtsmasker, dat een ingebouwde luchtreiniger met drie ventilatoren en een HEPA-achtig filter bevat. Het apparaat zal in augustus in Thailand aankomen, volgens Engadget, dat ook meldt dat LG nog geen prijs voor het masker heeft gedeeld.

Image
Image

Terwijl LG het apparaat oorspronkelijk in augustus 2020 onthulde, brengt het nu net de definitieve versie op de markt en voegt het enkele upgrades toe aan het uiteindelijke model. In de bijgewerkte versie heeft LG een ingebouwde microfoon toegevoegd, evenals een luidspreker en spraakversterker. Dit wordt mogelijk gemaakt door de "VoiceOn" -technologie van het masker, die volgens LG automatisch zal herkennen wanneer je spreekt. Het kan dan het geluid dat uit de luidspreker komt versterken, zodat mensen u beter kunnen horen.

LG heeft ook de motor geüpdatet om een kleinere en lichtere variant van het oorspronkelijke ontwerp op te nemen in het eerste masker dat hij liet zien. Het idee achter het nieuwe ontwerp, zegt het bedrijf, is om het voor dragers gemakkelijker te maken om te communiceren met de mensen om hen heen.

Bovendien heeft LG de batterij geüpgraded naar een batterij van 1.000 mAh in vergelijking met de originele 820 mAh en deze zou volgens LG ongeveer acht uur moeten werken. Het bedrijf zegt ook dat het slechts twee uur duurt om op te laden met de meegeleverde USB-kabel.

Image
Image

Op dit moment wordt de PuriCare Wearable Air Purifier pas in augustus in Thailand uitgebracht. LG heeft echter plannen om het naar andere regio's te verzenden, aangezien het is goedgekeurd door regelgevers.

Aanbevolen: