Hoe Msvcp71.dll te repareren ontbreekt of is niet gevonden fouten

Inhoudsopgave:

Hoe Msvcp71.dll te repareren ontbreekt of is niet gevonden fouten
Hoe Msvcp71.dll te repareren ontbreekt of is niet gevonden fouten
Anonim

Msvcp71.dll-fouten worden veroorzaakt door situaties die leiden tot het verwijderen of beschadigen van het msvcp71 DLL-bestand. In sommige gevallen kunnen deze fouten wijzen op een registerprobleem, een virus- of malwareprobleem of zelfs een hardwarestoring.

De msvcp71.dll-foutmelding kan van toepassing zijn op elk programma of systeem dat het bestand zou kunnen gebruiken op een van de besturingssystemen van Microsoft, waaronder Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP en Windows 2000.

Msvcp71.dll Fouten

Image
Image

Er zijn verschillende manieren waarop msvcp71.dll-fouten op uw computer kunnen verschijnen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende berichten die u mogelijk te zien krijgt:

  • Msvcp71.dll niet gevonden
  • Deze toepassing kan niet worden gestart omdat msvcp71.dll niet is gevonden. Het opnieuw installeren van de applicatie kan dit probleem oplossen.
  • Kan [PATH]\msvcp71.dll niet vinden
  • Het programma kan niet starten omdat MSVCP71.dll op uw computer ontbreekt. Probeer het programma opnieuw te installeren om het probleem op te lossen.
  • Het bestand msvcp71.dll ontbreekt.
  • Kan [APPLICATIE] niet starten. Er ontbreekt een vereist onderdeel: msvcp71.dll. Installeer [APPLICATION] opnieuw.

Deze fouten kunnen optreden tijdens het gebruik of installeren van bepaalde programma's, wanneer Windows start of afsluit, of misschien zelfs tijdens een Windows-installatie.

De context van de fout is een belangrijk stuk informatie dat nuttig zal zijn bij het oplossen van het probleem.

Hoe Msvcp71.dll-fouten te herstellen

Download msvcp71.dll niet van een "DLL-download"-website. Er zijn veel redenen waarom het downloaden van een DLL-bestand een slecht idee is. Als je een kopie van dit bestand nodig hebt, kun je het het beste uit de originele, legitieme bron halen.

Start Windows in de veilige modus om een van de volgende stappen uit te voeren als u vanwege de fout geen normale toegang tot Windows kunt krijgen.

  1. Installeer het programma dat het bestand msvcp71.dll gebruikt opnieuw. Als de fout optreedt wanneer u een bepaald programma gebruikt, moet het opnieuw installeren van het programma het bestand vervangen. Msvcp71.dll-bestanden zijn Microsoft C Runtime-bibliotheekbestanden die zelfs niet-Microsoft-programma's nodig kunnen hebben om normaal te functioneren.

    Doe je best om deze stap te voltooien. Het opnieuw installeren van het programma dat het bestand levert, indien mogelijk, is een waarschijnlijke oplossing voor deze fout.

  2. Herstel msvcp71.dll vanuit de Prullenbak. De gemakkelijkst mogelijke oorzaak van een "ontbrekend" DLL-bestand is dat u het per ongeluk hebt verwijderd.

    Als je dit vermoedt, maar je hebt de Prullenbak al geleegd, kun je het bestand mogelijk herstellen met een gratis programma voor gegevensherstel.

    Het verwijderen van msvcp71.dll ongedaan maken is alleen een slim idee als je zeker weet dat je het bestand zelf hebt verwijderd en dat het goed werkte voordat je dat deed.

  3. Voer de opdracht sfc /scannow Systeembestandscontrole uit om een ontbrekende of beschadigde kopie van het bestand te vervangen. Deze DLL wordt door Microsoft in sommige versies van Windows geleverd, dus de tool Systeembestandscontrole kan deze herstellen.
  4. Installeer alle beschikbare Windows-updates. Veel servicepacks en andere patches vervangen of updaten enkele van de honderden door Microsoft gedistribueerde DLL-bestanden op uw computer. Het bestand msvcp71.dll kan worden opgenomen in een van die updates.

  5. Download de msvcp71.dll-bestanden van een vertrouwde bron. We weten dat we hierboven hebben gewaarschuwd voor het downloaden van DLL-bestanden, maar AddictiveTips (de website waarnaar hier wordt gelinkt) is een website die we vertrouwen en die een schone, ongewijzigde msvcp71 biedt.dll-bestand dat u kunt downloaden als de DLL op uw computer ontbreekt.

    We hebben er het volste vertrouwen in dat de hier geleverde msvcp71.dll-download veilig te gebruiken is, omdat we hun msvcp71.dll-bestand hebben vergeleken met een bestand waarvan we weten dat het geldig is op basis van onze eigen Windows-installatie, en ze kwamen perfect overeen. Dat gezegd hebbende, volg alstublieft de probleemoplossing voorafgaand aan deze stap voordat u deze route volgt.

  6. Voer een virus-/malwarescan uit van uw hele systeem. Sommige msvcp71.dll-fouten kunnen te maken hebben met een virus of andere malware-infectie op uw computer die het DLL-bestand heeft beschadigd. Het is zelfs mogelijk dat de fout die u ziet verband houdt met een vijandig programma dat zich voordoet als het bestand.

  7. Gebruik Systeemherstel om recente systeemwijzigingen ongedaan te maken. Als u vermoedt dat de msvcp71.dll-fout is veroorzaakt door een wijziging in een belangrijk bestand of een belangrijke configuratie, kan Systeemherstel het probleem oplossen.
  8. Een stuurprogramma terugzetten naar een eerder geïnstalleerde versie als msvcp71.dll-fouten begonnen na het bijwerken van het stuurprogramma van een bepaald hardwareapparaat.
  9. Repareer uw installatie van Windows. Als het individuele advies voor probleemoplossing hierboven niet is gelukt, moet het uitvoeren van de "automatische reparatie" van uw besturingssysteem alle Windows DLL-bestanden herstellen naar hun werkende versie.
  10. Gebruik een gratis registerreiniger om msvcp71.dll-gerelateerde problemen in het register te repareren. Een registeropschoonprogramma kan mogelijk helpen door ongeldige msvcp71.dll-registervermeldingen te verwijderen die de DLL-fout kunnen veroorzaken.

    We raden zelden het gebruik van registeropschoonprogramma's aan. We hebben de optie hier opgenomen als een "laatste redmiddel"-poging voordat de volgende destructieve stap eraan komt.

  11. Voer een schone installatie van Windows uit. Hiermee wordt alles van de harde schijf gewist en wordt een nieuw exemplaar van Windows geïnstalleerd. Als geen van de bovenstaande stappen de msvcp71.dll-fout corrigeert, zou dit uw volgende actie moeten zijn.

    Alle informatie op uw harde schijf wordt gewist tijdens een schone installatie. Zorg ervoor dat je de best mogelijke poging hebt gedaan om de fout op te lossen met behulp van een probleemoplossingsstap voorafgaand aan deze.

  12. Problemen met een hardwareprobleem oplossen als de fouten aanhouden. Na een schone installatie van Windows kan uw DLL-probleem alleen hardwaregerelateerd zijn.

Aanbevolen: