Zmodo Greet Smart Doorbell Review: een geweldige videodeurbel als je geen echte HD nodig hebt

Inhoudsopgave:

Zmodo Greet Smart Doorbell Review: een geweldige videodeurbel als je geen echte HD nodig hebt
Zmodo Greet Smart Doorbell Review: een geweldige videodeurbel als je geen echte HD nodig hebt
Anonim

Bottom Line

De Zmodo Greet Smart Doorbell is een goed ontworpen videodeurbel en relatief eenvoudig te installeren, in te stellen en te gebruiken. Omdat het niet langer het nieuwste aanbod van het merk is, kan het met korting worden gekocht, wat het een aantrekkelijke optie maakt. Dat is als je geen echte 1080p HD-video nodig hebt.

Zmodo Greet Slimme Deurbel

Image
Image

We hebben de Zmodo Greet Smart Doorbell gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Je hebt de virale internetvideo's bekeken van mysterieuze waarnemingen, criminelen die op heterdaad worden betrapt en auto-ongelukken, allemaal vastgelegd door videodeurbellen. Met die verleidelijke beelden in het achterhoofd, begint de beslissing om de 21e eeuw in te stappen en een slimme deurbel bij je voordeur te installeren, er minder als een luxe uit te zien, maar meer als een noodzaak.

Nu begint het winkelen voor de juiste slimme deurbel. Hoewel er veel opties op de markt zijn, is elke optie subtiel maar belangrijk anders. Een van de meest betaalbare opties is echter de Zmodo Greet Smart Doorbell, maar is het goed? Ik heb er onlangs een aan de voorkant van mijn huis geïnstalleerd om erachter te komen. Na enkele weken testen werden de resultaten - en de bonafides - duidelijk.

Image
Image

Ontwerp: gesimuleerd borstelstaal

Zoals ik in de intro al zei, is er geen tekort aan nieuwkomers op de markt voor slimme deurbellen, waarvan sommige een Apple-achtig wit kleurenschema hebben omarmd. Anderen gaan voor een donkerder motief met pianozwarte glanzende plastic lichamen. De Zmodo Greet heeft echter een mooi gesimuleerd geborsteld stalen gezicht, waardoor het er in vergelijking substantieel en premium uitziet.

Ondanks zijn uiterlijk is de Greet eigenlijk vrij licht van gewicht, met een gewicht van slechts 0,36 pond. Ik was aanvankelijk bang, op basis van zijn uiterlijk, dat het gewicht van het ding mijn houten gevelbeplating zou overweldigen. Het is echter zo vedergewicht dat het nauwelijks zwaarder was dan de standaard niet-slimme deurbel die het verving.

Voor de installatie was ik ook bang dat bezoekers instinctief niet zouden weten welke functie op het gezicht van de Zmodo Greet ze moeten indrukken om mijn bel te laten rinkelen. De always-on camera lijkt een beetje op een knop. Wanneer deze echter is ingeschakeld, heeft de deurbelknop een verlichte ring, waardoor de ogen van de gebruiker worden weggeleid van de grote camera en naar de belknop zelf. Crisis afgewend.

Image
Image

Configuratieproces: maak je klaar om je wifi opnieuw in te stellen

De slimme deurbel is een van de weinige crossover-tech-items waarvoor de gebruiker zowel enigszins technisch onderlegd moet zijn als bekwaam met huisreparatie en gereedschap. Dit kan een afschrikmiddel of ergernis zijn voor degenen die niet allebei zijn. Toevallig, dus het was niet al te veel moeite voor mij. Ik weet echter dat niet iedereen dat is, dus houd rekening met je eigen interesse/vaardigheidsniveau bij het knoeien met huisbedrading.

Allereerst moet je een deurbelschakelaar hebben die is aangesloten op een fysieke bel met een bereik van 10 tot 36 AC volt. Als u dat niet doet, werkt de standaard Zmodo Greet-setup niet voor u. Als u dat doet, kunt u gewoon doorgaan.

Na het langdurige installatieproces vond ik dat de Zmodo-app en de Greet goed presteerden.

Schakel de stroom naar je deurbel uit in de zekeringkast van je huis. Schroef je traditionele deurbel los van de muur. Meet en boor gaten voor de Zmodo Greet mounts. Bevestig het aan de muur met de meegeleverde schroeven en schuif het lichaam vervolgens op de montageplaat. Zet de stroom weer aan op je deurbel en test deze. Als het allemaal werkt, ben je klaar om naar de volgende stap te gaan. En dit is waar het lastig kan worden - dat deed het voor mij.

Mijn standaard wifi-routerverbinding is een netwerkverbinding van 5 gigahertz. De Greet vereist een 2,4GHz-netwerkverbinding, niet meer en niet minder. Geen probleem, ik heb er ook zo een. De naam van mij bevat echter een "!" en dat verbrak de connectiviteit van de Greet.

Hierdoor moest ik mijn huisbaas bellen, die mijn wifi beheert en de netwerknaam en instellingen wijzigt. Dit was een ergernis voor alle betrokkenen. Zelfs toen het Wi-Fi-netwerk de juiste naam had en gekalibreerd was volgens de voorkeuren van Zmodo, was het verbinden van de Greet met mijn Wi-Fi-netwerk niet supersnel en vereiste het meerdere pogingen.

Zoals je bedenkt of je met de huisbedrading wilt rommelen voordat je een slimme deurbel koopt, moet je rekening houden met je wifi-thuisnetwerk en de beschikbare banden en instellingen. Als je geen 2,4GHz-netwerk hebt, is de Greet waarschijnlijk de moeite waard om over te slaan.

Prestaties/Software: Geen hoog gewaardeerde app

Hoewel de Zmodo-app niet bijzonder gebruiksvriendelijk of intuïtief is, vond ik hem niet zwaar genoeg om de huidige 2,1-sterrenbeoordeling in de Apple App Store te verdienen. Voorbij het langdurige wifi-installatieproces, vond ik dat de Zmodo-app en de Greet goed presteerden. Wanneer beweging wordt gedetecteerd, stuurt de Greet een waarschuwing naar de telefoon van de gebruiker en neemt 10 seconden video op, die de gebruiker op elk moment kan bekijken.

Als iemand aanbelt, wordt er een pushmelding naar het apparaat van de gebruiker gestuurd. Vanuit de app kunnen ze op afstand met de persoon aan de deur praten via de ingebouwde microfoon en luidspreker van de Greet.

Van onze acht favoriete slimme deurbellen is de Greet een van de goedkoopste opties.

Er is weinig vertraging tussen audio en video. Zowel ik op de smartphone-app als bezoekers van mijn voordeur vonden de audiokwaliteit redelijk duidelijk en hoorbaar op enkele uitzonderingen na (alleen optredend als er veel achtergrondgeluid was).

De eerste 8 GB aan video-opnames wordt door Zmodo in de cloud opgeslagen. Als je verder terug toegang wilt tot video, moet je upgraden naar een maandelijks abonnement.

Image
Image

Prijs: Een van de goedkoopste

De Zmodo Greet is niet langer nieuw en is op de markt vervangen door recente modellen met een hogere resolutie en bredere aansluitmogelijkheden. Als u echter niet de nieuwste slimme deurbel met de hoogste resolutie op de markt nodig heeft, is de Greet een goede, goedkope keuze. Hoewel het ooit voor meer dan $ 100 werd verkocht, kan het vaak op Amazon worden gekocht voor ongeveer $ 99.

Van onze acht favoriete slimme deurbellen is de Greet een van de goedkoopste opties. Afgezien van het ontbreken van 1080p, biedt het vrijwel dezelfde functies en opties als andere kanshebbers voor tweederde van de prijs.

Zmodo Greet Smart Doorbell vs. RCA Doorbell Video Camera

Het vergelijken van deze twee slimme deurbellen is een kwestie van nu betalen of later betalen. Laat het me uitleggen. De RCA Doorbell-videocamera kan op Amazon worden gekocht voor ongeveer $ 129. De Zmodo Greet kan echter worden gekocht voor $ 99. De RCA is echte HD, met 1080p HD-beelden, en kan worden aangesloten op een 2,4 of 5-GHz wifi-verbinding. Het wordt ook geleverd met een 16GB micro SD-kaart.

The Greet, zoals we hebben besproken, voert alleen 720p-afbeeldingen uit en kan alleen verbinding maken met 2,4 GHz wifi-netwerken. Al zijn video's worden opgeslagen in de Zmodo-cloud, en die laatste factor is wat je op de lange termijn zal opleveren.

Hoewel de Greet vooraf goedkoper is, kan het je tijdens het bezit meer kosten. Dat komt omdat als u meer dan een dozijn uur op de Zmodo-cloud wilt opslaan, u een maandelijks abonnement moet betalen. Ter vergelijking: de RCA kan door de eigenaar worden geüpgraded van de meegeleverde 16 GB naar een 128 GB micro SD-kaart en slaat alle videogegevens aan boord op (hoewel ook dat een extra kostenpost is).

Een sterke concurrent, maar achterhaald op de markt

De Zmodo Greet Smart Doorbell is een sterk aanbod in het videodeurbelsegment. Het is relatief eenvoudig te gebruiken, betaalbaar en niet al te moeilijk te installeren, op voorwaarde dat je een 2,4 GHz wifi-netwerk hebt en een boormachine bezit. Naarmate het echter ouder wordt en de concurrentie sterker en goedkoper wordt om te kopen, vervagen de bonafides van de Greet snel. Als de initiële kosten uw grootste zorg zijn, is de Greet een goede keuze. Anders ben je misschien beter geschikt om te kijken naar een van zijn krachtigere, duurdere concurrenten.

Specs

  • Productnaam Greet Smart Doorbell
  • Product Merk Zmodo
  • SKU 729070360
  • Prijs $99,99
  • Productafmetingen 2,75 x 1,41 x 5,03 inch.
  • Garantie Twee jaar beperkt
  • Compatibiliteit iOS en Android
  • Camera 720p HD
  • Nachtzicht Infrarood, tot 3 meter hoog
  • Bewegingssensoren Ja
  • Verbindingsopties Snel breedband internet (>1 Mbps upload) - 802.11 b/g/n Wi-Fi

Aanbevolen: