Snappables: Snapchat-spellen spelen

Inhoudsopgave:

Snappables: Snapchat-spellen spelen
Snappables: Snapchat-spellen spelen
Anonim

Je kunt games spelen op Snapchat met je vrienden met behulp van een functie genaamd Snappables. Net als de functie Lenzen, zijn Snappable-games rechtstreeks in de app ingebouwd en zijn ze extreem gemakkelijk (en, laten we zeggen, verslavend) om te beginnen met spelen.

Image
Image

Wat zijn Snappables en hoe werken ze?

Snappables zijn AR-videogames (Augmented Reality). Je speelt ze af door je apparaat voor je uit te houden alsof je een selfie gaat maken met je camera aan de voorkant.

Met behulp van gezichtsdetectietechnologie identificeert Snapchat de functies op je gezicht om delen ervan voor de game te vergroten en te animeren. Game-elementen worden ook toegevoegd aan delen van je gezicht en andere delen van het scherm.

Hoe snappables verschillen van lenzen

Snappables lijken erg op Lenzen, die ook gezichtsdetectietechnologie gebruiken om AR-filters op je gezicht toe te passen, zodat je ze in een foto of video kunt vastleggen. Het verschil tussen Snappables en Lenzen is dat Snappables interactief zijn, terwijl Lenzen dat niet zijn.

Snappables vereisen dat je een of andere vorm van actie onderneemt door middel van aanraking, beweging of gezichtsuitdrukking om punten te verdienen of om zo goed mogelijk te presteren. Ze moedigen je ook aan om te blijven spelen door Snappables heen en weer te sturen naar je vrienden totdat iemand het spel wint.

Lenzen daarentegen hebben geen puntensysteem of competitieve elementen. Je kunt er maar één keer een sturen zonder aangemoedigd te worden om er veel heen en weer te sturen naar een vriend.

Image
Image

Waar vind je Snappables

Het vinden van Snappables is vrij eenvoudig en kan gemakkelijk worden gevonden in de Snapchat-app.

Snappables vinden:

  1. Open Snapchat, die je automatisch naar het tabblad Camera brengt. Als je al in Snapchat zit, veeg dan naar links of rechts tussen tabbladen totdat je bij het tabblad Camera komt.
  2. Tik indien nodig op het cameraschakelaar-pictogram in de rechterbovenhoek om te controleren of je de camera aan de voorzijde gebruikt.
  3. Houd uw apparaat stevig voor u zodat u uzelf op het scherm kunt zien.
  4. Tik en houd uw vinger op uw gezicht om de gezichtsdetectie van de app te activeren.

    Het kan een paar seconden duren voordat de app je gezicht goed detecteert, vooral als er weinig of veel licht is. Je weet dat het voltooid is wanneer de roterende "denk"-animatie van het scherm verdwijnt en een reeks extra knoppen onderaan aan elke kant van de grote witte ronde knop verschijnt.

  5. Veeg naar rechts om door de Snappables te bladeren en deze te activeren, die zich aan de linkerkant van de grote witte ronde knop bevinden.
  6. Kies een Snappable en tik op de blauwe Start-knop die boven de Snappable-knop verschijnt.

    Image
    Image

Snappables spelen met je vrienden

Snappables zijn bedoeld om je vrienden aan te moedigen om mee te doen. Hier leest u hoe u ze ook kunt laten spelen.

  1. Volg de bovenstaande stappen om een Snappable te selecteren en het spel te starten.
  2. Volg de instructies die over het scherm verschijnen om het spel te spelen. De Snappable vertelt je wanneer je op de hoofdknop snap moet tikken om een foto te maken of wanneer je erop moet tikken en ingedrukt houden om een korte video op te nemen.

  3. Tik op de blauwe pijl knop in de rechter benedenhoek om je Snappable naar vrienden te sturen of tik op het witte vierkantje met een plusteken pictogram in de linkerbenedenhoek om het als een verhaal te posten.

    Je Snappable als een verhaal plaatsen is een geweldige manier om meer vrienden de mogelijkheid te geven de game met je te spelen, maar zonder er zo direct over te zijn door ze in een handomdraai een bericht te sturen. Vrienden die je verhaal bekijken, kunnen ervoor kiezen om te slagen of op hun eigen voorwaarden te spelen.

Image
Image

Iedereen die je Snappable bekijkt, wordt gevraagd of ze willen meespelen. Evenzo, als je de Snappable van een vriend bekijkt, kun je op Play of Skip tikken op het scherm dat verschijnt wanneer de Snappable voorbij is.

Sommige Snappables, vooral diegene die afhankelijk zijn van het verdienen van punten, kunnen als uitdagingen worden ingesteld. Vrienden kunnen je uitdaging aangaan door te proberen je puntenscore te verbeteren en vervolgens te antwoorden of het als een verhaal toe te voegen.

Hoe vaak nieuwe snappables worden vrijgegeven

Er worden elke week nieuwe Snappables uitgebracht, terwijl favoriete Snappables langer toegankelijk blijven. Je kunt zien dat een Snappable nieuw is door te zoeken naar de blauwe stip die bovenaan de Snappable-knop verschijnt.

Kijk uit voor deze leuke Snappables als je geïnteresseerd bent in het bekijken van een paar goede:

  • Cucumber Biting Snappable: Gebruik je mond om zoveel mogelijk komkommers te bijten en daag je vrienden uit om je score te verbeteren.
  • Truth or Dare Snappable: Kies een waarheid of durf een vraag te stellen en deel je antwoorden via een videofragment.
  • Onze Baby Snappable: Maak een selfie en vraag om een selfie van een vriend om te zien hoe je baby eruit zou zien als je er samen een had.

Aanbevolen: