Scribble wijzigen in toetsenbord op Apple Watch

Inhoudsopgave:

Scribble wijzigen in toetsenbord op Apple Watch
Scribble wijzigen in toetsenbord op Apple Watch
Anonim

Wat te weten

  • Je kunt Scribble niet uitschakelen op Apple Watch, maar je kunt wel een toetsenbord-app installeren om in plaats daarvan te gebruiken.
  • FlickType biedt toetsenborden voor letters, cijfers en symbolen samen met een swipe-to-type-optie.
  • WatchKey biedt letters, cijfers en korte tekst, evenals een verscheidenheid aan letterstijlen.

Dit artikel legt uit hoe je een toetsenbord op je Apple Watch gebruikt in plaats van Krabbel. Hoewel dit momenteel vereist dat je een app van derden op je horloge installeert, zijn er een aantal gratis toetsenborden die geweldig werken.

Gebruik FlickType op Apple Watch

Zodra je FlickType voor Apple Watch hebt geïnstalleerd, open je de app op je Watch en probeer je het uit.

  1. Typ je bericht met het toetsenbord. Als je cijfers of symbolen wilt gebruiken, tik je op het plusteken linksonder en kies je een van die toetsenborden. Tik op ABC om terug te schakelen. Gebruik de pijl rechtsonder om terug te gaan.
  2. Als je klaar bent met het typen van je bericht, tik je linksboven op Verzenden.

    Image
    Image
  3. Er wordt een nieuw sms-venster geopend waarin uw bericht is ingevuld. Voltooi het proces door bovenaan een contact te selecteren en het bericht vervolgens onderweg te verzenden.

FlickType-functies

FlickType biedt een aantal geweldige functies en instellingen. Open de app op je iPhone, zorg ervoor dat Watch Keyboard bovenaan is geselecteerd en tik op het gear icoon om de instellingen te openen.

  • Kies een thema om het toetsenbord een andere kleur te geven.
  • Autocorrectie voor fouten inschakelen.
  • Schakel Slide to Type in voor een handig veegtoetsenbord.
  • Maak een aangepast woordenboek voor specifieke woorden die u vaak typt.
  • Selecteer uw favoriete contact om sneller berichten te verzenden.

Tik op Gereed als je klaar bent, en je wijzigingen worden onmiddellijk toegepast op de app op je Apple Watch.

Image
Image

Gebruik WatchKey op Apple Watch

Nadat je WatchKey voor Apple Watch hebt geïnstalleerd, open je het op je Apple Watch en maak je je klaar om te typen. Als u een advertentie ziet voor de premiumversie die u voorlopig wilt sluiten, tikt u op de X links bovenaan de advertentie.

  1. Typ je bericht met het toetsenbord. Tik op 123 voor het numerieke toetsenbord en op ABC om terug te keren naar letters. Gebruik de pijl linksboven voor een caps lock en de X rechtsboven om terug te gaan.

  2. Wanneer je je bericht hebt voltooid, tik je op Verzenden rechtsonder.

    Image
    Image
  3. Er wordt een nieuw sms-venster geopend met uw bericht klaar voor gebruik. Sluit af door bovenaan een contact te selecteren en vervolgens het bericht te verzenden.

WatchKey Features

Net als FlickType heeft WatchKey verschillende instellingen die u kunt aanpassen en functies die u kunt uitproberen. Open de app op je iPhone om de volgende opties te bekijken.

  • Bekijk een handige tutorial met tips op het tabblad Start.
  • Voeg korte tekst toe als afkortingen voor volledige tekst.
  • Kies een ander lettertype met meer dan 60 stijlen.
  • Toegang tot hulp bij veelgestelde vragen met behulp van het tandwielpictogram.

Je kunt de app gewoon sluiten als je klaar bent. Alle wijzigingen zijn direct van toepassing op de app op je Apple Watch.

Image
Image

Scribble is een leuke functie voor het tekenen van letters, maar het is niet voor iedereen weggelegd. Als je je sms-berichten liever op Apple Watch typt, is hopelijk een van deze toetsenbord-apps er een waar je dol op zult zijn.

FAQ

    Waar is het toetsenbord op een Apple Watch?

    De Apple Watch wordt niet geleverd met een ingebouwd toetsenbord. U kunt de Scribble-functie of Siri gebruiken om e-mails en sms-berichten op uw Apple Watch te verzenden. Als je een contact wilt sms'en, druk je op de digitale kroon op je horloge om Siri > te wekken, zeg "Sms Contact_Name" en vertel Siri wat je wilt dat het bericht is.

    Hoe installeer ik een toetsenbord op mijn Apple Watch?

    Gebruik een app van derden zoals FlickType, Shift Keyboard of WatchKey om een volledig toetsenbord op uw apparaat te installeren. Ga naar de App Store volgens uw WatchOS-versie. Selecteer de digitale kroon > App Store > downloadpijl of open de Watch-app op je iPhone en selecteer Available Apps > Install

Aanbevolen: