Luister naar je iTunes-nummers op elke MP3-speler

Inhoudsopgave:

Luister naar je iTunes-nummers op elke MP3-speler
Luister naar je iTunes-nummers op elke MP3-speler
Anonim

Wat te weten

  • Converteren naar MP3-formaat: Selecteer in iTunes of Music nummers en ga naar File> Convert > Maak MP3-versie of gebruik een bestandsconverter van derden.
  • Plaats MP3's op uw speler: Sluit uw MP3-speler aan op uw computer. Open iTunes of Music.
  • Klik met de rechtermuisknop op een nummer en selecteer Toon in Windows Verkenner (Windows) of Toon in Finder (Mac). Kopieer de MP3-versie en plak in de MP3-speler.

Dit artikel legt uit hoe je muziek op een computer naar MP3-formaat kunt converteren en naar een MP3-speler kunt verplaatsen. Deze aanwijzingen zijn van toepassing op iTunes 12.9 en nieuwer op pc's met Windows 10, op iTunes op macOS Mojave (10.14) en eerder, en op de Muziek-app in macOS Catalina (10.15) en later.

Muziek converteren naar MP3 in iTunes

Als je een verzameling muziek in iTunes of de Muziek-app op je computer hebt, heb je geen iPod van Apple nodig om er onderweg naar te luisteren, noch heb je een MP3-speler nodig die je kunt gebruiken met iTunes. Je kunt muziek van iTunes op elke MP3-speler zetten. Als uw MP3-speler alleen MP3-muziekbestanden accepteert, moet u de muziek eerst converteren naar het MP3-formaat in het iTunes-programma of met een externe converter.

In iTunes of de Muziek-app zijn de instellingen voor het converteren van iTunes-nummers naar het MP3-formaat eenvoudig. Selecteer de nummers die je op je MP3-speler wilt zetten en ga naar File > Convert > Create MP3 Version.

Image
Image

Muziek die tegen kopiëren is beveiligd met het DRM-coderingssysteem dat Apple in 2009 en eerder gebruikte, kan niet worden geconverteerd met iTunes.

Converteren naar MP3 met behulp van een externe converter

Je andere optie is om een audiobestandsconverter te gebruiken om de muziek op te slaan in MP3-formaat. Er zijn online converters en offline converters. Gebruik een online converter zoals Convertio om een paar iTunes-nummers op je MP3-speler te zetten. Offline converters zoals Freemake Audio Converter zijn beter voor het converteren van veel bestanden tegelijk.

Als je een tool voor het converteren van bestanden kiest, zoek dan het nummer op je computer. Om dat te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het nummer dat u op uw MP3-speler wilt zetten en kiest u vervolgens Toon in Windows Verkenner (voor Windows) of Toon in Finder(op een Mac).

Upload dat bestand vervolgens naar de online audiobestandsconverter of importeer het in de offline converter.

Image
Image

Muziek op je MP3-speler zetten

Verplaats de bestanden naar de MP3-speler nadat de gewenste nummers op uw MP3-speler zijn geconverteerd naar het juiste formaat voor uw apparaat.

Niet alle MP3-spelers werken op dezelfde manier. Raadpleeg de documentatie voor uw specifieke apparaat als deze stappen niet werken.

  1. Sluit de MP3-speler aan op uw computer.
  2. Open iTunes of Muziek en zoek de nummers die je wilt kopiëren. Een gemakkelijke manier om dit te doen is door met de rechtermuisknop op het nummer te klikken en Toon in Windows Verkenner (Windows) of Toon in Finder (Mac) te selecteren.

    Image
    Image
  3. Kopieer de nummers en zorg ervoor dat u de MP3-versie selecteert als er meerdere audiobestandsindelingen zijn. Als de bestandsextensies verborgen zijn, kunt u de instellingen wijzigen om ze te bekijken.

    Als je software hebt die is gekoppeld aan de MP3-speler, gebruik deze dan om de iTunes-nummers te importeren.

    Image
    Image
  4. Plak de iTunes-muziek in je mp3-speler. Het is meestal een map waartoe u toegang hebt, zoals een flashstation.

    Image
    Image

Aanbevolen: