Windows zal u vertellen of u Windows 11 kunt gebruiken

Windows zal u vertellen of u Windows 11 kunt gebruiken
Windows zal u vertellen of u Windows 11 kunt gebruiken
Anonim

Windows Insider-leden zouden een nieuw bericht over compatibiliteit moeten zien wanneer ze het Release Preview Channel bekijken.

Compatibiliteit met Windows 11 is voor velen een punt van zorg naarmate de openbare release nadert, voornamelijk omdat Microsoft TPM 2.0 vereist. Zoals opgemerkt door Windows Latest, heeft het bedrijf een nieuw compatibiliteitsbericht geïmplementeerd om aan te geven of uw pc het nieuwe besturingssysteem kan uitvoeren.

Image
Image

Hoewel dit het upgradeproces niet vereenvoudigt, zou het het gemakkelijker moeten maken om erachter te komen of je moet proberen te upgraden.

Er zijn veel specifieke systeemvereisten om Windows 11 te gebruiken, met name de eerder genoemde TPM 2.0. Nu de nieuwe melding wordt uitgerold, zou het een beetje gemakkelijker voor u moeten zijn om te zien of uw hardware het nieuwe besturingssysteem aankan.

Als je lid bent van het Windows Insider-programma, zou je een bericht moeten zien dat aangeeft of je systeem compatibel is wanneer je het Release Preview Channel controleert.

Als uw pc compatibel is met Windows 11, zou het bericht aan de rechterkant van het Windows Update-scherm moeten verschijnen. Er staat: "Geweldig nieuws: uw pc voldoet aan de minimale systeemvereisten voor Windows 11. De specifieke timing voor wanneer deze wordt aangeboden, kan variëren, omdat we deze voor u klaarmaken."

Image
Image

Windows Latest gelooft dat gebruikers met incompatibele systemen waarschijnlijk een soortgelijk bericht zullen ontvangen waarin staat dat hun pc niet aan de vereisten voldoet.

Windows 11 is alleen beschikbaar via Windows Update voor compatibele apparaten. Microsoft heeft echter bevestigd dat incompatibele apparaten het kunnen testen met Media Creation Tool, hoewel dit niet wordt aanbevolen.

Aanbevolen: