Meer toekomstige apparaten kunnen Samsung S Pen-mogelijkheden hebben

Meer toekomstige apparaten kunnen Samsung S Pen-mogelijkheden hebben
Meer toekomstige apparaten kunnen Samsung S Pen-mogelijkheden hebben
Anonim

Samsung's S Pen komt naar verluidt in de toekomst naar meer Samsung Galaxy-smartphones.

Volgens SamMobile zal het bedrijf S Pen-compatibiliteit toevoegen aan aankomende high-end Galaxy-smartphones, waardoor de lijst met apparaten waarmee u de populaire stylus kunt gebruiken verder wordt uitgebreid.

Image
Image

Vorige week werd onthuld dat de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 3 compatibel is met S Pen. Op basis van renderings lijkt de telefoon die in augustus wordt onthuld echter geen ingebouwd slot te hebben om de S Pen op te bergen. Hopelijk zullen alle toekomstige apparaten die Samsung besluit S Pen-mogelijkheden te hebben die opslagruimte bevatten, zodat je de stylus onderweg kunt meenemen.

Lifewire nam contact op met Samsung voor commentaar over de vraag of alle Samsung-telefoons uiteindelijk S Pen-mogelijkheden zullen hebben, maar we hebben nog geen reactie ontvangen.

De S Pen is een populair accessoire voor Samsung sinds het voor het eerst debuteerde in 2015 en voelt als een pen die over papier glijdt wanneer je het op je apparaat gebruikt. De stylus was aanvankelijk beperkt tot de Galaxy Note-serie en bepaalde modellen van de Galaxy Tab, voordat hij in januari werd uitgebreid naar de Galaxy S21 Ultra.

Image
Image

Je kunt je S Pen-stylus voor een heleboel dingen gebruiken, waaronder het verzenden van live-berichten, het vergroten van je scherm, rechtstreeks schrijven op schermafbeeldingen, Air Command gebruiken en meer.

Samsung heeft eerder dit jaar een nieuwe S Pen Pro aangekondigd die de functies van het originele model verder uitbreidt. De S Pen Pro is groter van formaat, met Bluetooth Low Energy-ondersteuningsfuncties, zoals het bedienen van uw telefoon vanuit de andere kant van de kamer. De nieuwe S Pen Pro zal in de herfst debuteren, mogelijk tijdens een Samsung Unpacked-evenement in augustus.

Aanbevolen: