De 8 beste AirPrint-printers, getest door experts

Inhoudsopgave:

De 8 beste AirPrint-printers, getest door experts
De 8 beste AirPrint-printers, getest door experts
Anonim

Met AirPrint kunt u draadloos foto's en documenten afdrukken vanaf uw Apple-apparaat zonder extra software te installeren, dus de beste AirPrint-printers zijn perfect voor macOS- en iOS-gebruikers die geen gedoe willen hebben met kabels of moeilijke installatie processen. Als u het een goed idee vindt om draadloos vanaf uw mobiele apparaat af te drukken, is een AirPrint-printer een bijzonder goede optie voor u.

Idealiter zouden de beste printers redelijk compact moeten zijn, hoewel grotere printers u meer functionaliteit kunnen bieden als het gaat om afdrukken en scannen. De beste opties op de markt ondersteunen snel afdrukken en scannen, geweldige fotokwaliteit en kunnen zelfs worden geleverd met een bijbehorende app die extra functies biedt. Lees verder om onze topkeuzes te zien voor de beste AirPrint-printers in verschillende categorieën en prijsklassen.

Beste algemeen: HP OfficeJet 250

Image
Image

Met afmetingen van 14,3 x 7,32 x 2,7 inch en een gewicht van slechts 6,5 pond, is de OfficeJet 250 licht van gewicht, maar hij is nog steeds aan de grotere kant voor een op batterijen werkende printer. Met zijn scherpe uiterlijk en de mogelijkheid om te printen, scannen en kopiëren, is de OfficeJet 250 echter een uitstekende alles-in-één printer met AirPrint die u onderweg kunt meenemen.

Dankzij de automatische documentinvoer voor tien pagina's en een totale papiercapaciteit van maximaal 50 vellen kan deze printer tot 10 pagina's per minuut (ppm) in zwart-wit en tot 7 ppm in kleur afdrukken. Dit aantal da alt licht tot 9 ppm in zwart-wit en tot 6 ppm in kleur op batterij, maar de OfficeJet 250 heeft een externe batterij die goed is voor maximaal 90 minuten printen. Dit is hoe dan ook veel sneller dan een mobiele fotoprinter zoals de Kodak Step, die maar één pagina per minuut print.

De printer is voorzien van papiergeleiders die u kunt gebruiken om uw papierformaat aan te passen, en deze geleiders kunnen een beetje moeilijk te verplaatsen zijn, maar over het algemeen heeft de printer een functioneel ontwerp. Het 2,65-inch kleuren-touchscreen zorgt voor snelle menuselectie, met een gemakkelijk te navigeren interface met een home-knop en een terug-knop die doet denken aan het scherm van een mobiele telefoon.

U kunt de printerinstellingen ook wijzigen via de downloadbare HP Smart-app (voor Android en iOS), en afdrukken, scannen, bewerken en meer vanuit de bijbehorende app. De toevoeging van AirPrint maakt draadloos afdrukken supergemakkelijk voor eigenaren van Apple-hardware, maar Android- en Windows-bezitters staan niet in de kou, met Wi-Fi Direct en Bluetooth Smart-technologie die ook draadloos afdrukken mogelijk maken.

Ontdek hoe u kunt afdrukken op een iPad of afdrukken vanaf uw iPhone als dit uw eerste AirPrint-printer is.

Type: InkJet | Kleur/Monochroom: Kleur | Verbindingstype: Draadloos, USB, Apple AirPrint | LCD-scherm: Aanraakscherm | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken, kopiëren, scannen, faxen

“Als u bereid bent om geld uit te geven, biedt de HP OfficeJet professionele afdrukkwaliteit, snelheid en alles-in-één-functies in een draadloze mobiele printer.”-Eric Watson, producttester

Image
Image

Beste waarde: HP OfficeJet 3830

Image
Image

Dit is niet de chicste printer die er is, maar hij zal goed van pas komen voor mensen die op zoek zijn naar een printer die de basisfuncties kan uitvoeren tegen een betaalbare prijs. De 3830 uit HP's OfficeJet-lijn is een vlees-en-aardappelprinter die een heleboel functies heeft, maar niet de premium van duurdere eenheden heeft. Het scant, kopieert, faxt en natuurlijk drukt het af.

Er is een automatische documentinvoer voor 35 pagina's voor het scannen of kopiëren van grote documenten, en er is geen storing opgetreden tijdens onze tests. De 3830 drukt 8 ppm aan zwart-witdocumenten en 6 ppm aan kleurendocumenten af. Dit zijn op geen enkele manier zinderende snelheden, maar het houdt stand. We waren onder de indruk van de fotokwaliteit die we konden afdrukken op de 3830, en de details in onze afgedrukte foto's waren uitzonderlijk duidelijk.

Er is ook een lade voor 60 vel voor het invoeren van afgedrukte documenten, en de uitgaande lade biedt plaats aan maximaal 25 pagina's. U kunt een volledige spreiding van standaardformaten afdrukken van 8,5 x 11 inch tot 4 x 6-inch prints. Geen van deze nummers zijn op zichzelf geweldige functies, maar als je rekening houdt met naadloze draadloze connectiviteit, inclusief het gemak van het gebruik van AirPrint om documenten te verzenden, zorgt dit voor een sterk verbonden kantoor.

Type: InkJet | Kleur/Monochroom: Kleur | Verbindingstype: Wi-Fi, Wireless Direct Printing, HP ePrint, AirPrint | LCD-scherm: Ja | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken, kopiëren, scannen, faxen

"Gedrukte documenten waren van behoorlijke kwaliteit, zowel in kleur als in zwart-wit. Elk tekstteken en elke afbeelding was goed gedefinieerd en helder. De kleuren waren solide, consistent en gelijkmatig verdeeld. " - Jeffrey Daniel Chadwick, producttester

Image
Image

Beste compact: Canon PIXMA iX6820

Image
Image

Canon's PIXMA iX6820 is niet zo hightech als sommige van de andere printers op deze lijst, maar hij presteert goed en is gebouwd om lang mee te gaan. Een zakelijke inkjetprinter die ideaal is voor zowel thuis als op kantoor, hij is klaar om alles aan te kunnen, van 4 x 6-inch mailers tot 11 x 17-inch spreadsheets tot 13 x 19-inch grafieken. De iX6820 biedt uitzonderlijke printdetails met een maximale kleur-dpi van 9600 x 2400. Vanwege deze hoge mate van detail gaan kleurencartridges echter snel.

Met afmetingen van 23 x 12,3 x 6,3 inch en een gewicht van 17,9 pond is de iX6820 klein genoeg om bijna overal binnenshuis te passen, maar hij is niet klein genoeg om in een rugzak te passen voor afdrukken onderweg. De iX6820 kan tot 14,5 ppm in zwart-wit en 10,4 ppm in kleur afdrukken en kan een foto van 4 x 6 inch zonder witrand in slechts 36 seconden van begin tot eind verwerken.

Voor het printen van foto's combineert de iX6820 FINE-printkoptechnologie en origineel Canon-fotopapier voor randloze foto's die tot 300 jaar meegaan als ze op de juiste manier worden bewaard. Bovendien biedt de iX6820 een stille modus voor bijna geen ruis bij het printen van kleine hoeveelheden papier. Als het gaat om draadloos printen, is AirPrint vanaf de eerste dag klaar en werkt de PIXMA perfect met Mac-computers zonder extra stuurprogramma's.

Type: InkJet | Kleur/Monochroom: Kleur | Verbindingstype: Wi-Fi, Ethernet, Apple AirPrint, Google Cloud Print | LCD-scherm: Nee | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken

"Kleur, tekst en afbeeldingen waren vet en vloeiend, en er was geen spoor van afdruklijnen of ongelijkmatige inkt." - Jeffrey Daniel Chadwick, producttester

Image
Image

Beste voor een kantoor: HP OfficeJet Pro 9025e

Image
Image

Als je een krachtpatser nodig hebt die grote printtaken aankan, is de DeskJet Pro 9025e misschien precies wat je zoekt. Deze machine kan 24 ppm printen en kan documenten met meerdere pagina's snel verwerken. Bovendien kunt u met een resolutie tot 4800x1200 dpi in kleur foto's met uitzonderlijk detail afdrukken.

Dit is echter niet de kleinste printer, en het is niet het type apparaat dat je zomaar op de hoek van je bureau kunt zetten. Je zult het waarschijnlijk een eigen standaard of tafel willen geven, want het meet 12,53 inch lang, 17,2 inch breed en 15,6 inch diep en weegt bijna 26 pond. Het heeft een hoogwaardige uitstraling, met een groot LCD-scherm en een strakke grijs-witte esthetiek, maar dit is het type printer dat u specifiek in een kantoor zou willen hebben, in tegenstelling tot in een woonkamer of slaapkamer waar het zou waarschijnlijk de kamer overnemen.

Je krijgt een proefversie van HP Instant Ink bij de printer, die de inkt rechtstreeks aan je deur levert voordat je cartridge leeg is. Dit is een handige service, want u hoeft zich geen zorgen te maken dat u midden op een drukke werkdag naar de winkel moet rennen. Na de proefperiode moet u echter een maandelijks bedrag betalen voor het abonnement, dat varieert van $ 1 per maand voor 15 pagina's tot $ 25 voor 700 pagina's. Als u een printer met deze capaciteit koopt, drukt u waarschijnlijk nogal wat af, dus u moet rekening houden met de abonnementskosten bij het kiezen van deze printer.

Type: InkJet | Kleur/Monochroom: Kleur | Verbindingstype: Wi-Fi, Ethernet, USB 2.0, Apple AirPrint, HP Smart, Mopria Print Service, Wi-Fi Direct | LCD-scherm: Ja | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken, kopiëren, scannen, faxen

Beste printer zonder cartridge: Epson EcoTank ET-3760

Image
Image

De Epson EcoTank ET-3760 verschilt van veel andere InkJet-printers omdat hij navulbare inkttanks gebruikt in plaats van vervangbare inktpatronen. U krijgt inktflessen in de doos waarmee u maximaal twee jaar kunt afdrukken, maar dit hangt af van hoe vaak u de printer gebruikt.

Ideaal voor kleine kantoren en thuiskantoren, de 3760 kan printen met een resolutie tot 4800 x 1200 en kan tot acht pagina's per minuut in kleur afdrukken (15 pagina's in zwart-wit). Dit is veel langzamer dan een sneller model zoals de HP DeskJet 9025, maar het is iets sneller dan wat we doorgaans zien van een budget- of compacte printer zoals de DeskJet 3755.

De ET-3760 is niet zo zwaar als sommige andere kleine kantoormodellen, weegt slechts ongeveer 16 pond en is 10 inch lang, 16,4 inch breed en 19,8 inch diep. Er is een automatische documentinvoer, maar de scanner is een flatbed-liftscanner, dus dit kan ook van invloed zijn op de snelheid. Al met al is dit een geweldige printer voor iemand die niet met inktcartridges te maken wil hebben, maar toch afdrukken van hoge kwaliteit wil. Als je snelheid en kracht wilt, zijn er andere modellen op deze lijst die je misschien beter van dienst kunnen zijn.

Type: InkJet | Kleur/Monochroom: Kleur | Verbindingstype: Epson iPrint, Wi-Fi, Ethernet, USB, Apple AirPrint, Mopria Print Service, Wi-Fi Direct, Google Cloud Print | LCD-scherm: Ja | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken, kopiëren, scannen

Beste beveiliging: Brother HL-L8360CDW kleurenlaserprinter

Image
Image

Als je een thuiskantoor of bedrijf hebt en je hebt een krachtige printer nodig, dan is dit misschien iets voor jou. De Brother HL-L8360CDW biedt bekabelde Ethernet-connectiviteit en draadloze connectiviteit via AirPrint en is een kleurenlaserprinter met afdruksnelheden tot 33 ppm. Dit is echter geen lichtgewicht machine. Het meet 17,4 x 19,1 x 12,3 inch en weegt 48,1 pond, dus het is verre van draagbaar.

De veiligheidsvergrendelingsfunctie stelt beheerders in staat om de toegang tot printerfuncties te reguleren en te beperken voor maximaal 200 gebruikers, wat extra veiligheid en gemoedsrust biedt voor een zakelijke omgeving. Extra functies, zoals een geïntegreerde NFC-kaartlezer voor het vrijgeven van afdruktaken met een NFC-compatibele kaart of badge, voegen nog een extra beveiligingslaag toe voor het controleren van de toegang tot de printer en het verminderen van de kosten van verspilde afdrukken.

Goedkoop printen is een hoofdbestanddeel van de HL-L8360CDW. Standaard zwarte tonercartridges leveren 3.000 pagina's op, terwijl de drie standaard kleurencartridges tot 1.800 pagina's opleveren. De capaciteit van 250 vel en de multifunctionele lade van 50 vel zijn uitbreidbaar door andere laden toe te voegen, zodat de totale capaciteit 1.300 vel papier kan zijn.

Type: Laser | Kleur/Monochroom: Kleur | Verbindingstype: Draadloos, Ethernet, USB, Apple AirPrint | LCD-scherm: Ja | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken

"Tekst was helder en scherp, ongeacht welk lettertype werd gebruikt. Op alle pagina's die we hebben gecontroleerd, hebben we nooit een voorbeeld gezien van een vlekkerig woord of een vlekkerige opmaak. " - Jeffrey Daniel Chadwick, Product Tester

Image
Image

Beste budget: HP DeskJet 3755

Image
Image

Het was nog niet zo lang geleden dat het bijna onmogelijk was om een all-in-one printer van hoge kwaliteit te vinden voor ongeveer $ 100. Nu zijn er talloze opties beschikbaar van grote fabrikanten, waaronder de HP DeskJet 3755. Hoewel het niet de premium snelheden of kwaliteit van duurdere eenheden biedt, is het behoorlijk verrassend hoe waardevol het is. Bovendien neemt het, met een hoogte van slechts ongeveer 15 cm, een breedte van 16 cm en een diepte van 7 cm, weinig ruimte in beslag in uw thuiskantoor. De 3755 kan ook worden opgevouwen tot een rechthoek als je hem niet gebruikt, zodat je hem in een lade kunt opbergen om hem op te bergen.

Omdat de DeskJet 3755 een alles-in-één-model is, kan hij afdrukken, kopiëren, scannen en zelfs mobiel faxen vanuit de HP Smart-app. De documentinvoer kan tot 60 pagina's bevatten, zodat u pakketten van behoorlijk formaat kunt scannen of kopiëren. Maar het print relatief langzaam, met 8 ppm in zwart-wit en 5,5 ppm in kleur. Ten slotte maakt hij verbinding via Wi-Fi, en omdat hij is geoptimaliseerd voor Apple AirPrint, zou hij perfect moeten werken voor mobielliefhebbers.

Type: InkJet | Kleur/Monochroom: Kleur | Verbindingstype: USB, WiFi, Apple AirPrint, HP Smart-app | LCD-scherm: Ja | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken, kopiëren, scannen, faxen

Beste thermische: Brother PocketJet PJ773 directe thermische printer

Image
Image

De Brother PocketJet PJ733 is een thermische draadloze printer, dus je hebt geen inktcartridges nodig om onderweg documenten af te drukken. Met Airprint en andere draadloze afdrukopties kunt u uw Apple-apparaat gebruiken om in de auto of in een hotel af te drukken terwijl u op zakenreis bent. Het is vrij uniek onder andere printers vanwege het compacte formaat van 10,04 x 2,17 x 1,18 inch (HWD), waardoor hij gemakkelijk in een rugzak of bagage kan worden geschoven.

De PJ733 kan tot 8 ppm afdrukken met een resolutie van 300 dpi en kan documenten verwerken van 4,1 x 1 inch tot 8,5 x 18 inch. Dit maakt het een goede oplossing voor werknemers op verkooppunten, bezorgers en openbare veiligheidsfunctionarissen. Het is echter belangrijk op te merken dat de papierinvoer onhandig kan zijn totdat u eraan gewend raakt, omdat het papier de neiging heeft om te rollen.

Naast Airprint zijn er connectiviteitsopties zoals Google Cloud, Mopria en Wi-Fi direct. Met een optioneel extra batterijpakket kan de PJ733 onderweg 600 pagina's afdrukken. Anders laadt hij op met een AC-adapter of een DC-autoadapter.

Type: Thermisch | Kleur/Monochroom: Monochroom | Verbindingstype: Draadloos, USB, Apple Airprint | LCD-scherm: Nee | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken

De beste Airprint-printer om te kopen is de HP OfficeJet 250 All-in-One Printer (bekijk bij Amazon). Het beschikt over uitstekende afdruk- en scansnelheden, heeft een geweldige fotokwaliteit en kan vrij grote taken aan. De functies vallen op door de combinatie van app-ondersteund draadloos printen op zowel Android als iOS, en het is zelfs draagbaar en kan op batterijstroom werken, wat handig is als je onderweg bent. Een goede tweede plaats is HP's eigen OfficeJet 3830 (bekijk op Ebay). Het biedt solide prestaties tegen een redelijke prijs.

Over onze vertrouwde experts

Erika Rawes schrijft al meer dan tien jaar professioneel en de afgelopen vijf jaar heeft ze geschreven over consumententechnologie, zoals printers.

Eric Watson is een technisch schrijver die gespecialiseerd is in consumententechnologie. Hij testte de HP OfficeJet op onze lijst en vond het vooral een alles-in-één printer.

Jeffrey Daniel Chadwick is een technisch schrijver die zich richt op consumenten- en mobiele technologie. Hij heeft verschillende printers op onze lijst getest.

FAQ

    Welke apparaten werken met AirPrint?

    AirPrint stelt u in staat om af te drukken vanaf Mac-, iPhone-, iPad- of zelfs iPod Touch-apparaten. U kunt ook afdrukken naar niet-compatibele gedeelde printers met een pc met Microsoft Windows of Linux als tussenpersoon.

    Met welke printers is AirPrint compatibel?

    Apple biedt een regelmatig bijgewerkte, uitgebreide lijst met printers die compatibel zijn met AirPrint. Veel moderne printers met draadloze mogelijkheden ondersteunen echter ook AirPrint.

    Hoe kunt u AirPrint-compatibiliteit toevoegen aan een printer?

    Als je een oudere printer hebt die AirPrint niet standaard ondersteunt, is het misschien mogelijk om AirPrint-mogelijkheden toe te voegen met een applicatie zoals handyPrint. Aangezien printers nu echter zo betaalbaar zijn geworden en u mogelijk betaalbare inkt kunt krijgen door gebruik te maken van een navulservice, vindt u het misschien handiger en goedkoper om een modernere printer te gebruiken.

Image
Image

Waar u op moet letten bij een Airprint-printer

Kwaliteit

Beslis of je een laser- of inkjetprinter wilt voordat je je opties gaat verfijnen. Laserprinters zijn beter voor documenten, maar kleurenmodellen kunnen duurder zijn. Inkjetprinters zijn optimaal als u van plan bent veel afbeeldingen op fotopapier af te drukken - inkt is goedkoper dan toner voor laserprinters, maar u zult deze vaker moeten vervangen. Kijk naar statistieken zoals DPI om de afdrukresolutie te zien, evenals hoeveel pagina's de printer per minuut in zwart-wit en in kleur kan afdrukken om te zien hoe snel de printer kan gaan.

Maat

Formaat en vormfactor zijn ook belangrijke overwegingen bij het nadenken over een nieuwe printer. Gaat de machine op een toch al rommelig bureau staan, of heb je een aparte printerstandaard? Wil je er ook mee op reis? Als je een draagbare printer nodig hebt, is dat belangrijk om in gedachten te houden aan het begin van je zoekopdracht.

Image
Image

Compatibiliteit

Welke apparaten heb je nodig om verbinding te maken met je printer? AirPrint-compatibele printers werken met uw Apple-apparaten, maar u zult willen controleren op meer draadloze opties, USB en andere verbindingsopties die de printer mogelijk biedt.

Aanbevolen: