De 6 beste iPhone FM-zenders voor uw auto, getest door experts

Inhoudsopgave:

De 6 beste iPhone FM-zenders voor uw auto, getest door experts
De 6 beste iPhone FM-zenders voor uw auto, getest door experts
Anonim

Onze verzameling van de beste iPhone FM-zenders kan helpen de ongemakkelijke stilte in elke auto, oud of nieuw, op te vullen. Muziek streamen vanaf je telefoon via Bluetooth is een vrij veel voorkomende functie in moderne auto's, maar dat was niet altijd zo. Gelukkig is elke auto, gebruikt of nieuw, uitgerust met een AM/FM-radio waarmee hij signalen kan opvangen die op specifieke frequenties worden uitgezonden. Dit is in feite wat elke FM-radiozender doet tikken, zodat u een ongebruikte frequentie op de FM-band kunt selecteren om te gebruiken voor audiotransmissie via een Bluetooth- of bekabelde verbinding. Stel je FM-radio in op de door jou geselecteerde frequentie en je bent klaar om te rocken.

Veel van onze topkeuzes, zoals de Nulaxy- of Aphaca-zenders bij Amazon, bieden je niet alleen een naadloze manier om muziek in je auto te streamen, maar bieden je ook extra USB-oplaadpoorten om je verschillende apparaten van topkwaliteit te houden. Als u op zoek bent naar meer manieren om de audio van uw auto af te ronden, kan onze gids voor basisprincipes van auto-audio u in de goede richting wijzen voordat u investeert in een van de beste iPhone FM-zenders.

Beste algemeen: Nulaxy draadloze Bluetooth FM-zenderradio in de auto

Image
Image

De Nuxlay werkt met vrijwel elk Bluetooth-apparaat, van je tablet tot je smartphone. Het apparaat gaat een stap verder met de meegeleverde 5V-2.1A oplaadpoort, extra poort en zelfs ingebouwde microfoon, zodat je inkomende oproepen met een makkie kunt beantwoorden.

Gebruikers zijn dol op de algehele kracht en configuratie van de Nuxaly, met de meeste klachten als gevolg van het zeldzame voorkomen van een koppelingsprobleem.

Ingebouwd display: Ja | USB-poorten: 1 | USB-audio afspelen: MP3 | Bedrijfsspanning: 12V-24V

"De Nulaxy Bluetooth Car FM Transmitter is een van de meest populaire FM-zenders op de markt." - Benjamin Zeman, producttester

Beste voor dubbel opladen: LIHAN LHFM1039 Handsfree bellen Autolader Draadloze Bluetooth FM-zender Radio-ontvanger

Image
Image

Wilt u een functionele Bluetooth FM-zender die wordt geleverd met twee USB-oplaadingangen? LIHAN maakt een no-nonsense apparaat dat meteen ter zake komt.

De handsfree Bluetooth-zender van LIHAN heeft een 3.1A- en 1A-ingang en biedt zowel 12v als 24v opladen voor zowel u als een passagier. Dit betekent dat je mobiele apparaten in een handomdraai zijn opgeladen terwijl je naar je favoriete muziek luistert. De draadloze Bluetooth 4.0-connectiviteit biedt ook een laag stroomverbruik met een batterijverlies van 5 procent per uur naar uw apparaat. Zoals veel zenders op de lijst, bevat deze een microfoon voor handsfree bellen.

Dit product is geprezen om zijn gebruiksgemak en aanpassingsvermogen. Meer kritische beoordelingen merkten op dat de connectiviteit soms een probleem kan zijn.

Ingebouwd display: Nee | USB-poorten: 2 | USB-audio afspelen: MP3, WMA | Bedrijfsspanning: 12V-24V

"De LIHAN Bluetooth FM-zender is een Bluetooth-module voor het 12V-stopcontact in uw auto die in een kleine verpakking wordt geleverd." - Benjamin Zeman, producttester

Meest instelbaar: Sumind BT70B Bluetooth FM-zender

Image
Image

FM-zenders hebben een heel lange weg afgelegd. Nu Bluetooth-mogelijkheden opduiken in de meeste auto's, moeten fabrikanten van ouderwetse FM-zenders veel doen om zich te onderscheiden. Een van de grote problemen is de plaatsing van de zender zelf; zoveel auto's hebben de sigarettenaansteker begraven onder de console of wijzen er schuin af. De Sumind Bluetooth FM-zender biedt u de veelzijdigheid om de hoek van het scherm te veranderen met een stevige zwanenhals van 270 graden die stevig vastzit in de door u ingestelde richting. Maar dat is niet waar de functies eindigen.

Er zijn twee USB-uitgangen voor het opladen van telefoons, waaronder een 2.0 smart-poort en een 3.0 Quick Charge-poort. Er is een superhelder 1,7-inch LCD-scherm dat informatie over nummers en telefoons toont, maar ook het batterijniveau van de auto weergeeft. Er zijn hier ook drie manieren om audio aan te sluiten: de Bluetooth-verbinding van je telefoon, een standaard aux-kabel en zelfs de mogelijkheid om een microSD-kaart te lezen. In tegenstelling tot sommige van de goedkopere zenders, ondersteunt het meer verliesvrije audio dan MP3, inclusief FLAC, en met ondersteuning voor A2DP en headsetprotocol is het het perfecte telefoonaccessoire voor auto's die geen moderne AV hebben.

Ingebouwd display: Ja | USB-poorten: 2 | USB-audio afspelen: MP3, WMA | Bedrijfsspanning: 12V-24V

"De BT70B heeft goede ruis- en interferentiereductietechnologie en dat is duidelijk te zien aan de hoogwaardige audio." - Benjamin Zeman, producttester

Beste budget: JETech draadloze FM-zender radio-carkit

Image
Image

Als het op FM-zenders aankomt, is er geen enorm prijsverschil tussen de topklasse en het budget. In feite komt het misschien maar neer op een paar dollar. Maar de JETech Wireless-zender bespaart u een paar dollar terwijl u nog steeds zijn werk doet. Om het te gebruiken, sluit u eenvoudig uw apparaat aan via de 3,5 mm koptelefoonaansluiting, stelt u het in op een willekeurig FM-kanaal en stemt u uw radio af op dat kanaal. (Vergeet niet dat het niet werkt met nieuwere iPhones die geen koptelefoonaansluiting hebben.)

De zender heeft een gemakkelijk af te lezen display met intuïtieve knoppen voor het aanpassen van de frequentie. Hij wordt ook geleverd met een extra USB-poort, zodat je apparaten tijdens het rijden kunt opladen. Voor de beste prestaties raden we aan om in de jaren 80 en 90 lagere kanalen te gebruiken.

Ingebouwd display: Nee | USB-poorten: 1 | USB-audio afspelen: N.v.t. | Bedrijfsspanning: 12V-24V

Beste verlichting: Criacr V5.0 Bluetooth FM-zender

Image
Image

Deze minimalistische FM-zender van Criacr biedt een snelle en eenvoudige manier om je telefoon te koppelen aan het audiosysteem van je auto. Deze zender kan niet alleen worden gekoppeld aan een verscheidenheid aan apparaten via Bluetooth, maar biedt ook de mogelijkheid om muziek af te spelen vanaf een 32 GB flashdrive of microSD-kaart.

De Criacr FM-zender beschikt ook over een paar USB-oplaadpoorten om al je apparaten op topniveau te houden, evenals een drietal multifunctionele knoppen voor handsfree bellen en muziekbediening. Misschien wel de coolste functie is echter de ingebouwde LED-verlichtingsstrip die kan worden ingesteld op zes beschikbare kleuren of er doorheen kan bladeren om de nodige flair aan uw auto te geven.

Ingebouwd display: Nee | USB-poorten: 2 | USB-audio afspelen: MP3, WMA | Bedrijfsspanning: 12V-24V

Zonder twijfel is onze beste keuze voor de beste FM-zender die je kunt kopen de Nulaxy Wireless In-Car Bluetooth FM-zenderradio (bekijk bij Amazon). Een full-screen LED-display, verandert uw auto snel in iets dat doet denken aan The Jetsons. Een viertal multifunctionele knoppen zorgen voor een snelle en gemakkelijke bediening, en het scharnierende armatuur zorgt ervoor dat de Nulaxy altijd binnen handbereik is.

FAQ

    Heeft de iPhone 12 een FM-zender?

    De iPhone 12 heeft geen FM-zender, de meeste telefoons hebben deze functie meestal niet ingebouwd en geen van de iPhone-modellen heeft ooit een FM-ontvanger gehad. Dat gezegd hebbende, er zijn internetradio-apps die je kunt gebruiken voor de iPhone 12, maar je kunt niet naar echte live radiostationuitzendingen luisteren zonder een van de zenders in deze verzameling te gebruiken.

    Hoe sluit je de FM-zender aan op je iPhone?

    Een FM-zender voor de iPhone werkt door audio van FM-frequenties naar uw telefoon te verzenden. De meeste FM-zenders zijn geschikt voor Bluetooth. Het enige wat u hoeft te doen is de zender in het stopcontact van uw auto te steken, uw apparaat te koppelen en u kunt beginnen met luisteren naar de radio, waar u ook bent. Nu de meeste telefoons de 3,5 mm koptelefoonaansluiting beginnen kwijt te raken, is het niet meer zo waarschijnlijk dat u bedrade FM-zenderoplossingen meer zult vinden.

    Is er een app voor FM-zenders voor iPhones?

    Er zijn FM-zender-apps voor de iPhone zoals ClearFM. Hiermee kunt u via de radio luisteren via uw iPhone of iPod, waardoor u een lijst krijgt met muziekstations die het duidelijkst zijn voor uw FM-zender. Dat gezegd hebbende, heb je nog steeds een FM-zender nodig, omdat de app alleen niet genoeg is.

Waar u op moet letten bij een iPhone FM-zender

Weergeven

De meest eenvoudige zenders hebben geen displays, maar units met schermen zijn gemakkelijker in te stellen en te gebruiken. Sommige hebben zelfs nummerherkenning of kunnen andere belangrijke informatie weergeven wanneer ze zijn aangesloten op uw iPhone.

Connectiviteit

FM-zenders gebruiken audio-aansluitingen, USB en Bluetooth om verbinding te maken met telefoons. Als je een nieuwere iPhone hebt die geen audio-aansluiting heeft, zorg er dan voor dat je een zender koopt met een USB-poort of Bluetooth die compatibel is met je telefoon.

Handsfree bellen

Als je kiest voor een Bluetooth-zender met een handsfree-modus, kun je bellen en gebeld worden zonder je handen van het stuur te halen. Zenders met deze functie zijn ook in staat om uw muziek tijdens een gesprek te dempen of te pauzeren en weer op te starten als u klaar bent.

Aanbevolen: