De 6 beste alles-in-één pc's, getest door experts

Inhoudsopgave:

De 6 beste alles-in-één pc's, getest door experts
De 6 beste alles-in-één pc's, getest door experts
Anonim

De beste all-in-one (AIO) pc's besparen u bureauruimte door de topfuncties van laptops en desktops te combineren in slanke en stijlvolle persoonlijke computerapparaten. Deze pc's maken een einde aan onhandige torenbehuizingen door alle interne hardwarecomponenten achter het scherm te plaatsen.

Veel AIO's bevatten handige extra's zoals ingebouwde draadloze oplaadpads en webcams met een privacyschild. Als u veel creatieve taken uitvoert, zoals digitale illustraties, wilt u misschien een optie vinden met ondersteuning voor touchscreen en stylus. Als je een eersteklas alles-in-één-computer met veel personalisatie-opties wilt, is Apple's Retina 5K iMac een ideale keuze, vooral voor zeer nauwkeurige taken zoals het bewerken van foto's.

Onze productexperts hebben enkele van de topmodellen van fabrikanten zoals Apple, Microsoft en Lenovo getest en onderzocht om de beste alles-in-één pc's op de markt te vinden. Dit zijn onze keuzes.

Beste algemeen: Apple 27-inch iMac met Retina 5K-display (2020)

Image
Image

Apple's 27-inch iMac met 5K Retina-display is de beste alles-in-één pc die er is. Het ondersteunt de P3-brede kleurruimte en True Tone-technologie, functies die het ideaal maken voor professionele taken zoals foto- en videobewerking.

Deze iMac biedt snelle internetverbinding, hoewel je geen Wi-Fi 6-ondersteuning krijgt (de nieuwste Wi-Fi-technologiestandaard). Tal van poorten maken het aansluiten van externe apparaten eenvoudig (de Thunderbolt 3-poort ondersteunt twee 4K-resolutiemonitoren), en draadloos koppelen met accessoires zoals muizen of hoofdtelefoons is eenvoudig. Als je veel videoconferenties houdt, heeft de 27-inch iMac ook een Full High Definition (FHD) webcam en een systeem met drie microfoons voor hoogwaardige videogesprekken.

Hoewel de nieuwe 24-inch iMac een moderner ontwerp heeft, biedt de 27-inch iMac meer configuratiekeuzes, waaronder een reeks Intel Core-processoropties en grafische kaarten die sommige toepassingen aanzienlijk versterken.

CPU: 10e generatie 8-core Intel i5, 8-core Intel i7, 10-core Intel i9 | GPU: AMD Radeon Pro 5300 of AMD Radeon Pro 5500 XT | RAM: Tot 128GB DDR5 | Opslag:Tot 8TB SSD

Beste voor bedrijven: Dell OptiPlex 3280 All-in-One desktop

Image
Image

De OptiPlex 3280 is geweldig voor bedrijven die alles-in-één desktops kopen. Het is verkrijgbaar met verschillende in hoogte verstelbare standaardopties en een verscheidenheid aan betaalbare randapparatuur (computeraccessoires) die de klus klaren zonder op een bureau te staan. Bedrijven die smartcards gebruiken voor authenticatie of andere doeleinden kunnen kiezen voor een smartcardtoetsenbord.

Ondersteuning voor externe accessoires is ook uitstekend. Deze all-in-one ondersteunt DisplayPort voor het aansluiten van een externe monitor, verschillende USB-poorten, waaronder USB 3.0 en USB-C, voor andere apparaten zoals toetsenborden, en een SD-kaartlezer voor het bekijken van digitale media of het overzetten van bestanden. Connectiviteitsopties omvatten Wi-Fi 6 en Bluetooth 5, en de OptiPlex ondersteunt ook bekabeld Ethernet.

De OptiPlex 3280 heeft een klein 21,5-inch scherm, maar andere modellen bieden schermen tot 27 inch. Alle OptiPlex-modellen worden standaard geleverd met een ontspiegeld scherm dat reflecties aanzienlijk vermindert, waardoor het scherm bruikbaar is in heldere omgevingen zoals een open kantoor of winkel. Hoewel de 3280 vrij duur is voor wat hij biedt, rechtvaardigt het brede scala aan zakelijke functies die niet op de modellen van de meeste concurrenten worden gevonden, de prijs.

CPU: 10e generatie Intel Core︱ GPU: Intel UHD︱ RAM : 4GB tot 32GB︱ Opslag: 500GB tot 2TB︱ Display: 21,5-inch Full HD

Beste voor thuisgebruikers: Dell Inspiron 27 7000 All-in-One

Image
Image

De Dell Inspiron 27 7000 is een solide keuze voor elk huis. Basismodellen worden geleverd met een redelijk snelle processor en goede graphics, maar zelfs verbeterde opties zijn niet ideaal voor gamers. Alle anderen zullen tevreden zijn met de prestaties en de connectiviteit is ook uitstekend. Elke Inspiron 27 7000 heeft meerdere USB-poorten, waaronder USB 2.0 en 3.0 en USB Type-C, HDMI-invoer- en uitvoerpoorten en een SD-kaartlezer. Wi-Fi 6 en Bluetooth 5.1 worden ook ondersteund.

Als u geïnteresseerd bent in het toevoegen van een aantrekkelijke all-in-one aan uw huis, heeft de 7000 dunne schermranden (randen) voor een modernere uitstraling dan veel concurrenten, waaronder de 27-inch iMac van Apple. De standaard is echter groot, dus zorg ervoor dat je je bureau meet voordat je het koopt.

Dell voegt een draadloos toetsenbord en draadloze muis toe aan elke Inspiron 27 7000 all-in-one pc. Ze zijn heel behoorlijk, en de meeste mensen zullen geen reden zien om ze te vervangen. Het is moeilijk om deze Dell te verslaan voor de prijs. Het heeft de juiste maat, heeft de juiste hardware en staat goed op een bureau.

CPU: 11e generatie Intel Core︱ GPU: Intel Xe of Nvidia MX330︱ RAM: 8GB tot 32GB︱ Opslag: 256GB SSD tot 1TB SSD, HDD optioneel︱ Display: 27-inch 1080p, optioneel touchscreen

Beste budget: HP 22-inch alles-in-één desktopcomputer

Image
Image

Deze 21,5-inch all-in-one is budgetvriendelijk en dekt de essentie goed. De hardware is eenvoudig, maar is in staat om dagelijks te computeren, zoals het bewerken van Word-documenten en surfen op het web.

De HP 22 biedt Wi-Fi 5, Ethernet en Bluetooth 4.2 voor connectiviteit en draadloze koppeling met randapparatuur zoals toetsenborden, muizen en hoofdtelefoons. Fysieke poorten zijn onder andere HDMI, USB Type-A, 3,5 mm combo-audio en een 3-in-1 kaartlezersleuf. Er is ook een geïntegreerde pop-upwebcam. In tegenstelling tot de meeste concurrenten heeft deze HP een dvd-station voor het afspelen van dvd-films of het installeren van oudere dvd- en cd-software.

Hoewel de HP 22 een kleiner scherm met een resolutie van 1080p (Full High Definition) heeft, heeft hij dunne randen en is hij indrukwekkend voor de prijs. Met een breedte van ongeveer 20 inch en een hoogte van 15 inch en een gewicht van ongeveer 12,5 pond, is de 22-serie ook compact en lichtgewicht. Hij past op kleine bureaus en in kleine hoekjes, zelfs met de meegeleverde bedrade muis en toetsenbord.

CPU: AMD Athlon Silver 3050U | GPU: Geïntegreerde AMD Radeon | RAM: Tot 16GB | Opslag: 256GB M.2 SSD (door gebruiker te upgraden)

Beste voor studenten: Apple iMac 24-inch (2021)

Image
Image
  • Ontwerp 5/5
  • Instelproces 5/5
  • Prestaties 5/5
  • Productiviteit 5/5
  • Audio 5/5

De nieuwe 24-inch iMac van Apple is geweldig voor studenten die een eenvoudige, krachtige desktop willen die gemakkelijk in een typische studentenkamer of studio past. Het meet slechts 21,5 centimeter breed en ongeveer 18 centimeter lang, en het weegt minder dan tien pond. Mogelijk hebt u een externe USB-C-hub nodig om extra accessoires aan te sluiten die verder gaan dan het meegeleverde draadloze toetsenbord en de draadloze muis. Basismodellen hebben twee Thunderbolt/USB 4-poorten, terwijl opgewaardeerde modellen nog twee USB 3.0-poorten en Ethernet hebben.

Dankzij de nieuwe M1-chip van Apple gaat de 24-inch iMac razendsnel door 4K-videobewerking, grafische 3D-modellering en 3D-games die beschikbaar zijn via Apple Arcade. Al deze taken zien er geweldig uit op het mooie 4,5K Retina-display, dat zowel P3-kleur als True Tone-technologie ondersteunt voor nauwkeurige, nauwkeurige kleuren. Deze iMac biedt ook betrouwbare Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit en kwaliteit voor videogesprekken via de 1080p-webcam en de installatie met drie microfoons.

CPU: Apple M1︱ GPU: Apple geïntegreerde grafische kaart︱ RAM: 8GB configureerbaar tot 16GB︱Opslag : 256GB configureerbaar tot 2TB︱Display : 24-inch 4.5K Retina

Ik heb de 24-inch M1 iMac een maand lang getest op werk, spraak- en videogesprekken en gamen, en deze alles-in-één kon zowat elke andere taak probleemloos aan. Hoewel het basisontwerp vergelijkbaar is met eerdere versies, vertegenwoordigt de M1 iMac een totaal nieuw ontwerp en een upgrade, met uitstekende prestaties, een prachtig Retina-display, geweldig geluid en een gladde, kleurrijke uitstraling. Deze alles-in-één ziet er vanuit elke hoek geweldig uit, maar heeft een verbijsterend gebrek aan poorten. Desondanks is de stijging van een 21,4-inch naar 24-inch scherm opmerkelijk; de kleuren zien er fantastisch uit en het is ook heel helder. Wat betreft prestaties, de 2021 iMac is verpakt in dezelfde M1-chip die voor het eerst te zien was in de Mac mini en MacBooks van 2020, en het is hier net zo indrukwekkend. Terwijl ik voor het grootste deel van mijn games terug moest naar mijn Windows-machine vanwege een gebrek aan compatibiliteit, presteerde de iMac verrassend goed in de games die ik speelde. Krachtige gebruikers die meer geheugen of een krachtigere grafische chip nodig hebben, willen misschien wachten op een update van de iMac Pro-lijn, maar zowat alle anderen zouden tevreden moeten zijn met deze hardware.- Jeremy Laukkonen, producttester

Image
Image

Beste AMD: HP 27-inch vlaggenschip alles-in-één desktopcomputer (2020)

Image
Image

AMD's Ryzen-serie processors heeft het consequent uit het park gehaald voor algehele prestaties (en al het andere). Hoewel de opslagopties en graphics van de HP 27-inch AIO krachtig genoeg zijn om alles aan te kunnen, van foto-/videobewerking tot 4K-videostreaming, maakt de AMD Ryzen-processor het nog beter. U kunt de centrale verwerkingseenheid (CPU) van de pc overklokken, wat betekent dat u deze kunt pushen om resource-intensieve taken zoals 3D-rendering en (sommige) gaming aan te kunnen.

Dit HP AIO 27-inch FHD-scherm heeft dunne zijpanelen die het weergavegebied maximaliseren, terwijl het algehele ontwerp van de computer redelijk minimaal blijft. Je krijgt ook een 10-punts multitouch-touchscreen om interactie met alles wat er op het scherm staat gemakkelijker te maken. Ook gebundeld met het pakket zijn een bedraad toetsenbord en muis.

Je kunt de gebruikelijke kenmerken van HP verwachten, zoals de pop-upwebcam (die in de bovenste rand wordt teruggetrokken wanneer deze niet wordt gebruikt voor meer privacy), luidsprekers aan de voorzijde en Ethernet-, Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit. Deze alles-in-één bevat ook een gezonde poortselectie voor het aansluiten van andere apparaten: HDMI, USB Type-A, 3,5 mm combo-audio en een 3-in-1 geheugenkaartlezer.

CPU: AMD Ryzen 5 4500U | GPU: Geïntegreerde AMD Radeon | RAM: Tot 32GB | Opslag: Tot 1TB SSD

Met functies zoals een scherm met hoge resolutie, hoogwaardige hardware en veel aansluitmogelijkheden, is Apple's 27-inch iMac (bekijk op Amazon) onze eerste keuze als de beste alles-in-één die momenteel beschikbaar is. Het Retina 5K-paneel geeft alles weer, van 4K-video's tot grote digitale illustraties met uitzonderlijke details, en de mogelijkheid om twee 6K externe monitoren aan te sluiten zorgt voor een verscheidenheid aan krachtige opstellingen met meerdere monitoren. Mensen die op zoek zijn naar meer connectiviteitsopties in een thuisdesktop, moeten de Dell Inspiron 27 7000 eens bekijken (bekijk op Amazon). Het is stijlvol met redelijk krachtige specificaties en heeft enkele van de dunste randen die je in een alles-in-één zult vinden.

Waar u op moet letten bij het kopen van AIO's

Schermgrootte

Het is belangrijk om een all-in-one met het juiste schermformaat te kopen, omdat je deze na aankoop niet kunt vervangen of wijzigen. Vierentwintig inch is geschikt voor gebruikers die niet al te veeleisend zijn, terwijl 27 inch plezieriger is en de moeite waard is om een premie te betalen. Tweeëndertig-inch all-in-ones zijn zeldzaam, maar bieden wel een uitstekende visuele ervaring. Het enige nadeel is hun enorme omvang; ze zijn zo groot als een kleine televisie en kunnen moeilijk op een bureau worden geplaatst.

Image
Image

Specificaties

All-in-ones kunnen moeilijk zijn om later te upgraden, dus het is nog belangrijker om goed te letten op wat uw computer kant-en-klaar biedt. Dingen om op te letten zijn onder meer de processor, RAM, opslag en grafische kaart (indien van toepassing). High-end graphics zijn handig voor 3D-games, video- en fotobewerking, 3D-modellering en andere veeleisende toepassingen. Een solid-state drive (SSD) in combinatie met een harde schijf is goed genoeg, maar vermijd modellen die alleen een harde schijf voor opslag bieden.

Image
Image

Connectiviteit

Let goed op connectiviteit bij het kopen van een all-in-one. De beschikbare poorten op all-in-ones verschillen aanzienlijk tussen de modellen. Sommige bieden bijna net zoveel poorten als een desktop-toren van volledige grootte, terwijl andere minder poorten hebben dan een dunne en lichte laptop. Het is altijd mogelijk om de connectiviteit uit te breiden met een USB-hub, maar het is beter om de poorten die je nodig hebt vanaf het begin te hebben.

FAQ

    Wat is een alles-in-één pc?

    Een all-in-one (AIO) pc is een computer waarbij de monitor en de toren zich in dezelfde unit bevinden. De monitor bevat het moederbord, RAM en andere componenten die van de computer een computer maken. Dit ontwerpconcept helpt om ruimte te besparen, wat perfect is voor woningen en kantoren aan de kleine kant.

    Kun je een alles-in-één pc gebruiken als monitor voor een andere computer?

    De meeste alles-in-één computers ondersteunen dit niet. Gewoonlijk zijn alle HDMI-, USB-C- of DisplayPort-aansluitingen op een AIO-computer beeldschermuitvoerpoorten. Met deze poorten kunt u een all-in-one aansluiten op een andere monitor voor een opstelling met meerdere schermen, maar u kunt een AIO-pc niet gebruiken als secundaire monitor voor een ander systeem. Er zijn echter uitzonderingen, zoals Dell's Inspiron 27 7000.

    Kunnen gebruikers alles-in-één pc's upgraden?

    De meeste moderne alles-in-één pc's staan geen gebruikersupgrades toe. Als gebruikersupgrades worden ondersteund, zijn deze meestal beperkt tot het toevoegen van RAM of het vervangen van een harde schijf. U moet de all-in-one terugsturen naar de fabrikant voor eventuele aanvullende upgrades of om de computer te laten repareren.

Over onze vertrouwde experts

Matt S. Smith is een ervaren tech-journalist die heeft geschreven voor PC World, Wired, IEEE Spectrum, IGN en meer. Hij is ook de voormalige hoofdredacteur van beoordelingen bij Digital Trends, waar zijn team elk jaar meer dan 1.000 apparaten beoordeelde.

Jeremy Laukkonen is een ervaren techjournalist met een achtergrond in autoreparatie. Hij is gespecialiseerd in VPN's, antivirus en huiselektronica, inclusief draadloze routers.

Rajat Sharma heeft in de loop van zijn carrière talloze pc's (en een verscheidenheid aan andere gadgets) getest en beoordeeld. Voordat hij bij Lifewire kwam, werkte hij als senior technologiejournalist bij The Times Group en Zee Entertainment Enterprises Limited, twee van India's bekendste mediahuizen.

Aanbevolen: