De 9 beste inkjetprinters, getest door experts

Inhoudsopgave:

De 9 beste inkjetprinters, getest door experts
De 9 beste inkjetprinters, getest door experts
Anonim

Als je een compromisloze printkwaliteit nodig hebt, kunnen de beste inkjetprinters die leveren. In tegenstelling tot hun op laser gebaseerde broers en zussen, vertrouwen deze printers op inkttanks om levendige afdrukken en kleuren te leveren, maar kunnen soms duurder zijn in onderhoud.

Net als laserprinters zijn er formaten en vormen voor zowat elke installatie, of je nu grootschalige commerciële printers nodig hebt die duizenden afdrukken kunnen produceren zonder te stoppen, of een meer draagbare, verstandige optie voor je thuiskantoor.

Als je op zoek bent naar nog meer printeropties, bekijk dan onze hub voor printerrecensies en koopgidsen.

Beste algemeen: Brother MFC-J6935DW inkjetprinter

Image
Image

De Brother MF-J6935DW-printer is een fors apparaat dat grote afdruktaken aankan, maar ook 51,8 pond weegt. Met een capaciteit van 500 vel en een afdruksnelheid van 22 pagina's per minuut (ppm) is dit model een must-have voor drukke kantoren. Bovendien verlagen de high-capacity inktcartridges de totale onderhoudskosten en produceren ze ruwweg 3.000 zwart-witpagina's voor minder dan $ 30 of 1. 500 kleurenpagina's voor minder dan $ 20; dit verta alt zich in minder dan een cent per pagina voor zwart-witafdrukken en minder dan een stuiver voor kleurenpagina's. Bovendien biedt de Brother MFC-J6935DW het gemak van de automatische inktaanvulling van Amazon Dash. Eenmaal geactiveerd, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat uw toner bijna op is, aangezien het systeem altijd de niveaus van uw printer bijhoudt en indien nodig bestellingen plaatst.

Naast de lage gebruikskosten, een van de grootste voordelen van dit model, is de Brother MFC-J6935DW ook uitgerust om elke mogelijke afdruktaak aan te kunnen. Het ondersteunt afdrukken van maximaal 11 x 17 formaat en biedt meerdere papiercompartimenten voor papier van verschillende formaten. De initiële kosten zijn misschien wat hoog, maar uiteindelijk is dit model een langetermijninvestering.

Beste budget: HP OfficeJet 3830

Image
Image

De OfficeJet 3830 is een ouder HP-model, maar dat maakt het niet verouderd. De prijs is onweerstaanbaar laag, maar toch levert het product een uitstekende kwaliteit. Het is een compact apparaat van 14,3 x 17,7 x 8,5 inch lang en 12,37 pond, waardoor het zeer geschikt is voor kleine kantoorruimtes. De OfficeJet 3830 gebruikt slechts twee inktcartridges (voor zwarte en kleureninkt), wat verspilling en daaropvolgende bijvulkosten vermindert. HP biedt ook leveringsabonnementen, waardoor u nooit zonder toner komt te zitten en u ook 50 procent bespaart bij elke aankoop.

Bovendien is de OfficeJet 3830 draadloos, waardoor u bestanden kunt verzenden vanaf uw laptop of mobiele apparaat. Onze tests toonden aan dat de afdruksnelheden 8,5 ppm en 6 ppm bereiken (respectievelijk voor zwart-wit- en kleurenpagina's), wat bescheiden snelheden zijn - al met al staan deze kleinere apparaten niet bekend als snelheidsduivels. Nogmaals, deze OfficeJet is niet de grootste printer op de markt, dus hij kan slechts 60 vellen tegelijk bevatten, maar hij ondersteunt meerdere papierformaten: 4 x 6 inch, 5 x 7 inch, 8 x 10 inch en nr. 10 enveloppen.

"Het is de perfecte prijs voor mensen die slechts af en toe printen en scannen, of voor iedereen met een beperkt budget die een goedkope, betrouwbare inkjetprinter nodig heeft." - Jeffrey Chadwick, producttester

Beste draadloos: HP Envy 6055 All-in-One printer

Image
Image

Met een indrukwekkende reeks handige functies voor een betaalbare prijs, is HP's Envy 6055 gemakkelijk een van de beste printers die er zijn. Hij bereikt uitstekende afdruksnelheden tot 10 ppm (zwart) en tot 7 ppm (kleur) en heeft een maandelijkse taakcyclus van maximaal 1.000 pagina's. Behalve documenten kunt u vrijwel moeiteloos enveloppen, flyers en zelfs hoogwaardige foto's zonder witrand afdrukken. Als "all-in-one" (AIO) bevat de HP Envy 6055 ook scan- en kopieerfuncties. De geïntegreerde flatbedscanner kan documenten scannen naar verschillende populaire bestandsindelingen (bijv. RAW,-j.webp

Het bevat ondersteuning voor dual-band wifi, zodat je er gemakkelijk verbinding mee kunt maken en kunt afdrukken vanaf je telefoon, tablet of andere mobiele apparaten, en de wifi-verbinding is "zelfherstellend", dus een verbroken verbinding mag nooit een probleem zijn. Er is ook ingebouwde ondersteuning voor connectiviteitsoplossingen zoals Apple AirPrint en Bluetooth 5.0, en de HP Smart-app is een ongelooflijk gemakkelijke, gebruiksvriendelijke manier om verbinding te maken met de printer en pagina's uit te pompen. HP Envy 5055 wordt gedekt door een garantie van één jaar.

Beste alles-in-één: Canon Pixma TS8220-printer

Image
Image

Als je deze lijst doorloopt, zul je merken dat verschillende van deze printers ook in aanmerking komen als AIO's (all-in-ones). Dus, wat maakt dit specifieke model het beste? De Canon TS8220 vindt een optimale balans tussen vier beslissende factoren: ontwerp, prestaties, gebruikskosten en prijs vooraf. Ten eerste staan de modellen binnen de Canon Pixma TS-serie bekend om hun gestroomlijnde ontwerp, waardoor ze de voorkeur hebben voor kleine kantoren of persoonlijk gebruik. De TS8220 bewijst dat je een veelzijdige, hoogwaardige printer kunt vinden die niet veel ruimte in beslag neemt, in tegenstelling tot een Brother MFC-model. Daarnaast zijn de lage gebruikskosten een groot pluspunt; Het 6-individuele inktsysteem van de Pixma is zeer efficiënt en produceert levendige kleurenpagina's en foto's zonder de cartridges leeg te maken.

De TS8220 ondersteunt verschillende papierformaten en is uitgerust om onconventionele projecten aan te kunnen, zoals wenskaarten van 7 x 10 inch zonder rand of glanzende foto's van 5 x 5 inch. Het beschikt ook over een betrouwbare, draadloze verbinding, zodat u documenten kunt verzenden vanaf een Bluetooth-apparaat of via een SD-kaart. Het enige nadeel is de snelheid: TS-modellen hebben meestal lage ppm's, wat een dealbreaker kan zijn voor veeleisende kantooromgevingen. Voor persoonlijk gebruik past de TS8220 echter perfect bij bijna elke levensstijl, waardoor het het meest complete product uit de AIO-competitie is.

Beste voor foto's: Canon TS9521C Wireless Crafting Printer

Image
Image

Inkjetprinters blinken als geheel uit als het gaat om het printen van foto's, dus het is belangrijk dat de Canon TS9521C boven de rest heeft gezegevierd om deze specifieke titel te pakken te krijgen. De printer maakt gebruik van Canon's ChromaLife100-inkt, die de beroemde levendige kleurenfoto's produceert en deze minimaal 20 jaar bewaart (of maximaal 100 jaar, mits zorgvuldig bewaard in een fotoalbum). Dit alles-in-één-apparaat is zeer veelzijdig en kan een groot aantal verschillende projecten ondersteunen: u kunt boekjes, pamfletten, wenskaarten, fotocollages, enz. maken. Het is compatibel met een reeks papierformaten, van 3,5 x 3,5 inch tot 12 x 12 inch, en biedt ook extra groot scannen en randloos printen. De afdruksnelheid laat te wensen over, met een snelheid van 10 ppm voor kleurenpagina's en 15 ppm voor zwart-wit.

Bovendien is de Canon TS9521C een draadloze printer, waardoor het in één stap kan worden verzonden vanaf elk Bluetooth-apparaat, met behulp van AirPrint, Mopria Print Service of een standaard SD-kaart. De printer heeft een 4,3-inch, gemakkelijk te navigeren aanraakscherm en is ook compatibel met Amazon Alexa.

Beste grootformaat: Expression Photo HD XP-15000 draadloze kleuren-breedformaatprinter

Image
Image

Vergeleken met andere modellen is de Expression Photo HD XP-15000 printer vrij klein voor zijn klasse. Het meet 30,9 x 18,7 x 16,2 inch en weegt 18,7 pond, wat licht is in vergelijking met andere zware grootformaatprinters. Dit specifieke model is 30 procent kleiner dan zijn voorganger en past gemakkelijk op uw persoonlijke bureauruimte. Er zijn twee papierverwerkingsladen: een compartiment voor 200 vel aan de voorkant voor standaard briefhoofdpapier en een invoer voor 50 vel aan de achterkant voor speciale afdrukken, zoals karton of fotopapier. De Expression XP-15000 ondersteunt papierformaten van 4 x 6 inch tot 13 x 19 inch en biedt natuurlijk randloos printen. De afzonderlijke Claria Photo HD-inktcartridgeset met zes kleuren wordt geleverd met rode en grijze inkt, wat leidt tot verbluffende kleuren en gedetailleerde zwart-witfoto's. De printer heeft een bescheiden snelheid van 9,2 ppm, maar levert kwaliteitsafdrukken die vergelijkbaar zijn met duurdere modellen.

Meest draagbaar: HP OfficeJet 250

Image
Image

De HP OfficeJet 250 weegt amper zeven pond en is 15 inch lang, dus dit apparaat past in elke kantoorruimte, thuis of hotelkamer. De OfficeJet 250 is ontworpen als een mobiel apparaat, gebouwd om lange reizen te doorstaan en onderweg printopdrachten uit te voeren. Het wordt geleverd met een efficiënte batterij: een oplaadtijd van 90 minuten verta alt zich ruwweg in een indrukwekkende uitvoer van 500 pagina's. Bovendien kunt u met de automatische documentinvoer voor 10 pagina's bestanden afdrukken, scannen en kopiëren zonder een vinger uit te steken.

Op het eerste gezicht lijkt de prijs voor dit specifieke model erg hoog. Voor zo'n klein apparaat zou je niet verwachten dat je meer dan $ 100 beta alt. Ook staat de OfficeJet 250 niet bekend als bijzonder snel, met een gemiddelde van 8 ppm - een bescheiden snelheid gezien de grootte, maar nog steeds vrij traag. Het apparaat compenseert zijn tekortkomingen echter met de opmerkelijke kwaliteit van de afdrukken, die vergelijkbaar zijn met die van grotere, duurdere producten. Met een afdrukresolutie van 4800 x 1200 pixels produceerde de OfficeJet 250 in onze tests consequent schone, vlekvrije gekleurde pagina's. Het is misschien klein, maar deze printer bevat een aantal geavanceerde hardware die zijn grote concurrenten kan evenaren. Als opslagruimte uw topprioriteit is, is het de moeite waard om dit kleine pakket uit te geven.

"De OfficeJet 250 heeft een van de hoogste draadloze afdruksnelheden die we hebben gezien, zelfs als hij op de batterij werkt." - Eric Watson, producttester

Beste voor snelheid: Brother MFC-J6930DW

Image
Image

De Brother MFC-J6930DW is een van de weinige producten die een hectisch kantoor kan bijhouden. Brother MFC-modellen hebben over het algemeen hoge afdruksnelheden, en deze is geen uitzondering. Het heeft een gemiddelde snelheid van 22/20 ppm voor respectievelijk zwart-wit en gekleurde pagina's. Bovendien geven de high-capacity inktcartridges van Brother u meer waar voor uw geld, waardoor de totale bedrijfskosten dalen. De printer heeft drie laden: twee compartimenten van 250 vel voor standaard briefhoofdpapier en een extra gedeelte van 100 vel voor speciaal papier, zoals karton of enveloppen.

De MFC-J6930DW wordt ook geleverd met een scanner en fax, die beide zijn uitgerust voor zwaar kantoorwerk. Het kopieerapparaat is voorzien van een automatische documentinvoer met een capaciteit van 50 vel en het faxapparaat is compatibel met extra grote documenten, tot 11 x 17 inch. Kijkend naar de printer zelf, is het duidelijk dat je te maken hebt met een robuust apparaat. De MFC-J6930DW weegt meer dan 50 pond en is 22 inch lang, en is gebouwd om de meest angstaanjagende afdruktaken aan te kunnen die u kunt verzenden.

Beste voor studenten: Canon TS9520

Image
Image

Studenten hebben een printer nodig die de juiste balans biedt tussen kwaliteit, prijs en formaat. De Canon Pixma TS9520 vinkt al die vakjes af. Het compacte ontwerp benadrukt wat consumenten zo waarderen aan de TS-serie: een slank, lichtgewicht model dat gemakkelijk op een boekenplank of bureau past. Het instellen van uw printer is ook een probleemloos proces, plaats gewoon de meegeleverde dvd in uw pc en volg de instructies.

Met de ingebouwde draadloze verbinding kunt u afdrukken vanaf uw tablet, telefoon of computer. Het individuele vijfkleuren-inktsysteem van de Pixma produceert heldere zwarte tekstpagina's en gedetailleerde gekleurde afbeeldingen. Omdat dit een AIO-apparaat is, is het bovendien uitgerust met handige functies, zoals extra grote scanmogelijkheden en een automatische documentinvoer voor meerdere pagina's. Houd er rekening mee dat Pixma-modellen notoir traag zijn, dus het zal niet snel circuitraces winnen. Houd daar rekening mee als je je 10 minuten voor de les haast om je laatste opdracht uit te printen.

Tenzij u uw printer moet ophalen en meenemen, is de duidelijke winnaar de Brother MFC-J6935DW inkjetprinter. Met zijn enorme papiercapaciteit en eersteklas afdrukkwaliteit is deze printer ongeëvenaard voor commerciële toepassingen. Als u echter kleinere klussen doet, is de HP OfficeJet 3830 een veel betere keuze voor thuiskantoren en dergelijke.

Bottom Line

Onze topkeuzes voor de beste inkjetprinters ondergaan grondige laboratoriumtests door ons team van vertrouwde experts. Op zoek naar afdrukkwaliteit, kleurnauwkeurigheid en duurzaamheid door ook bulkdocumenten en foto's met een hoge resolutie door te drukken. Ondertussen lettend op hoe eenvoudig het is om bepaalde modellen in te stellen en hun afdruktaken te verfijnen.

Over onze vertrouwde experts

Jeffrey Daniel Chadwick heeft honderden artikelen, recensies en video's gepubliceerd in Top Ten Reviews. Zijn meest recente functie was Multimedia en Home Improvement Editor, waar hij producten beoordeelde met betrekking tot videobewerking, computerbeveiliging en mediaspelers, evenals gadgets voor huisverbetering zoals elektrisch gereedschap en robotmaaiers.

Eric Watson met meer dan vijf jaar ervaring als professionele freelance schrijver voor tal van tech- en gaming-gerelateerde websites en tijdschriften. Hij woont handelsconventies bij, interviewt ontwikkelaars en ontwerpers, doet onderzoek naar nieuwsartikelen en beoordeelt de nieuwste games en technische producten.

Waar u op moet letten bij de beste inkjetprinters

Afdruksnelheid - Als bulkafdrukken op het menu staat, zullen afdruksnelheden een grote overweging zijn. Dit hangt echter grotendeels af van of u deze printer voor commercieel of persoonlijk gebruik gebruikt.

Bedrijfskosten - Inkjetprinters zijn verantwoordelijk voor enkele van de beste prints die beschikbaar zijn op consumentenniveau, maar vereisen soms dure vervanging van inktcartridges. Let op de kosten per pagina die aan een bepaalde printer zijn gekoppeld als u

Connectiviteit - Extra aansluitmogelijkheden betekent meer veelzijdigheid in waar en hoe u uw printer kunt installeren. Als je opstelling geen bekabelde verbinding met je printer ondersteunt, moet je hier goed op letten.

Aanbevolen: