De 15 beste Google Home-games en -quizzen voor kinderen

Inhoudsopgave:

De 15 beste Google Home-games en -quizzen voor kinderen
De 15 beste Google Home-games en -quizzen voor kinderen
Anonim

Google Assistant heeft een fantastische selectie Google-games voor kinderen. Er is een verscheidenheid aan games op Google Home, of elk ander slim apparaat waarop Google Assistent is geïnstalleerd, die kinderen met een individuele smaak zullen aanspreken, van sprookjes trivia en Disney Frozen-verhalen tot interactieve avonturen, tandenpoetsliedjes en zelfs een virtuele kinderrechtszaal.

Hier zijn 15 van de beste Google Home-games voor kinderen die zijn getest op functionaliteit, plezier en gezinsvriendelijkheid.

Beste Google Home Kids-game voor jonge gamers: Pikachu Talk

Image
Image

Zeg "Praat met Pikachu Talk" of vraag "Kan ik met Pikachu Talk praten?" om leuke, luchtige gesprekken te hebben met de schattige gele elektrische mascotte uit de populaire Pokemon anime-serie en videogames zoals Pokemon GO en Pokemon Sword and Shield.

Pikachu reageert alleen in zijn eigen taal, maar dat zou genoeg moeten zijn om de meeste jonge Pokemon-trainers te vermaken.

Zeg: "Praat met Pikachu Talk", "Kan ik met Pikachu Talk praten", "Vraag Pikachu Talk talk talk", "Laat me met Pikachu Talk praten", "Ik wil met Pikachu Talk praten," "Vraag Pikachu Talk om te praten", of "Vraag Pikachu Talk Talk."

Beste Google Home-game voor Disney-prinsessen: Frozen Stories

Image
Image

Vraag Google Assistent om "Vertel me een Frozen-verhaal" om de belangrijkste helden uit Disney's Frozen en Frozen II op te roepen die rond een kampvuur zullen zitten en sprookjes en winterse verhalen vertellen. Kinderen kunnen specifiek Anna, Elsa, Olaf en Kristoff vragen of Google Assistant vragen om er willekeurig een te kiezen. Er wordt een verscheidenheid aan leuke verhalen aangeboden, waarvan de meeste ongeveer vijf minuten duren.

Het is indrukwekkend dat alle hoofdrolspelers uit de Disney-films hier hun rol lijken te hernemen.

Zeg: "Vertel me een Frozen-verhaal", "Vertel me een Olaf-verhaal", of "Vertel me het Frozen-verhaal over het noorderlicht."

Beste Google Home Kids-game voor kerst: Santa Jokes on Assistant

Image
Image

Op zoek naar wat kerstactiviteiten op Google Home of een ander smartapparaat met Google Assistent-functionaliteit? Laat de kinderen "Vertel me een kerstgrap" of "Vertel me een kerstmangrap" zeggen om een kort jingle van feestelijke muziek en een grap te horen die zo oubollig is dat hij het verdient om in een kerstkraker te zitten.

Zeg: "Laten we een van de grappen van de kerstman horen", "Vertel me een kerstgrap", of "Vertel me een kerstmangrap."

Beste kinderspel op Google Home voor actiefans: mijn avonturenboek

Image
Image

Herinner je je die klassieke Choose Your Own Adventure-kinderboeken van vroeger? De My Adventure Book Google Home Kids Game is net zo, maar Google Assistant leest zowel het verhaal als de opties. Zeg gewoon "Praat met mijn avonturenboek" om te beginnen, en de verteller duikt meteen in met een verhaal dat je meerdere keren kunt herhalen vanwege alle vertakkende plotpunten.

Zeg: "Praat met mijn avonturenboek."

Beste kinderspel op Google Home voor jonge leerlingen: dierenpretquiz

Image
Image

Een van de meer educatieve games op Google Home en andere Google Assistent-apparaten is Animal Fun Quiz. Zeg "Talk to Animal Fun Quiz" om verschillende raadspellen over het dierenrijk te beginnen met onderwerpen variërend van de snelheid die een paard rent tot welke vissen hun eigen eieren opeten.

Zeg: "Praat met Animal Fun Quiz."

Beste Google Assistent-quiz om meer te weten te komen over de ruimte: ruimtequiz

Image
Image

Space Quiz is een solide verzameling vragen over ruimte en astronomie. Vragen hebben betrekking op basiskennis van het zonnestelsel, sterren, manen en astronauten voor alle leeftijden. Zeg "Talk to Space Quiz" om te beginnen.

Zeg: "Praat met Space Quiz."

Beste spellingsgame op Google Home: woordketen

Image
Image

Zeg "Praat met Word Chain" om onmiddellijk een leuke activiteit te beginnen die de kennis van een kind van letters test. In plaats van kinderen te vragen een spel te spelen waarbij ze woorden moeten spellen of lezen, zegt de Google Assistent een woord en spelers antwoorden met een woord dat begint met de laatste letter van het opgegeven woord.

Zeg: "Praat met Word Chain."

Beste verha altjes voor het slapengaan voor kinderen: klassieke verhalen

Image
Image

Als je 'Praat met klassieke verhalen' zegt, krijg je klassieke verhalen zoals Roodkapje of Assepoester. Kinderen kunnen ook sprookjes aanvragen of gewoon om een willekeurig verhaal vragen.

Zeg: "Praat met klassieke verhalen."

Beste kinderspel op Google Home voor fans van Dora en Diego: Jungle Adventure

Image
Image

Zeg "Speel Jungle Adventure" of "Probeer Jungle Adventure" om dit meeslepende en echt plezierige interactieve avonturenverhaal Google Home-spel met professionele stemacteurs en geluidseffecten te spelen.

Kinderen die van franchises zoals Indiana Jones, Tomb Raider, Dora the Explorer of Uncharted houden, zullen hier veel vinden om van te houden, en de mogelijkheid om Jungle Adventure opnieuw te spelen om zijn alternatieve paden te proberen, zal veel kinderen lang bezig houden terwijl.

Zeg: "Speel Jungle Adventure" of "Probeer Jungle Adventure."

Meest leuke kinderverhaal op Google Home: vreemdste dag ooit

Image
Image

Strangest Day Ever is een superleuk interactief verhaal waarin kippen uit de lucht vallen en de speler creatieve keuzes kan maken, bijvoorbeeld of ze willen tijdreizen of buitenaardse wezens willen ontmoeten. Hoogwaardige geluidseffecten en stemacteurs maken dit een van de betere interactieve verhaalgames voor kinderen op Google Home, en het eigenzinnige plot kan sommige ouders bezig houden. Zeg "Speel vreemdste dag ooit" of "Praat met vreemdste dag ooit" om te beginnen.

Zeg: "Speel vreemdste dag ooit" of "Praat met vreemdste dag ooit."

Toptandenreiniging voor kinderen op Google Home: tandenborsteltijd

Image
Image

Toothbrush Time is een nogal ingenieus Google Home-spel voor kinderen dat is ontworpen om kinderen bezig te houden terwijl ze hun tanden poetsen. De game heeft zes originele liedjes met een tandenpoetsthema om uit te kiezen, elk bedoeld om te spelen terwijl de kleintjes hun tanden poetsen. Een zeer creatieve manier om kinderen aan te moedigen hun tanden te poetsen gedurende de aanbevolen tijd. Zeg om te beginnen 'Praat met tandenborsteltijd'.

Zeg: "Spreek tegen de tijd van de tandenborstel" of "Praat tegen de tijd van de tandenborstel."

Beste manier om veilige inhoud te vinden: Common Sense Media

Image
Image

Common Sense Media biedt advies over kwaliteitsentertainment op basis van leeftijd en interesses. Experts beoordelen films en series, maar ook boeken, games en meer om u een goed gevoel te geven over de inhoud die uw kinderen bekijken. Zeg gewoon 'Praat met Common Sense Media' om het eens te proberen.

Zeg: "Praat met gezond verstand media."

Topgoocheltrucs: magische acties

Image
Image

Kinderen zullen het gevoel hebben dat ze deel uitmaken van een echte goochelshow als ze 'Praat met magische acties' zeggen. Magic Actions biedt illusies, grappen en puzzels die de familie met ontzag zullen achterlaten. Kinderen kunnen alleen of met anderen spelen.

Zeg: "Praat met magische acties."

Beste raadspel: Magic Jinn

Image
Image

De mystieke Magische Jinn kan misschien je gedachten lezen! In een spel in de stijl van 20 vragen vraagt Magic Jinn kinderen om aan een dier te denken en vervolgens te raden wat het is door een reeks ja of nee-vragen te stellen. Zeg "Praat met Magic Jinn" om het plezier te starten.

Zeg: "Praat met Magic Jinn"

Beste traditionele spel: vier verbinden

Image
Image

Fans van het ouderwetse tafelblad-dammenspel zullen het fantastisch vinden als ze 'Talk to Connect Four' zeggen. In dit spel voor twee spelers plaatsen kinderen om de beurt schijfjes met als doel vier op een rij.

Zeg: "Praat om vier te verbinden."

Aanbevolen: