Contact opnemen met Outlook.com-ondersteuning

Inhoudsopgave:

Contact opnemen met Outlook.com-ondersteuning
Contact opnemen met Outlook.com-ondersteuning
Anonim

Wat te weten

  • Bezoek het Outlook.com-forum.
  • Ga naar de servicegezondheidswebpagina van Microsoft om te zien of Outlook.com problemen ondervindt.
  • Blader door het gedeelte Problemen oplossen van Outlook.com.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u hulp en ondersteuning kunt vinden voor Outlook.com en Outlook op het web.

Hulp bij Outlook

Image
Image

Als je informatie wilt over het gebruik van Outlook.com of hulp nodig hebt bij een technisch probleem, gebruik dan deze Microsoft-bronnen:

  1. Bezoek de Outlook.com forum Outlook.com biedt geen toegang tot ondersteuningsprofessionals. In plaats daarvan biedt Outlook.com een openbaar forum waar Microsoft-medewerkers en ervaren gebruikers hulp bieden. Blader door het forum om te zien of uw vraag is beantwoord. Zo niet, voer dan uw vraag in en wacht op antwoord.

    Image
    Image
  2. Controleer de servicestatus van Outlook.com Ga naar de servicegezondheidswebpagina van Microsoft om te zien of Outlook.com op dit moment problemen ondervindt. Problemen kunnen hier niet worden gemeld, maar u kunt lezen over eventuele lopende problemen. Als Outlook.com geen storing of problemen ondervindt, wordt het bericht "Alles is actief" weergegeven.

    Image
    Image
  3. Ontdek of de Outlook.com-website niet beschikbaar is Er zijn verschillende webservices die u vertellen of een website werkt of niet. Onder deze diensten zijn Down for Everyone of Just Me? en Is het op? Als u deze services wilt gebruiken om erachter te komen of een website up of down is, voert u gewoon het websiteadres in, zoals Outlook.com.

    Image
    Image
  4. Blader door het gedeelte Problemen oplossen van Outlook.com Er is een gedeelte voor probleemoplossing op de webpagina Hulp krijgen bij Outlook.com. Controleer het om te zien of uw probleem is verholpen. Selecteer een onderwerp om een andere webpagina te openen die antwoorden en oplossingen voor problemen bevat (samen met oplossingen of tijdelijke oplossingen).

    Image
    Image

Outlook.com biedt geen telefonische ondersteuning. Op verschillende plaatsen in het communityforum verschijnen berichten waarin staat dat hulp beschikbaar is door tijdens bepaalde uren een gratis nummer te bellen. Dit nummer is op verschillende plaatsen op internet gemeld als een poging tot oplichting.

Aanbevolen: