De 7 beste anime-abonnementsboxen van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste anime-abonnementsboxen van 2022
De 7 beste anime-abonnementsboxen van 2022
Anonim

The Rundown

  • Buit Anime: Beste algemeen
  • Nihon Box: De beste variëteit
  • Bam Anime Box: De beste verzamelobjecten
  • Crunchyroll-krat: De beste nieuwe doos
  • My Hero Academia Box: Het beste voor fans van My Hero Academia
  • Anime Box Club: De beste aanpassingsopties
  • The Mage's Emporium: The Best Budget

De beste anime-abonnementsboxen bieden je elke maand een opwindende ervaring. Je krijgt een doos aan je deur geleverd vol met anime-thema-items - speelgoed, verzamelobjecten, kleding, snacks of andere merchandise. De items in de doos mogen geen goedkoop gemaakt speelgoed voor kauwgomballenmachines zijn, maar eerder verzamelbare beeldjes, kleding, begeerlijke knuffels, boeken en posters om je verzameling uit te breiden.

Een waardevolle abonnementsbox zou een goede prijs moeten zijn. Niet alle abonnementsboxen worden echter gelijk gemaakt en sommige boxen bieden meer waarde dan andere. We hebben meer dan twee dozijn abonnementsboxen onderzocht om de beste opties voor anime-fans te bepalen. Lees verder om onze keuzes voor de beste anime-abonnementsboxen te bekijken, te beginnen met Lootcrate's Loot Anime Box (zicht op Lootcrate), die swag heeft voor zowel klassieke als nieuwe anime-fans. We hebben ook onze keuzes voor de beste dozen in andere categorieën opgenomen, zoals de beste budget anime-abonnementsdoos en de beste doos voor verzamelobjecten.

Beste algemeen: Loot Anime

Image
Image

Als de meeste mensen denken aan geek-abonnementsboxen, denken ze aan Lootcrate. Het bedrijf staat bekend om het maken van een verscheidenheid aan abonnementsboxen, waaronder kratten voor popcultuur, gamekratten, film- en tv-kratten en kratten in beperkte oplage. Je kunt een Lootcrate vinden voor alles, van Hello Kitty tot Harry Potter. De Loot Anime-krat kost ongeveer $ 30 voor een enkele maand, en de prijs da alt een paar dollar als je een langere abonnementsduur kiest. Het abonnement wordt echter automatisch verlengd, tenzij je het opzegt, ongeacht de lengte van je abonnement.

In een Loot Anime-kist krijg je een assortiment items met als thema manga en anime, zoals T-shirts, beeldjes en verzamelobjecten. Elke maand heeft de krat een thema (of aflevering) waar het om draait. Omdat Loot Anime zowel klassieke als nieuwe anime-series viert, zou je kunnen eindigen met swag uit een nieuwere serie zoals The Promised Neverland, of uit een klassieke serie zoals Dragon Ball Z.

Beste variëteit: Nihon Box

Image
Image

De Nihon Box heeft veel variatie, waardoor het best leuk is om te openen. De inhoud verschilt enigszins van andere anime-boxen. Naast anime en manga swag krijg je traditionele Japanse voorwerpen en lekkernijen, zoals servies of woonaccessoires. Het kost € 30 per maand plus verzendkosten (of ongeveer $ 32 per maand), en de prijs da alt iets naarmate je je voor meerdere maanden tegelijk abonneert.

Het speelgoed in de doos voelt van hoge kwaliteit, net als de borden en huishoudelijke voorwerpen. Een typische doos kan een traditioneel item zoals een kom of een gebruiksvoorwerp bevatten, naast items met een anime-thema zoals T-shirts, pluchen speelgoed, sleutelhangers en beeldjes. Je krijgt ook een etenswaar om te proberen in de Nihon-doos, zodat je kunt snacken op een traktatie, je huis kunt versieren en anime- en manga-merchandise kunt verzamelen.

Beste verzamelobjecten: Bam Anime Box

Image
Image

Wat is er zo speciaal aan de Bam Anime Box? De ster van de Bam Box is de meegeleverde handtekening van beroemdheden, die is geverifieerd door Beckett Authentication Services om er zeker van te zijn dat het een echte handtekening is. In de doos krijg je een handtekening van iemand die betrokken is bij de anime-wereld. De doos bevat ook items zoals fanart-kaarten, fanart-afdrukken en snacks.

Naast de Anime Box heeft Bam een paar verschillende abonnementsboxopties, waaronder een gamerbox, horrorbox en geekbox. De Bam Anime Box kost $ 35 per maand plus verzend- en administratiekosten, en het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij je het opzegt.

Beste nieuwe doos: Crunchyroll-krat

Image
Image

Nog een buitkrat? Ja. De anime-streamingservice Crunchyroll werkte samen met Lootcrate om een nieuwe anime-abonnementsbox te maken die ongeveer $ 30 kost plus verzend- en administratiekosten. Elk van de items in de kist is gecentreerd rond Crunchyroll-titels zoals Haikyu!!, Black Clover, Mobile Suit Gundam en meer.

The Crunchyroll Crate biedt verzamelobjecten, beeldjes, T-shirts, speelgoed en andere merchandise. Wanneer je je aanmeldt, geef je je T-shirtmaat aan en het aantal maanden dat je per keer in je abonnement wilt opnemen. Houd er rekening mee dat uw abonnement automatisch wordt verlengd, tenzij u opzegt, ongeacht voor hoeveel maanden u in één keer beta alt. Omdat dit een nieuwere abonnementsdoos is, hebben we ook niet veel gelegenheid gehad om te zien wat elke doos bevat en wat de kwaliteit van de items is.

Beste voor fans van My Hero Academia: My Hero Academia Box

Image
Image

Als je favoriete animeserie My Hero Academia is, is deze box van CultureFly misschien iets voor jou. Elke My Hero Academia-abonnementsbox kost $ 40 bij driemaandelijkse facturering of ongeveer $ 36 bij jaarlijkse facturering. U beta alt ook een beetje extra voor verzend- en administratiekosten en uw abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij u opzegt. In de doos krijg je een verscheidenheid aan officiële merch, en elke doos bevat kleding, accessoires, verzamelobjecten, briefpapier, huishoudartikelen en decor, dus je krijgt een behoorlijk goede variëteit. De lentedoos bevatte een lichtgewicht jasje, een hoed, een mok, een sleutelhanger, beeldjes, kaarten en kunstwerken.

Deze doos komt driemaandelijks in plaats van maandelijks, dus het is een geweldige optie voor een fan van de show die slechts af en toe een doos wil.

Beste aanpassingsopties: Anime Box Club

Image
Image

Wat we leuk vinden aan Anime Box Club, is dat het merk begrijpt dat anime enorm is met verschillende genres en subgenres. Iemand die van een show als Pokémon houdt, hoeft niet per se van een show als Tokyo Ghoul te houden, en alleen omdat iemand een fan is van een anime-serie, wil dat nog niet zeggen dat hij een fan van manga is.

Anime Box Club stelt je in staat om maximaal drie mogelijke genres voor je box te kiezen, en dan ontvang je unieke items met als thema anime binnen die genres. In elke doos krijg je een volume één manga, standbeeld en andere anime-merchandise zoals knuffels, sieraden, muurrollen of beeldjes. De box kost tussen $45 en $60, afhankelijk van hoeveel items je wilt ontvangen en voor hoe lang je je wilt abonneren.

Beste budget: The Mage's Emporium

Image
Image

Voornamelijk voor mangafans, The Mage's Emporium is gemaakt door Cratejoy. Voor een maandelijkse prijs van $ 39 (minder als je drie, zes of twaalf maanden vooruit beta alt), krijg je vijf gebruikte mangaboeken om aan je verzameling toe te voegen. De boeken zijn voor 16 jaar en ouder, en ze kunnen al dan niet volume één mangaboeken zijn. Je kunt contact opnemen met het merk als je boeken voor jongere lezers wilt, maar ze kunnen je misschien wel verplichten.

Als je meer van speelgoed houdt, bieden ze ook een abonnementsbox van $ 23 aan waarin je een mysterieuze Funko Pop en een mysterieuze Funko Dorbz krijgt. Deze kunnen echter wel of niet een anime-thema hebben, dus je zou kunnen eindigen met een Marvel-personage.

Loot Anime is geweldig voor iemand die van alle anime houdt, maar niet zo geweldig voor iemand die maar een paar specifieke series leuk vindt. Als je meer van een nichebox wilt, kijk dan eens naar de My Hero Academia Box of Anime Box Club.

Veelgestelde vragen

Wat zijn anime-abonnementsboxen?

Er zijn veel verschillende soorten abonnementsboxen die je kunt kopen. Je kunt er een krijgen die is gecentreerd rond make-up, eten of, in dit geval, anime. Om een box te krijgen, schrijf je je in voor een abonnement - meestal maandelijks - en ontvang je een box met anime goodies bij je thuis. Afhankelijk van het type doos, kunnen de anime-goodies boeken, kleding, verzamelobjecten, eten, speelgoed, kunstwerken of een combinatie van al deze dingen zijn.

Welke soorten anime-abonnementsboxen zijn er?

Het meest populaire type doos is de geek-variëteitsdoos (alleen, het heeft een anime-thema). Het bevat bijna altijd een T-shirt en een soort beeldje. Andere items kunnen een poster of kaart zijn met een afbeelding van een personage uit een serie, een mok, hoed, pen, manga en andere swag.

Andere anime-boxen zijn meer niche-ze kunnen rond een bepaalde serie draaien, zoals de My Hero Academia Box. Sommige dozen zijn gericht op snacks, andere op handtekeningen en andere op manga. Voor bijna alles vind je wel een box. Het biedt misschien niet de perfecte items rond de exacte shows die je in elke doos bekijkt, maar je kunt zeker een anime-doos vinden die de juiste sfeer heeft.

Hoeveel kosten Anime-abonnementsboxen?

De meeste dozen kosten ongeveer $ 30 per maand, of ongeveer $ 35 tot $ 37 als je verzendkosten en belasting meeneemt. U kunt echter dozen vinden die zo goedkoop zijn als $ 23 per maand (dat is de goedkoopste doos die we hebben gevonden die goed was), en sommige dozen kosten meer.

Over onze vertrouwde experts: Erika Rawes heeft meer dan tien jaar schrijfervaring. Ze schrijft momenteel voor Lifewire en Digital Trends, waar ze ongeveer 130 producten heeft getest voor verschillende recensies en handleidingen.

Hoe we de beste anime-abonnementsboxen hebben gekozen

Om de beste anime-abonnementsboxen te kiezen, hebben we een aantal factoren overwogen. Natuurlijk hebben we gekeken naar wat er in de doos zit. Hebben de items een anime-thema? Kun je deze items overal krijgen, of is er een zekere mate van exclusiviteit? Is de kwaliteit van het artikel? Naast de inhoud van de doos hebben we ook gekeken naar zaken als betaalbaarheid, aanpassingsmogelijkheden, gemak van annuleren, snelheid van verzendkosten en kwaliteit van de verpakking.

Aanbevolen: