Knippert Breng hightech naar een spel op tafel

Inhoudsopgave:

Knippert Breng hightech naar een spel op tafel
Knippert Breng hightech naar een spel op tafel
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Blinks is een intrigerende evolutie van het ouderwetse bordspel dat zowel technologie als eenvoudige, leuke spelletjes omvat.
  • De Blinks-set, die begint bij $ 129, is eigenlijk een heel spelsysteem verscholen in "pucks" die op dominostenen lijken.
  • Je kunt ook je eigen games ontwikkelen door een kit aan te schaffen met software en hardware.
Image
Image

Blinks is een nieuwe tabletop-game met veel technologische snufjes zonder te worden gecategoriseerd als een videogame. Zie het als een intrigerende evolutie van het ouderwetse bordspel.

De Blinks-set, die begint bij $ 129, is een heel spelsysteem dat is weggestopt in "pucks" die op dominostenen lijken. De kernset bevat zes zeshoekige stukken, elk vol met lampjes die reageren op aanraking. In elke kubus, een Blink genaamd, is een spel geprogrammeerd. Hier is de wending: de Blinks kunnen van elkaar leren.

Ik begon met het kiezen van een spel, waarvan een van de eenvoudigste Astro was, een eenvoudig spel waarbij je voorwerpen moet verzamelen. Ik hield de Blinks-puck ingedrukt om de processor binnenin te activeren. Vervolgens verbond ik de puck met een andere, en ze klikten magnetisch in elkaar met een bevredigende klik. De spellen werken met gloeiende lichten bovenop de stukken, die van kleur kunnen veranderen.

Het was fijn om iets vast te kunnen houden in plaats van alleen maar naar een scherm te kijken. Maar de gadgetliefhebber in mij genoot ook van alle elektronische gadgets die deze game biedt.

Veel van één

Elke Knippering vertegenwoordigt één spel, en wanneer je ze samenvoegt, programmeert het de andere tegels. Het resultaat is dat tegels kunnen veranderen in meerdere bordspellen. Je kunt in de loop van de tijd meer Blinks kopen (het bedrijf brengt voortdurend nieuwe uit) om je gamebibliotheek uit te breiden.

Ik heb Astro geprobeerd, wat stelt dat er een asteroïdeveld is met zeldzaam ruimteerts. Het doel van het spel is om genoeg erts te verzamelen om je laadruimte te vullen voordat je concurrentie dat doet. Dit was een eenvoudig en bevredigend spel dat goed werkt voor zowel kinderen als volwassenen.

Nog eenvoudiger is Darkball, een soort Pong voor de Blinks. Je racet tegen andere spelers om te zien of je ze kunt verslaan tot een verdwijnende bal. Veel plezier.

Voor meer multiplayer-actie is er Groepstherapie. Het uitgangspunt van deze game is dat bepaalde Blinks extravert zijn en buren willen, terwijl introverte mensen hun ruimte nodig hebben. Deze game levert de vereiste denkkracht op, maar het is nog steeds eenvoudig genoeg om te spelen terwijl je The Great British Baking Show in de gaten houdt.

Snelle en bevredigende spellen

Puzzle101 is een snel spel dat slechts ongeveer 10 minuten duurt om te spelen. Deze game levert een nooit eindigende stroom van zelfgenererende puzzels. Geweldig voor degenen die zichzelf in korte tijd willen uitdagen.

Heist is een eenvoudig diefstalspel voor 2-4 spelers. De tegels beginnen als goudkleurig en vertonen een glinsterend patroon. Elke speler krijgt een enkele gouden Blink en dubbelklikt erop om deze in een 'dief' te veranderen. Spelers kunnen dubbelklikken op hun diefknipper om tussen de vier teamkleuren te wisselen, en lang indrukken om het weer in goud te veranderen.

Je kunt Blinks ook gebruiken als accessoire voor andere games. De Widgets-game is een app die een dobbelsteenroller, een muntflipper, een regenboogspinner en een timer is. Om widgets te wijzigen, houdt u een knipper lang ingedrukt en wacht u tot deze wit schijnt en laat u vervolgens los. Die Blink, en alle andere die eraan verbonden zijn, schakelen over naar de volgende widget in de cyclus.

Image
Image

Als deze games je niet bevredigen, zijn er andere te koop op de Blinks-website. Je kunt ook je eigen games ontwikkelen met een kit die software en hardware bevat.

Een deel van het plezier van het spelen van Blinks is de zorg en het vakmanschap dat in de details is gegaan. Elk aspect van het spel, van de pucks tot de bijbehorende verpakkingen, is aangenaam om aan te raken. Er is iets fascinerends aan de gloeiende lichten die worden geactiveerd wanneer je erop drukt en het tactiele gevoel van de pucks.

Ik vond Blinks een verfrissende verandering van tempo in een wereld die wordt gedomineerd door videogames. Het was fijn om iets vast te kunnen houden in plaats van alleen maar naar een scherm te kijken. Maar de gadgetliefhebber in mij genoot ook van alle elektronische gadgets die deze game biedt.

Aanbevolen: