Hoe u uw AIM-account kunt verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw AIM-account kunt verwijderen
Hoe u uw AIM-account kunt verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Log in op de AOL-accountbeëindigingspagina met uw AOL- of AIM-gebruikersnaam en wachtwoord en selecteer vervolgens Doorgaan om mijn account te verwijderen.
  • Als je van gedachten verandert binnen 30 dagen na het verwijderen van het account, activeer het dan opnieuw door in te loggen op je AOL- of AIM Mail-account.

Dit artikel legt uit hoe je een AIM-account verwijdert. Wanneer u een AOL-account annuleert, verliest u permanent de toegang tot uw gegevens en inhoud, zoals e-mails, contacten en agenda-afspraken.

Hoe u uw AIM-account kunt verwijderen

Hier leest u hoe u uw AIM-account handmatig kunt sluiten, inclusief uw AOL-e-mailaccount:

  1. Log in op de AOL-accountbeëindigingspagina met uw AOL- of AIM-gebruikersnaam en wachtwoord.

    Lees en begrijp de beëindigingsinformatie voordat u doorgaat met het annuleringsproces.

  2. Selecteer Continue Delete My Account om uw AOL- of AIM Mail-account te beëindigen.

    Image
    Image
  3. Voer in het bevestigingsscherm uw AOL- of AIM Mail-e-mailadres in.
  4. Selecteer Ja, beëindig dit account om door te gaan.

    Image
    Image
  5. Wacht tot er een bericht verschijnt dat je account is gedeactiveerd en gepland voor annulering. Selecteer Got It om de annulering te voltooien.

    Image
    Image

Als u uw AOL-account verlaat door 90 dagen niet in te loggen, kan het gedeactiveerd en onbruikbaar worden totdat u het opnieuw activeert. Als u het account verwijdert, worden uw gebruikersnaam en toegang tot uw account permanent verwijderd.

Herstel uw AOL- of AIM-e-mailaccount

Als je van gedachten verandert binnen 30 dagen na het verwijderen van het account, activeer het dan opnieuw om het opnieuw te gebruiken.

De bewaarperiode voor accounts die zijn geregistreerd in Australië, India of Nieuw-Zeeland is 90 dagen. De bewaarperiode voor accounts die zijn geregistreerd in Brazilië, Hong Kong of Taiwan is 180 dagen. U kunt deze accounts binnen de bewaarperiode opnieuw activeren.

  1. Log in op uw AOL- of AIM Mail-account met uw oude gebruikersnaam en wachtwoord.

    Voer desgevraagd een tekstverificatiecode of CAPTCHA-test in om door te gaan met inloggen.

    Image
    Image
  2. Stel een nieuw wachtwoord in door het in het veld Nieuw wachtwoord te typen en het opnieuw in te voeren in het veld Bevestig nieuw wachtwoord.

    Image
    Image
  3. Selecteer Doorgaan om het herstel te voltooien en toegang te krijgen tot uw e-mailaccount. Je mappen, contacten en agenda-afspraken zijn ook beschikbaar.

Aanbevolen: