Hoe een legendarisch Monster Legends-team te bouwen

Inhoudsopgave:

Hoe een legendarisch Monster Legends-team te bouwen
Hoe een legendarisch Monster Legends-team te bouwen
Anonim

In Monster Legends is de samenstelling van je team cruciaal. Of je het nu opneemt tegen AI of echte spelers in de multiplayer-modus, een optimale mix van monsters tegen bepaalde soorten vijanden is de naam van het spel. Hoe kun je het best mogelijke team samenstellen in Monster Legends? Het hangt af van verschillende factoren, waaronder welk niveau je bent en tegen wie je vecht.

In deze gids bieden we een algemeen overzicht van de belangrijke details om in gedachten te houden bij het samenstellen van je team en het werken vanuit een Monster Legends-niveaulijst.

Image
Image

Monster teambuilding voor beginners

Hoewel een goed samengesteld team belangrijker wordt op hogere niveaus, kun je in de vroege stadia van het spel een voordeel behalen door de juiste set monsters het slagveld op te sturen. In de meeste gevechten kun je monsters in- en uitschakelen voordat het gevecht begint. Om dit te doen, selecteer je de Change Team knop en stel je je strategie in op basis van de stijlen van tegenstanders waar je tegen speelt.

De sleutel om te weten welke soldaten van je leger gehoor moeten geven aan de oproep tijdens een schermutseling, is om een goed begrip te hebben van de elementen van het spel. Je moet ook weten welke beesten het het beste doen tegen anderen, zowel aanvallend als verdedigend.

Naarmate je verder komt op de avonturenkaart en meer ervaring opdoet als Monster Master, wordt het een tweede natuur om vechters in en uit te wisselen om verschillende vijanden tegen te gaan. Je hebt dit comfortniveau nodig om kans te maken tegen NPC's van een hoger niveau en in PvP-gevechten.

Raadpleeg onze Monster Legends Breeding Guide voor een inleiding over elke op elementen gebaseerde reeks monsters en hun overeenkomstige sterke en zwakke punten.

Speciale vaardigheden en items

Een gevoel krijgen voor welke elementen het beste werken in welke situaties is een must. Je moet je ook bewust zijn van de vaardigheden die elk lid van je bestiarium bezit en de beste tijden om ze in de strijd te gebruiken. Het tabblad Vaardigheden in het profiel van elk monster biedt diepgaande details van elke vaardigheid, inclusief de snelheid en uithoudingsvermogen, en de algemene effecten.

Hoewel veel vaardigheden gericht zijn op het toebrengen van schade of het versterken van een verdediging, kunnen andere worden gebruikt om een of meer leden van je team te genezen of te verjongen. Het afzien van een aanval om een van deze passieve vaardigheden op het juiste moment te gebruiken, kan je van een kostbare nederlaag behoeden.

Onderaan het tabblad Profile staan de speciale vaardigheden van een monster, de krachtigste in hun gereedschapskist. Voordat je je aan een team verbindt en op de Fight-knop tikt, moet je je bewust zijn van de speciale vaardigheden die je binnen handbereik hebt, en wanneer en hoe je die vaardigheden kunt inzetten.

Je monsters uitrusten met de juiste items voor een gevecht is een ander belangrijk maar vaak genegeerd onderdeel van teambuilding. In de Monster Legends-winkel kunnen tientallen verschillende, niveauafhankelijke items worden gekocht voor goud of edelstenen. Neem de tijd om door de virtuele schappen te bladeren en zorg ervoor dat het team goed is uitgerust voor hun volgende avontuur voordat ze van je eiland afstappen.

In plaats van alleen te vertrouwen op vaardigheden, slaat een goed voorbereid team drankjes, boekrollen, amuletten, antitoxines en andere nuttige items in voordat ze aan de slag gaan.

Legendarische Monster Team Building

Wanneer je de geavanceerde stadia van het spel bereikt, wordt het bouwen van een team legendarische monsters een realistische mogelijkheid. Het is spannend om het punt te bereiken waarop je een legendarisch team kunt samenstellen.

Gekweekt door twee specifieke hybriden te combineren of gekocht in de winkel voor een flinke vergoeding, Legendary Monsters zijn het beste dat de game te bieden heeft. Hun speciale vaardigheden, weerstanden en indrukwekkende statistieken maken van elk het totale pakket.

Er is geen perfecte groep Legendarische Monsters, en meningen verschillen afhankelijk van wie je het vraagt. Misschien kan geen ander Monster Legends-discussieonderwerp zo'n gepassioneerd debat opwekken als dit. Er zijn echter enkele richtlijnen die u kunt volgen bij het samenstellen van een team van deze elite-krijgers. Deze zijn vergelijkbaar met de regels die je als nieuweling hebt toegepast.

Deze richtlijnen kunnen je ook helpen je opstelling aan te passen op basis van de gevechten waarin je vecht. Het belangrijkste verschil is echter dat legendarische vaardigheden dieper zijn en wat meer strategie vereisen. Kortom, doe je huiswerk en ken je legendarische beesten van binnen en van buiten voordat je ze als eenheid naar de oorlog stuurt.

Hier zijn enkele van de populaire legendarische monsters die beschikbaar zijn.

  • Cavenfish: snelheid (3, 454), kracht (3, 080), immuniteit om te bevriezen, speciale vaardigheid - executie van piraten.
  • Caillech: snelheid (3, 465), kracht (3, 146), immuun voor bevriezing, speciale vaardigheid - Ultra Frost.
  • Sarah: Snelheid (3, 476), Kracht (3, 234), Immuun voor verdoving, Speciale Vaardigheid - Laten we ze opjagen.
  • Glitch: snelheid (3, 465), kracht (3, 421), immuun voor bezit, speciale vaardigheid - crashoverschrijding.
  • Krampus: snelheid (3, 531), kracht (3, 124), immuun voor nachtmerries, speciale vaardigheid - verpest kerstfeest.
  • Algemene kenmerken: snelheid (3, 421), kracht (3, 278), statuseffecten 35% minder nauwkeurigheid, speciale vaardigheid - Laat de Draken los.
  • Frostbite: snelheid (3, 421), kracht (3, 476), 20% extra uithoudingsvermogen, speciale vaardigheid - Ethereal Blizzard.
  • Timerion: snelheid (3, 388), kracht (2, 310), immuun voor alle statuseffecten, speciale vaardigheid - beginstatus.
  • Kaih the Eradicator: snelheid (3, 399), kracht (3, 663), statuseffecten 50% minder nauwkeurigheid, speciale vaardigheid - zonnevlam.
  • Zyla the Faithful: snelheid (3, 498), kracht (3, 421), statuseffecten 50% minder nauwkeurigheid, speciale vaardigheid - Chain Devastation.
  • Aartsridder: snelheid (3, 080), kracht (3, 080), immuun voor blinden, speciale vaardigheid - gebed inwisselen.
  • Lord of the Atlantis: snelheid (3, 388), kracht (2, 926), immuun voor blinden, speciale vaardigheid - drukverschil.
  • Rockantium: snelheid (2, 618), kracht (3, 311), immuun voor blinden, speciale vaardigheid - Marmeren hoed.
  • Hiroim the Tenacious: snelheid (3, 476), kracht (3, 201), statuseffecten 50% minder nauwkeurigheid, speciale vaardigheid - ik ben niet te stoppen.
  • Nox the Condemned: snelheid (3, 421), kracht (3, 542), statuseffecten 50% minder nauwkeurigheid, speciale vaardigheid - Dauthuz.
  • Valgar the Pure: snelheid (3, 388), kracht (3, 388), statuseffecten 50% minder nauwkeurigheid, speciale vaardigheid - ontketende lichtkracht.
  • Kapitein Copperbeard: snelheid (3, 465), kracht (3, 531), immuniteit tegen verdoven en bevriezen, speciale vaardigheid - Vloek van de kosmos.

Speler versus speler (PvP) teambuilding

Vechten tegen een schijnbaar eindeloos compendium van computergestuurde monsters is leuk. Maar er gaat niets boven de intensiteit van het opnemen van je team van beesten tegen een reeks vijanden die eigendom zijn van en beheerd worden door een andere Monster Legends-speler.

Als het gaat om teambuilding tussen speler en speler, zijn er twee soorten teams om te overwegen: je aanvalsteam en je verdedigingsteam.

Je PvP-aanvalsteam

Het concept voor het bouwen van een aanvalsteam is vergelijkbaar met de hierboven beschreven basisteamconstructie. Je selecteert de drie monsters die je in een gevecht wilt gebruiken. In plaats van het slagveld te betreden en je team aan te passen op basis van de tegenstanders, kun je vooraf de nodige schakelaars maken.

Het tabblad PvP Battle bevat potentiële echte tegenstanders die in de rij staan te wachten. Je kunt met elk van hen het gevecht aangaan door de Fight-knop te selecteren die bij hun teamprofiel hoort. Dit profiel toont de monsters in het verdedigingsteam van elke speler en het aantal trofeeën dat je kunt winnen of verliezen op basis van de uitkomst van de strijd. Selecteer de Change Your Team-knop om de samenstelling van je Attack Team op elk moment te wijzigen voordat je een gevecht begint.

Net zoals je je teamleden on-the-fly aanpast wanneer je vecht tegen computermonsters om hun specifieke sterke en zwakke punten tegen te gaan, stel je een aanvalsteam samen dat de beste kans heeft om te winnen tegen de set beesten die je hebt gekozen mee te schrapen. Een ander belangrijk verschil om mee te nemen in je besluitvorming als het gaat om PvP-gevechten, is wat je kunt verliezen.

Als de beste match-up die je op dit moment wordt aangeboden te moeilijk lijkt, oefen dan geduld. Wacht op een die geschikt is voor je drie beste monsters, vooral als je trofeeën dreigt te verliezen en het risico loopt te worden gedropt in een lagere competitie waarin je misschien niet wilt spelen.

Je PvP-verdedigingsteam

Je verdedigingsteam volgt andere regels en dient een ander doel. De hierboven beschreven gevechtswachtrij bevat spelers in je huidige competitie die klaar zijn om alle uitdagers te verslaan die hun drie getoonde monsters willen bevechten. Dit zijn de verdedigingsteams van die spelers, die niet kunnen worden gewijzigd zodra een gevecht begint.

Omdat je bij het samenstellen van je verdedigingsteam niet de luxe hebt om vooraf te zien met wie je vecht, is er geen perfecte blauwdruk. Gebruik bij het plannen van je verdedigingsteam drie verschillende en krachtige monsters om ervoor te zorgen dat je een uitgebalanceerde mix van offensieve aanvallen met meerdere elementen hebt, samen met sterke verdedigings- en helende vaardigheden indien nodig.

Een andere belangrijke factor bij het selecteren van je verdedigingsteam is om je bewust te zijn van de ernstige beperkingen die ermee gepaard gaan. Monsters die aan je verdedigingsteam zijn toegewezen, zijn nergens anders in het spel beschikbaar, of het nu in je aanvalsteam is of in andere niet-PvP-gevechten. Speler-tegen-speler-gevechten zijn een aspect van Monster Legends, dus houd hier rekening mee wanneer je beesten toewijst aan je verdedigingsteam.

Teamraces en teamoorlogen: krachten bundelen met andere spelers

Het is moeilijk om de opwinding te overtreffen van het bedenken van een solide spelplan en het sturen van het beste van je monsterleger tegen een andere speler. Dit is de reden waarom de PvP-competities altijd een bijenkorf van activiteit zijn. Monster Legends biedt een andere weg naar prijzen en glorie die samenwerking en samenwerking tussen spelers vereist.

In Team Wars sluiten echte spelers zich aan en voeren ze een meerdaagse oorlog tegen andere teams met de eer om te winnen en een overvloed aan oorlogsmunten. Deze moeilijk te krijgen munten kunnen worden gebruikt om exclusieve monsters en krachtige items te kopen. In Team Races worden groepen van real-player teams op een eiland geplaatst en moeten ze missies voltooien en veldslagen winnen binnen een bepaald tijdvenster. Uiteindelijk ontvangen alle leden van het winnende team meestal een hooggeplaatst monsterei dat nergens anders in het spel toegankelijk is.

Je moet de Team Zeppelin bouwen (beschikbaar op niveau 16 of hoger) om in aanmerking te komen voor het creëren van of lid worden van een team voor echte spelers.

Als je je team maakt, word je automatisch Teamleider en kun je ook de vereisten specificeren om lid te worden. Vereisten kunnen zijn of je team openstaat voor alle spelers die aan de vereisten voldoen, of dat het een privégroep is waar je gekwalificeerde spelers om welke reden dan ook kunt weigeren.

Als je geen zin hebt om een team te leiden, maar wel geïnteresseerd bent om je bij een team aan te sluiten, zijn er een paar manieren om dit aan te pakken. De eenvoudige methode is om vrienden die het spel spelen te vragen of ze teams kennen die spelers willen toevoegen aan je Monster Power-reeks. Een andere is om de door de gemeenschap gerunde forums en sociale-mediagroepen te bekijken die Monster Legends-teamleiders en co-leiders gebruiken voor werving. Je kunt ook potentiële teamgenoten vinden tijdens chats en door vrienden te maken met andere spelers.

Een van de beste plaatsen om recruiters te vinden is de Team Hall-sectie van de Social Point Monster Legends-forums. Andere zijn Monster Legends op Reddit en Monster Legends Recruitment op Facebook.

Aanbevolen: