AAXA P7 LED-projector Review: een degelijke miniatuurprojector die zwaar weegt op de portemonnee

Inhoudsopgave:

AAXA P7 LED-projector Review: een degelijke miniatuurprojector die zwaar weegt op de portemonnee
AAXA P7 LED-projector Review: een degelijke miniatuurprojector die zwaar weegt op de portemonnee
Anonim

AAXA P7 LED-projector

AAXA P7 LED-projector

Image
Image

We hebben de AAXA P7 LED-projector gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De AAXA P7 LED-projector is een miniprojector met een aantal geweldige functies, maar ook opmerkelijke problemen. De bouwkwaliteit, en zeker de geluidskwaliteit, blijft een beetje achter bij sommige van de betere miniprojectoren die we hebben getest, en de prijs maakt het zeker geen koopje. Toch kan het eenvoudige installatieproces en het werkelijk compacte formaat de prijs onder bepaalde omstandigheden rechtvaardigen.

Ontwerp: niet zo nieuw

Op een bepaald niveau deed de body van de AAXA P7 LED-projector me denken aan de Acer C202i. Het is compact en minimalistisch, maar op een manier die uiteindelijk grenzen in zijn mogelijkheden laat zien. Er is gemakkelijke toegang tot USB- en HDMI-poorten. Er is een ingebouwde luidspreker en een koptelefoonaansluiting voor een meer intieme audio-ervaring, wat eerlijk gezegd, gezien de kwaliteit van de luidsprekers, van cruciaal belang kan zijn, maar daar zal ik later meer over vertellen. En het heeft een oplaadbare batterij die maar 90 minuten werkt, wat niet zo indrukwekkend is.

Image
Image

Configuratieproces: relatief eenvoudig te gebruiken en mee te nemen

De AAXA P7 LED-projector is heel eenvoudig in te stellen omdat hij werkt via HDMI of USB. Software installeren is geen probleem. Ik raad aan om het apparaat op te laden voordat je het probeert te gebruiken, en ik raad aan om het apparaat plat te plaatsen in plaats van op het meegeleverde statief, omdat het statief onstabiel is. Tijdens mijn testproces ontdekte ik dat de projector zelf veel groter en steviger was dan het statief, waardoor hij constant zou kantelen en de AAXA P7 zou stoten.

Image
Image

Beeldkwaliteit: Fatsoenlijk

Als je hoopte een beeldkwaliteit te krijgen die vergelijkbaar is met die van een moderne HDTV, dan komt de P7 LED-projector in de buurt. Het is helder en bevat een goede hoeveelheid contrast, zodat de kleuren levendig lijken. De projectiegrootte varieert van 16 tot 120 inch en is geschikt voor een algemeen vrij standaard aantal (30.000 uur) LED-levensduur met 600 lumen.

Als je hoopte een beeldkwaliteit te krijgen die vergelijkbaar is met die van een moderne HDTV, komt de P7 LED-projector in de buurt.

Geluidskwaliteit: aansluiten op een externe luidspreker

Ingebouwde audio is niet de beste eigenschap van deze projector, je moet van plan zijn om de projector aan te sluiten op een aparte audio-uitgang, vooral in grote kamers of wanneer geluid essentieel is voor de kijkervaring. Niemand houdt van gedempte audio.

Image
Image

Prijs: niet de meest redelijke

Voor $ 399 is de AAXA P7 LED-projector verre van een koopje. Hoewel het draagbaarheid, een behoorlijke beeldkwaliteit en op zijn minst de mogelijkheid voor een goede geluidskwaliteit biedt door verbinding te maken met een externe luidspreker, zijn er betere opties voor de prijs.

De AAXA P7 voelt goedkoop gemaakt aan, wat dit product echt een prima projector maakt voor de prijs. Wanneer iemand bijna $ 400 aan apparatuur laat vallen, is het niet onredelijk om te verwachten dat een accessoire dat zo eenvoudig is als een statief stabiel is en dat de projector zelf stevig genoeg aanvoelt om zwaar gebruik te weerstaan. De AAXA P7 voldoet aan geen van beide basisverwachtingen. Om dit verder in perspectief te plaatsen, kun je de Anker Nebula Capsule II eens bekijken, die voor $ 160 meer Bluetooth en een veel stevigere constructie biedt.

Hoewel het draagbaarheid, een behoorlijke beeldkwaliteit en op zijn minst de mogelijkheid voor een goede geluidskwaliteit biedt door verbinding te maken met een externe luidspreker, zijn er betere opties voor de prijs.

AAXA P7 LED-projector versus Acer C202i

De connectiviteitsopties tussen deze twee projectoren zijn vergelijkbaar, omdat beide een vergelijkbare vorm hebben en afhankelijk zijn van poorten voor connectiviteit. De Acer C202i (zicht op Amazon) is een tikkeltje goedkoper, maar de kwaliteit is veel slechter, dus ik raad hem helemaal niet aan voor films. De AAXA P7 daarentegen is een acceptabele projector voor films (betere resolutie met een grotere projectiegrootte), maar weegt nog steeds zwaar op de portemonnee gezien de kwaliteit ervan in vergelijking met andere projectoren op de markt.

Een dure projector voor zijn waarde

De AAXA P7 LED-projector is misschien de prijs waard voor een specifieke koper. Het zal echter andere oplossingen op het gebied van geluid of beeldkwaliteit niet verslaan voor degenen die geen kieskeurige bioscoopkijkers zijn en die niet schrikken van het prijskaartje.

Specs

  • Productnaam P7 LED-projector
  • Product Merk AAXA
  • Prijs $ 399,99
  • Productafmetingen 4,7 x 4,4 x 2,7 inch.
  • Garantie 1 jaar fabrieksgarantie
  • Resolutie 1920x1080
  • Poorten HDMI, USB, microSD, AV, mini-VGA
  • Luidsprekers 2 Watt

Aanbevolen: