Kodak Mini 2 Instant Photo Printer Review: stelt gebruikers in staat om binnen enkele minuten foto's van portemonnee-formaat te maken

Inhoudsopgave:

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer Review: stelt gebruikers in staat om binnen enkele minuten foto's van portemonnee-formaat te maken
Kodak Mini 2 Instant Photo Printer Review: stelt gebruikers in staat om binnen enkele minuten foto's van portemonnee-formaat te maken
Anonim

Bottom Line

De Kodak Mini 2 Instant Photo Printer is een goed ontworpen printer die ideaal is om onderweg foto's te maken.

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer

Image
Image

We hebben de Kodak Mini 2 Instant Photo Printer gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Printers krijgen vaak een slechte reputatie vanwege hun gecompliceerde functies en neiging tot storingen. Het is zeker vervelend als ze dat doen, en om die reden schrik ik er eigenlijk voor terug om er zelf een te gebruiken om foto's af te drukken. Maar toen ik de Kodak Mini 2 Instant Photo Printer testte, realiseerde ik me al snel dat het thuis afdrukken van foto's geen karwei hoeft te zijn.

De Mini 2, die via Bluetooth verbinding maakt met je telefoon om foto's op te halen en af te drukken, is een gemakkelijke manier om thuis of onderweg foto's ter grootte van een portemonnee af te drukken.

Ontwerp: veel eenvoudiger kan niet

De Kodak Mini 2 Instant Photo Printer heeft geweldige functies in een klein en eenvoudig ontwerp. Hij is kleiner dan zijn voorganger, de Kodak Photo Printer Mini, en afgedrukte foto's komen uit de Mini 2 via een sleuf die langs de voorkant loopt.

Het is geschikt voor alle smartphonegebruikers, en is compatibel met iOS- en Android-apparaten. Het beschikt ook over NFC-compatibiliteit.

Image
Image

Instelproces: een kwestie van minuten

De Kodak Mini 2 Instant Photo Printer in gebruik nemen was zoveel gemakkelijker dan verwacht. Apparaten verbinden met Bluetooth, vooral als het gaat om het gebruik van een app, kan lastig zijn. Voor dit product was dat echter niet het geval.

Nadat ik verbinding had gemaakt met Bluetooth, opende ik de applicatie en koos ik een enkele foto om af te drukken. Er is een optie om meerdere foto's af te drukken, waardoor gebruikers gemakkelijk een aantal foto's achter elkaar kunnen afdrukken en de selectie- en afdrukprocestijd voor meerdere foto's stroomlijnt.

Als je problemen hebt met het kiezen van een foto om af te drukken, pas dan op dat de printer de neiging heeft om binnen een paar minuten na inactiviteit uit te schakelen. Als dat gebeurt, moet u de toepassing afsluiten, opnieuw verbinding maken met Bluetooth en de selectie- en bewerkingsprocessen helemaal opnieuw starten.

Image
Image

Draadloos: bijna geen kabels nodig

De enige kabel die nodig is voor dit apparaat is het oplaadsnoer, wat ik superhandig vond. Gebruikers beheren de miniprinter met de Kodak-applicatie en ze kunnen filters, kaartsjablonen, ID-foto's afdrukken, bijsnijden en meer toevoegen. Ik vond die applicatie vrij gemakkelijk te gebruiken, hoewel het proces van het bijsnijden van foto's soms moeilijk kan zijn.

Na het kiezen van een foto, snijdt de applicatie deze bij, maar gebruikers kunnen de foto opnieuw bijsnijden of eenvoudig verplaatsen op basis van de reeds opgegeven afmetingen. Het is echter moeilijk om de foto te herpositioneren met het gereedschap 'Bijsnijden', omdat het blijft plakken.

Image
Image

Beeldkwaliteit: Indrukwekkend en aanpasbaar, zelfs als het geen HD is

De Kodak Mini 2 Instant Photo Printer produceert afbeeldingen op creditcardformaat met een uitstekende beeldkwaliteit in een breed kleurbereik - een 256 gradatie met 16,7 miljoen kleuren.

De Kodak Mini 2 Instant Photo Printer produceert afbeeldingen op creditcardformaat met een uitstekende beeldkwaliteit in een breed kleurbereik - een 256 gradatie met 16,7 miljoen kleuren.

Ik drukte foto's af met veel kleuren en met een sepiafilter, maar ook met verhoogde verzadiging en scherpte, en de printer kon het allemaal leveren. Het verhogen van de scherpte van mijn foto's was de manier waarop ik een hogere definitie kreeg, omdat de printer op zichzelf niet met veel definitie afdrukt.

Kodak belooft waterbestendige, vingerafdrukbestendige fotoprints met een extra beschermende laag voor het behoud van de beeldkwaliteit en kleurintegriteit, en het levert. Toen ik water op een van mijn testafbeeldingen sprenkelde, was er geen merkbaar effect, dus ik hield de foto een seconde of twee onder de lopende kraan en de inkt was nog steeds niet weg.

Image
Image

Prestaties: snel, als je niet te lang nodig hebt om een foto te kiezen

De Kodak Mini 2 Instant Photo Printer produceert de gewenste foto's in minder dan een minuut. Zoals eerder vermeld, zijn er enkele kleine problemen met het bewerkingsproces in de applicatie en connectiviteit, maar ze zijn gemakkelijk te beheren en voegen niet te veel tijd toe aan het afdrukproces.

Maakt de gewenste foto's in minder dan een minuut.

Bottom Line

Voor ongeveer $ 90 krijg je een miniprinter die acceptabele foto's van portemonnee-formaat print. Ze zijn niet van de hoogste kwaliteit, maar aan de andere kant, gezien hun doel, moeten ze dat echt zijn?

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer vs. Polaroid Mint Pocket Printer

De Polaroid Mint Pocket Printer is de grootste concurrent van de Kodak Mini 2 Instant Photo Printer. Hoewel de eerste een iets hogere prijs heeft (deze varieert van ongeveer $ 115 tot $ 140), wordt de kwaliteit van de printer niet echt weerspiegeld in de hogere prijsklasse.

Beide miniprinters zijn zakformaat, worden bediend door een applicatie en hebben ingebouwde Bluetooth-connectiviteit. De Polaroid Mint Pocket Printer (zicht op Amazon) produceert 2x3-inch, waterbestendige foto's met een plakkerige achterkant. Het fotoformaat en de papierkwaliteit voor de Mini 2 zijn vergelijkbaar, en de afdrukken voor beide worden geleverd met plakstrips.

Een geweldige optie voor het afdrukken van foto's op portemonnee-formaat

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer is bedoeld voor consumenten met een zeer specifieke behoefte om foto's in portemonnee-formaat te printen. Het is een goede optie voor degenen die er iets aan hebben, zoals tieners of adolescenten die kluisjes of slaapzalen versieren, of degenen die misschien een kleine en gebruiksvriendelijke printer willen die beschikbaar is voor gasten op een feest in plaats van een polaroidcamera.

Specs

  • Productnaam Mini 2 Instant Photo Printer
  • Product Merk Kodak
  • Prijs $90.00
  • Gewicht 11.2 oz.
  • Productafmetingen 3 x 52 x 1 inch.
  • Kleur Zwart, Wit, Roze, Paars of Blauw
  • Type miniatuur
  • Bedraad/Draadloos Draadloos
  • Verbinding NFC/Bluetooth
  • Ondersteunde bestands-JPEG en PNG
  • Afdrukmethode Dye sublimatie thermische overdracht
  • Fotoformaat 2,1 x 3,4 inch
  • Voeding DC 5V/1.0A (620mAh)
  • Compatibiliteit Android, iOS

Aanbevolen: