Kindle-boeken kopen en lezen op iPad

Inhoudsopgave:

Kindle-boeken kopen en lezen op iPad
Kindle-boeken kopen en lezen op iPad
Anonim

Wat te weten

  • Download de Kindle-app van de App Store naar je iPad.
  • Log in op Amazon > verbind de app met uw account > koop een boek uit de Kindle-sectie > begin met lezen.

Dit artikel legt uit hoe je Kindle-boeken kunt krijgen en lezen met een Apple iPad. Zorg ervoor dat je de Kindle-lezer downloadt van de App Store naar je iPad en deze eerst verbindt met je Amazon-account.

Hoe Kindle-boeken voor je iPad te kopen

De Kindle-app is compatibel met zowel Kindle-boeken als Audio Companions, maar niet met Audible-boeken. De app ondersteunt ook het Kindle Unlimited-abonnement. Gebruik de Amazon Cloud Reader als je de Kindle-app niet wilt downloaden.

Hoewel je Kindle Unlimited-boeken kunt doorbladeren en lezen via de Kindle-app, kun je eigenlijk geen Kindle-boeken kopen met de app, omdat Apple beperkt wat er via een app kan worden verkocht. Gebruik als tijdelijke oplossing de Safari-webbrowser en ga rechtstreeks naar amazon.com.

Volg dan deze stappen:

  1. Log in op uw Amazon-account.
  2. Selecteer in het gedeelte Kindle Books de gewenste titel(s).

    Image
    Image
  3. Beperk uw opties in de linkernavigatiekolom door keuzes te maken, zoals Prime Reading Eligible of Kindle Unlimited, enz.
  4. Voeg geselecteerde titels toe aan uw winkelwagen. Je kunt ook een Kindle-boek kopen met de optie Nu kopen met 1-klik. Die optie is een eenvoudige methode om te bestellen met behulp van reeds opgeslagen factuurgegevens van uw Amazon-account.

    Als je de 1-Click-optie nog niet wilt gebruiken, klik je op Kindle-editie onder de titel en sterbeoordeling voor het boek. Dat brengt je bij de volledige beschrijving van het boek waar je extra opties hebt.

    Sommige boeken zijn automatisch inbegrepen bij een Prime-lidmaatschap. In die gevallen bedragen de kosten $0.

  5. Als je klaar bent om te kopen, moet je Amazon vertellen waar het boek naartoe moet worden gestuurd. Omdat je je iPad al aan je account hebt gekoppeld, zie je die optie onder Bezorgen aan: als je het menu uitvouwt.

    Image
    Image
  6. Geef Amazon een minuut of twee om de aankoop te voltooien en het boek naar je apparaat te sturen. Als je het niet ziet, tik je op de knop Sync in de rechterbenedenhoek van de bibliotheek in de Kindle-app om al je aankopen te vernieuwen.
  7. Op je iPad open je de Kindle-app om je boek te bekijken. Begin met lezen.

De Kindle-app gebruiken om iPad-boeken te lezen

De app is verdeeld in vijf tabbladen die toegankelijk zijn met de knoppen onderaan het scherm:

  • Bibliotheek: dit gedeelte onthult je hele Kindle-bibliotheek. Boeken die je hebt gedownload, worden weergegeven met een vinkje in de rechterbenedenhoek. Je moet een boek downloaden om het te kunnen lezen, maar nadat je het hebt gedownload, kun je het online of offline lezen.
  • Community: dit tabblad geeft je toegang tot Goodreads, een sociaal netwerk voor boekenliefhebbers. Goodreads is een geweldige plek om je boekenkast te delen met andere vrienden of enthousiaste lezers, en het is ook een geweldige plek om nieuwe boeken te ontdekken.
  • Uw huidige boek: het boek dat u momenteel aan het lezen bent, wordt weergegeven in het midden van de tabbladknoppen.
  • Ontdekken: Amazon gebruikt je leesgewoonten om je aan soortgelijke boeken te koppelen. Hoewel je boeken niet rechtstreeks vanuit de Amazon-app kunt kopen, kun je ze wel op je verlanglijstje zetten, waardoor ze gemakkelijker te vinden zijn wanneer je rechtstreeks naar Amazon.com gaat.
  • More: Als u uw instellingen moet wijzigen of u moet aanmelden bij een ander account, gebruikt u het tabblad Meer.

Kan ik lettertypen wijzigen, de achtergrondkleur wijzigen en in het boek zoeken?

Tik terwijl je een boek leest ergens op de pagina om een menu weer te geven aan zowel de boven- als de onderkant van het scherm van de iPad.

Het onderste menu is een schuifbalk waarmee u door pagina's kunt navigeren. Deze tool is geweldig als je een boek hervat waar je al aan begonnen bent vanuit een andere bron, zoals een papieren exemplaar van het boek. De Kindle-app zou verder moeten gaan waar je was gebleven, zelfs als je hem op een ander apparaat hebt gelezen, dus je hoeft niet verder te lezen uit een boek dat je op je Kindle bent begonnen.

Het bovenste menu biedt verschillende configuratie-opties. De belangrijkste is de lettertypeknop, de knop met de "Aa"-letters. Via dit submenu kunt u de tekenstijl, de grootte, de achtergrondkleur van de pagina, hoeveel witruimte in de marges laten en zelfs de helderheid van het scherm wijzigen.

Met de zoekknop, een vergrootglas, kun je in het boek zoeken. De knop met drie horizontale lijnen is de menuknop. Gebruik deze knop om naar een specifieke pagina te gaan, naar de begeleidende audio te luisteren of de inhoudsopgave door te lezen.

Aan de andere kant van het menu bevindt zich de deelknop, waarmee je een sms-bericht met de link van het boek naar een vriend kunt sturen, een bladwijzer met aantekeningen, de röntgenfunctie die informatie over de pagina oplevert (inclusief definities van enkele termen) en een bladwijzerknop.

Bottom Line

Je moet de Audible-app downloaden om naar je Audible-boeken te luisteren; de Kindle-app werkt alleen met Audible-metgezellen. Nadat je je hebt aangemeld met je Amazon-login, download je je Audible-boeken naar de iPad met die app en luister je ernaar.

Moet ik Apple Books gebruiken in plaats van Kindle?

Het maakt echt niet uit of je Apple Books of Amazon's Kindle-app gebruikt om te lezen. Het zijn allebei zeer goede lezers. Apple Books heeft een nette animatie voor het omslaan van pagina's, maar Amazon heeft de grootste bibliotheek met beschikbare boeken en leuke functies zoals Kindle Unlimited.

Als je graag winkelt, kun je met beide e-readers prijzen met elkaar vergelijken. En vergeet niet alle beschikbare gratis boeken te bekijken die in het publieke domein zijn.

Aanbevolen: