Cool Minecraft Paaseieren

Inhoudsopgave:

Cool Minecraft Paaseieren
Cool Minecraft Paaseieren
Anonim

Hoewel het niet de eieren zijn die door een konijn worden achtergelaten, zullen deze nette Minecraft-paaseieren je zeker een glimlach bezorgen. Hier leest u hoe u de kleine geheimen kunt vinden die verborgen zijn in Minecraft. Misschien ken je al enkele van deze paaseieren als je een fervent speler bent. Als je denkt ze te kennen, test dan je kennis. Als je geen van deze weet, laten we het dan leren!

Pirate Speak

Image
Image

Als je wilt leren spreken als een piraat, verander dan de taalinstelling in Minecraft. Met 76 talen om uit te kiezen, zijn er slechts twee gebaseerd op komedie. De Pirate Speak-optie in de Minecraft Language-instellingen verandert de namen van items, mobs en beschrijvingen in het spel.

In Pirate Speak worden fakkels Rod o' Flames genoemd, een diamanten zwaard staat bekend als de Bejeweled Cutlass en de betovering Depth Strider heet Mermaid Legs. Als je Pirate Speak als je gewenste taal kiest, zul je zeker lachen.

Spectrogram van schijf 11

Image
Image

Als je geïnteresseerd bent in muziek, iets technisch binnen audio en visueel, of gefascineerd wilt zijn door iets dat je nog nooit hebt meegemaakt, zal het spectrogram van het C418 Disc 11-nummer snel je aandacht trekken.

Een spectrogram is een visuele weergave van frequenties van geluid. Soms zijn deze verschillende afbeeldingen volledig bedoeld en tonen ze afbeeldingen die zijn ontworpen door de maker.

Er is een bekend gezicht in het C418 Disc 11-spectrogram. Dat gezicht is van Steve. Met een grote doos die lijkt op zijn gezicht met ogen en een neus, is het heel duidelijk dat hij het is.

Naast Steve's gezicht zie je de nummers 1241 aan de rechterkant. Hoewel het onduidelijk is wat die nummers betekenen en vertegenwoordigen, zijn de nummers geschreven in het normale C418-lettertype. Misschien zijn deze cijfers representatief voor iets dat in de toekomst kan komen, maar voorlopig is er niet veel over bekend.

Regenboogschaap

Image
Image

Als je een schaap in Minecraft jeb_ een naam geeft met een aambeeld en een naamplaatje, zullen de schapen alle kleuren van de regenboog laten pulseren.

Dit schaap is toegevoegd in de 1.7.4-update van Minecraft. Welke kleur de schapenwol ook heeft voordat het naamplaatje wordt aangebracht, het is de kleur van de wol die het schaap laat vallen bij het scheren. Het Regenboogschaap heeft veel namen, maar wordt ook wel het Jebschaap of Discoschaap genoemd.

Ondersteboven Mobs

Image
Image

Net als The Rainbow Sheep, volgt het maken van een menigte ondersteboven hetzelfde patroon. Als je een menigte een naam geeft in Minecraft, Dinnerbone of Grummm, wordt de menigte ondersteboven gedraaid alsof deze over de grond glijdt.

Om de maffia Dinnerbone of Grummm te noemen, gebruik je een naamplaatje en een aambeeld. Deze kleine update verwijst naar de Twitter-avatar van Dinnerbone.

Gefeliciteerd, Notch

Image
Image

Wanneer Minecraft wordt gelanceerd, wordt naast het logo gele tekst weergegeven. Over het algemeen geeft elke nieuwe keer dat het titelscherm wordt geladen een nieuwe zin op het scherm weer. Elk jaar op 1 juni staat in de splash-tekst van Minecraft: "Happy Birthday, Notch!"

Deze knipoog is door Notch zelf toegevoegd en is redelijk netjes om te zien. Dit paasei met splashtekst herinnert iedereen aan de maker van de videogame en is een extreem coole manier om zijn geboortedag te vieren.

Blijkbaar heeft Notch dit bericht in 2015 verwijderd, omdat hij te veel verjaardagsberichten op Twitter kreeg. In 2019 verwijderde huidige eigenaar Microsoft elke vermelding van Notch van de gameschermen vanwege de controversiële uitspraken van de ontwikkelaar op Twitter.

Toast

Image
Image

Als een konijn Toast heet met een naamplaatje en een aambeeld, verandert de huid van het konijn in een zwart-witte textuur. Het konijn een naam geven Toast heeft geen gedragsveranderingen en heeft een cosmetisch effect.

Veel spelers waren in de war met de toevoeging van Toast aan het spel en vroegen zich af waar de naam naar verwees. In 2014 plaatste Reddit-gebruiker xyzen420 een bericht op de /r/minecraftsuggestions-subreddit met betrekking tot het vermiste konijn van zijn vriendin, genaamd Toast. Ze vroegen Mojang om te overwegen het konijn van zijn vriendin in het spel te zetten, maar ze accepteerden het. De toevoeging van Toast aan Minecraft was heel hartverwarmend en heel speciaal voor twee personen.

WOLOLO

Image
Image

Voor iedereen die ooit Age of Empires II: The Age of Kings heeft gespeeld, heeft een potentieel opvallende verwijzing zijn weg gevonden naar Minecraft. De Evoker, Minecraft's enigma van een menigte, heeft een zeer specifieke verwijzing naar priesters uit het eerder genoemde spel.

In Age of Empires II: The Age of Kings schreeuwden priestereenheden een geluid in de trant van "WOLOLO!" terwijl ze vijanden naar hun kant zetten, hun kleur en teamvoorkeur veranderen. Evokers hebben dit voorbeeld gevolgd en schreeuwen precies "WOLOLO!" uit Age of Empires II: The Age of Kings wanneer er een blauw schaap in de buurt is. Wanneer de Evokers hun gezang maken, verandert de kleur van het schaap in rood.

Sinds Age of Empires II: The Age of Kings werd ontwikkeld door Ensemble Studios van Microsoft Studio, werd het geluid toegelaten in Minecraft toen Mojang werd gekocht door Microsoft.

De tijd zal het leren

Er zijn in de loop der jaren van ontwikkeling tal van interessante paaseieren in Minecraft geïntroduceerd. Hopelijk zullen er naarmate de tijd vordert er meer worden toegevoegd.

Aanbevolen: