Call of Duty Black Ops 2 paaseieren

Inhoudsopgave:

Call of Duty Black Ops 2 paaseieren
Call of Duty Black Ops 2 paaseieren
Anonim

Hier zijn de bekende spelpaaseieren voor Call of Duty Black Ops 2. Deze gids behandelt paaseieren uit de campagne voor één speler, de multiplayer-spelmodus en de zombies-modus. Bij elk paasei is een korte beschrijving en tips voor het vinden, ontdekken of activeren van het paasei inbegrepen. U kunt ook profiteren van bepaalde storingen of deze vermijden.

Thor's Hammer Easter Egg

Image
Image

Locatie: Campagne voor één speler - Celerium Mission

Tijdens de tweede missie genaamd Celerium, in de campagne voor één speler, breng je hulde aan de Noorse god van de donder door naar zijn hamer te kijken. De hamer doet eigenlijk niets. Spelers kunnen het niet oppakken of gebruiken en geen enkele hoeveelheid vuurkracht zal het van zijn baars verjagen.

Hoe vind je de hamer van Thor

Thor's hamer is te vinden bij het begin van de Celerium-missie, de tweede missie van de campagne voor één speler. Nadat je alle vijanden op de kaart hebt uitgeschakeld, keer je terug naar het gebied waar de missie begon. Bij de ingang van de bunker draai je je om en loop je naar de klif, daal je af naar het lagere gedeelte en volg de stroom, laat je weer naar beneden vallen waar je een kleine donkere grot zult vinden met Thor's hamer die rechtop op een rots staat.

Nuketown Retro Games Easter Egg

Image
Image

Locatie: Multiplayer - Nuketown 2025 Map

Iedereen vindt het geweldig als game-ontwikkelaars een eerbetoon brengen aan retro-games of games in games opnemen. Dat is wat Treyarch deed met dit juweeltje van een paasei en als je de uitdaging kunt voltooien die ze hebben gesteld om dit paasei te ontgrendelen, krijg je wat retro-gaming-goedheid.

Hoe Nuketown 2025 Retro Game Easter Egg te ontgrendelen

Ga naar de Nuketown 2025-kaart om dit paasei te ontgrendelen. Deze map was aanvankelijk een bonusmap voor degenen die Black Ops 2 pre-orderden of het Hardened- of Care-pakket kochten. De kaart is nu een normale kaartrotatie voor meerdere spelers en voor iedereen beschikbaar.

Zodra je op de Nuketown 2025-kaart bent, race je over de kaart en schiet je de hoofden van elke willekeurig voortgebrachte mannequin binnen de eerste 90 seconden van de wedstrijd. Dit zal hoogstwaarschijnlijk een teamprestatie zijn. Zodra dat is voltooid, zie je een Activision-logo op het tv-scherm in het midden van de kaart, vanaf hier heb je toegang tot vier retro Activision-klassiekers. Maar aangezien dit een multiplayer-map is, moet je om de beurt met andere spelers spelen. De huidige speler die het retro-spel speelt, kan niet worden gedood tijdens de multiplayer-wedstrijd.

De vier meegeleverde spellen zijn H. E. R. O., Kaboem!, valkuil en rivieroverval.

Mob of the Dead Johnny Cash Rusty Cage Secret Song Easter Egg

Image
Image

Locatie: Mob of the Dead - Kaart van Alcatraz

Mob of the Dead, de tweede zombie-DLC voor Call of Duty Black Ops 2, bevat niet één, maar drie geheime paaseieren die gamers kunnen ontgrendelen en vinden. De Johnny Cash-cover van het Rusty Cage-nummer van Soundgarden wordt ontgrendeld in de Mob of the Dead Alcatraz-kaart door de geheime locatie van drie oliekannen te vinden.

Hoe vind je olieblikken om Johnny Cash Song te ontgrendelen

Er zijn drie oliekannen die spelers moeten vinden om het nummer te ontgrendelen. Het eerste olieblik staat op een paar planken in de bibliotheek in de rechterhoek bij de ramen. Het is een kleine donkere container.

Het tweede olieblik staat in de ziekenboeg die je op weg naar het dak kunt vinden. Het blikje staat op het bureau tegen de muur.

De derde en laatste olie kan worden gevonden achter een houten kist, achtergelaten langs de Tommy Gun-winkel langs het hek met gaas. Als je alle drie de blikken gebruikt, wordt het nummer ontgrendeld en kan het worden gedownload.

Mob of the Dead Malukah Secret Song Easter Egg

Image
Image

Locatie: Mob of the Dead - Kaart van Alcatraz

Het tweede geheime nummer Easter egg dat in de Mob of the Dead DLC voor Black Ops 2 is gevonden, is Where are we going van Malukah. Volg een reeks acties en toetsinvoer om het paasei te ontgrendelen. Als je klaar bent, hoor je het nummer.

Hoe Malukah Secret Song te ontgrendelen

Om dit Malukah-lied op de Mob of the Dead Alcatraz-kaart te ontgrendelen, neem je de trap naar beneden naar de douches en ontgrendel je de deur die naar de Citadeltunnels leidt. Vanaf daar ga je het hiernamaals in bovenaan de wenteltrap. Onder aan de stappen bevindt zich een driecijferig nummerdisplay, gebruik de aanvalsknop, voer 115 en vervolgens 935 in en het nummer begint te spelen.

Aanbevolen: