Call of Duty: Ghosts - Chasm Multiplayer-kaart

Inhoudsopgave:

Call of Duty: Ghosts - Chasm Multiplayer-kaart
Call of Duty: Ghosts - Chasm Multiplayer-kaart
Anonim

01 van 14

Call of Duty: Ghosts - Chasm Multiplayer-kaart

Image
Image

Chasm-kaartoverzicht

De Chasm-multiplayerkaart voor Call of Duty: Ghosts - speelt zich af in een nabije toekomst Los Angeles dat in puin ligt na het massale evenement dat grote schade aanrichtte in de Verenigde Staten. De kaart is vrij groot en met een verwoest gebouw en stadsstraten zouden spelers zowel gevechten op lange afstand als gesloten kwartieren moeten tegenkomen.

Call of Duty: Ghosts - Overstroomde multiplayer-map

Image
Image

Overstroomde kaartoverzicht

The Call of Duty: Ghosts - Overstroomde multiplayer-map speelt zich af in een gedeeltelijk overstroomde stad nadat een dam is gesprongen. Spelers moeten oppassen dat ze niet verdrinken op deze kaart. Dynamische elementen omvatten twee platforms in het midden van het water die zinken als spelers erop gaan staan.

Call of Duty: Ghosts - Vracht Multiplayer-kaart

Image
Image

Overzicht vrachtkaart

De Freight-multiplayerkaart in Call of Duty: Ghosts speelt zich af in een fabrieksterrein met een aantal magazijnen/fabrieken waar spelers in en doorheen zullen vechten. De kaart wordt opgedeeld door een aantal treinwagons die door het midden van de kaart lopen. Dynamische elementen in de Vracht-multiplayerkaart zijn onder meer deuren die worden geopend/gesloten door op een knop te drukken en een ladder die omlaag gaat als er op wordt geschoten zodat spelers kunnen klimmen.

Call of Duty: Ghosts - Octane Multiplayer-map

Image
Image

Octane Kaartoverzicht

De Octane-multiplayerkaart van Call of Duty: Ghosts speelt zich af rond een verlaten benzinestation in Las Vegas en was voor het eerst te zien in de Call of Duty: Ghosts - multiplayer-onthulling. Het belangrijkste dynamische kenmerk van deze kaart is de mogelijkheid voor spelers om het benzinestation op te blazen, wat zowel teamgenoten als vijanden zal doden.

Call of Duty: Ghosts - Overlord Multiplayer-kaart

Image
Image

Overlord Kaartoverzicht

De Overlord-multiplayerkaart van Call of Duty: Ghosts speelt zich af in een militaire buitenpost in een woestijnlandschap met de hoofdactie in een centraal gebouw met meerdere verdiepingen. Het gebouw is voorzien van luiken die kunnen worden geopend en gesloten om vijanden om te leiden door het midden van het gebouw dat gevuld is met soldaten die in de hoeken kunnen kamperen. De verschillende hoogtes op deze kaart maken het goed voor sluipschutters.

Call of Duty: Ghosts - Prison Break Multiplayer-map

Image
Image

Prison Break Map Overzicht

Prison Break is een multiplayer-map van Call of Duty: Ghosts die zich afspeelt rond een jungle-gevangenis, waarbij de map wordt gescheiden door een kleine kreek. Dynamische elementen zijn onder meer bomen waarop kan worden geschoten om nieuwe paden te maken en een stapel boomstammen die spelers kunnen doden die zich eronder bevinden wanneer ze worden ontploft.

Call of Duty: Ghosts - Siege Multiplayer Map

Image
Image

Beleg kaartoverzicht

Siege is een multiplayer-map van Call of Duty: Ghosts die zich afspeelt in een leegstaand oliecomplex aan de kust. Het bevat een groter aantal gebouwen waardoor snipen behoorlijk uitdagend kan zijn op deze kaart. Dynamische elementen van deze kaart zijn onder meer een treincontainerwagen die heen en weer beweegt op een spoor dat dekking biedt. De Siege-kaart bevat ook Missile Strike, een speciale Field Order-beloning, die meerdere raketten op vijanden afvuurt.

Call of Duty: Ghosts - Soveregin Multiplayer Map

Image
Image

Soevereine kaartoverzicht

De Sovereign multiplayer-map in Call of Duty: Ghosts die zich afspeelt in een tankfabriek met een groot zichtbereik, waardoor het ideaal is voor sluipschutters en langeafstandsgevechten. Het bevat een Field Order-beloning genaamd "Sabotage", die wanneer geactiveerd, de kaart zal vullen met een geel gas dat de gezichtslijn voor iedereen 30 seconden verkleint.

Call of Duty: Ghosts - Stonehaven Multiplayer-map

Image
Image

Stonehaven Kaartoverzicht

De Stonehaven-multiplayerkaart voor Call of Duty: Ghosts speelt zich af in een verlaten en verwoest kasteel in de Schotse Hooglanden. Dit is een van de grotere maps en is goed voor langeafstandsgevechten. Het valhek bij de ingang van het kasteel kan permanent worden gesloten wanneer een speler erop schiet, maar kan vervolgens worden "geopend" door spelers er een explosie op te plaatsen.

Call of Duty: Ghosts - Stormfront Multiplayer-map

Image
Image

Stormfront Kaartoverzicht

Stormfront is een grote stedelijke multiplayer-map in Call of Duty: Ghosts die zich afspeelt rond een paar gebouwen en straten, waaronder een bibliotheek en een winkelgebied. Deze kaart is goed voor afstandswapens, maar het zicht wordt slecht naarmate de wedstrijd vordert vanwege een storm die steeds heviger wordt.

Call of Duty: Ghosts - Strikezone Multiplayer-map

Image
Image

Strikezone-kaartoverzicht

Strikezone is de kleinste multiplayer-map in Call of Duty: Ghosts die zich afspeelt in een verlaten honkbalstadion. Spelers kunnen een K. E. M. Strike field order-beloning die een heel vijandelijk team zal uitschakelen en ook de lay-out en het uiterlijk van de kaart zal veranderen. Als een K. E. M. Strike is niet verdiend aan het einde van de wedstrijd, één wordt automatisch geactiveerd zodra de wedstrijd is voltooid.

Call of Duty: Ghosts - Tremor Multiplayer-kaart

Image
Image

Tremor-kaartoverzicht

Tremor is een multiplayer-map in Call of Duty: Ghosts die zich afspeelt in een stedelijke omgeving in Texas, met als belangrijkste dynamische element een aardbeving die ervoor zorgt dat de omgeving tijdens de wedstrijd om de paar minuten schudt. Door de aardbevingen komen zaken als een gasleiding aan het licht en worden andere objecten uit de grond omhoog geduwd die voor extra dekking zorgen.

Call of Duty: Ghosts - Warhawk-multiplayerkaart

Image
Image

Warhawk-kaartoverzicht

Warhawk is een multiplayer-map in Call of Duty Ghosts die zich afspeelt in de hoofdstraat van een klein stadje. Gebouwen hebben meerdere verdiepingen en veel ramen waar spelers uit kunnen leunen of dekking zoeken. De kaart bevat een speciale veldopdracht genaamd Mortar Fire, die wordt voorafgegaan door luchtaanvalsirenes voordat mortiervuur over de hele kaart regent en iedereen doodt die zich niet in een gebouw bevindt.

Call of Duty: Ghosts - Whiteout Multiplayer-map

Image
Image

Whiteout Kaartoverzicht

Whiteout is een grote multiplayer-map in Call of Duty: Ghosts die perfect is voor sluipschutters en mensen die van langeafstandsgevechten houden. Het bevindt zich in een besneeuwd dorp aan de kust en beschikt over een aantal gebouwen en wildernisgebieden om te vechten. De Special Field Order-beloning voor deze kaart is Satellite Crash, waarbij een satelliet op de aarde v alt en een EMP-achtig effect creëert wanneer deze crasht.

Aanbevolen: