Hoe meerdere vrienden op Snapchat te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe meerdere vrienden op Snapchat te verwijderen
Hoe meerdere vrienden op Snapchat te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • De enige manier om meerdere vrienden op Snapchat te verwijderen, is door ze allemaal afzonderlijk te verwijderen.
  • Tik linksboven op je Bitmoji-/profielafbeelding en selecteer vervolgens Mijn vrienden.
  • Tik op een vriend, houd hem vast en ga naar Vriendschap beheren > Vriend verwijderen > Verwijderen.

Dit artikel beschrijft hoe je vrienden op Snapchat voor Android en iOS kunt verwijderen.

Hoe vrienden op Snapchat te verwijderen

Hier zijn een paar technieken voor, maar ze leiden uiteindelijk allemaal naar dezelfde plek: het menu Vriendschap beheren. Hier vind je de verwijderoptie.

Je vriendenlijst

Een methode die werkt, zelfs als je geen recente berichten met de persoon hebt, is om ze te vinden in je Mijn vriendenlijst. Volg deze route als je veel oude vrienden moet opruimen, of als je naar de gebruiker moet zoeken.

  1. Selecteer linksboven je Bitmoji/profielafbeelding.
  2. Selecteer Mijn vrienden.
  3. Zoek of blader naar de vriend die je wilt verwijderen, en tik en houd het item in de lijst ingedrukt.

    Image
    Image

    Let op het menu met drie stippen bovenaan. Er is een optie om recent toegevoegde vrienden te zien. Dit is een geweldige manier om gebruikers te verwijderen die u zojuist per ongeluk hebt toegevoegd.

  4. Ga ten slotte naar Vriendschap beheren > Vriend verwijderen > Verwijderen.

    Image
    Image

De chatpagina

Als je de vrienden met wie je onlangs hebt gesnapt wilt ontvrienden, bespaar dan tijd en begin bij het Chat-scherm. Dit is waar al je niet-afgehandelde gesprekken worden gehouden, dus het verwijderen van een vriend met wie je net aan het chatten was, kun je het beste hier doen.

Vergelijkbaar met de bovenstaande stappen, tikt u gewoon op de gebruikersnaam en houdt u deze vast om dezelfde opties te zien als bij stap 4 hierboven. Ga naar Vriendschap beheren om de optie Vriend verwijderen te vinden.

Kun je het toevoegen van meerdere vrienden op Snapchat tegelijk ongedaan maken?

Nee. Met Snapchat kun je niet in bulk twee of meer vrienden verwijderen. Helaas is het proces voor het wissen van de vriendenlijst of het verwijderen van twee, 10 of 20 mensen van je account hetzelfde: wis één vriend tegelijk met de hierboven beschreven stappen.

De enige uitzondering is als je je hele Snapchat-account verwijdert. Technisch gezien is dit de snelste manier om al je Snapchat-vrienden in één beweging te verwijderen, maar je gebruikersnaam hoort erbij, net als je Snaps en chats.

Lees vrienden die je hebt verwijderd op Snapchat

Er is geen lijst met "verwijderde vrienden" direct beschikbaar in de Snapchat-app die je kunt doorzoeken om gemakkelijk oude vrienden te lezen.

Het is echter nog steeds heel eenvoudig om mensen toe te voegen op Snapchat, zelfs gebruikers die je hebt verwijderd. Volg die link om te leren hoe je mensen kunt toevoegen uit je contactenlijst of op hun gebruikersnaam of Snapcode.

Dat gezegd hebbende, download je gegevens van Snapchat als je je lijst met verwijderde vrienden nodig hebt. Inbegrepen is niet alleen je huidige vriendenlijst, maar ook verwijderde vrienden, geblokkeerde gebruikers, verborgen vriendensuggesties en meer.

Een manier om te weten of iemand je op Snapchat heeft geblokkeerd, is als je ze niet kunt vinden. Dit is waarschijnlijk het geval als je een vriend verwijdert, maar hem daarna niet meer kunt toevoegen.

Voorkom dat oude vrienden je weer toevoegen op Snapchat

Als je iemand hebt verwijderd, maar ze blijven je zeuren om hun vriend te zijn, kun je ze eenvoudig blokkeren op Snapchat. Als de gebruiker je blijft berichten sturen, maar je hem niet volledig wilt blokkeren, vind je via die link instructies voor het wijzigen van je privacy-instellingen, zodat alleen vrienden contact met je kunnen opnemen.

FAQ

    Geeft Snapchat iemand een melding wanneer je ze als vriend verwijdert?

    Nee. Ze zullen niet weten dat je ze ontvriend hebt, tenzij ze hun vriendenlijst controleren of proberen je een foto te sturen.

    Hoe weet ik of ik ontvriend of geblokkeerd ben op Snapchat?

    Je kunt handmatig door je vriendenlijst scrollen of proberen de persoon te zoeken. Als hun profiel helemaal niet verschijnt, hebben ze je geblokkeerd of hun account gesloten.

    Hoe verwijder ik iemand van mijn Snapchat-lijst met beste vrienden?

    Je kunt je lijst met beste vrienden niet handmatig wijzigen op Snapchat. Als je wilt dat iemand van je beste vrienden verdwijnt, verlaag dan je niveau van interactie met hen en verhoog je niveau van interactie met andere mensen die je in hun plaats wilt innemen.

Aanbevolen: