Snapchat beste vrienden verwijderen of wijzigen

Inhoudsopgave:

Snapchat beste vrienden verwijderen of wijzigen
Snapchat beste vrienden verwijderen of wijzigen
Anonim

Wanneer je foto's heen en weer verzendt en ontvangt van vrienden op Snapchat, zie je mogelijk enkele emoji's naast hun naam verschijnen nadat je wat tijd hebt besteed aan interactie. Deze worden beschouwd als je beste vrienden.

Hoe u uw Snapchat-lijst met beste vrienden kunt wijzigen

Snapchat geeft gebruikers momenteel geen optie om contacten uit hun beste vriendenlijst te verwijderen. Als je wilt dat ze van je beste vrienden verdwijnen, is een methode om je interactie met hen te verminderen. Als alternatief kunt u uw interactieniveau hetzelfde houden als dat van uw huidige beste vrienden, maar het interactieniveau verhogen met andere mensen die u in hun plaats wilt laten vervangen.

Als je stopt met het verzenden en ontvangen van snaps van iemand die momenteel deel uitmaakt van deze lijst, of als je meer met anderen begint te communiceren dan met hen, dan zullen je huidige beste vrienden verdwijnen (en mogelijk worden vervangen) binnen als weinig als een dag.

Een andere manier om iemand uit de lijst met beste vrienden te verwijderen, is door ze op Snapchat te blokkeren en vervolgens de blokkering op te heffen. Als je dit doet, wordt de score gereset die bepa alt dat ze een beste vriend zijn.

Bottom Line

Over het algemeen zijn je beste vrienden de vrienden met wie je het meeste contact hebt. Je beschouwt die mensen misschien niet als de mensen met wie je in het echte leven het dichtst bij bent, maar als je vaak en vaak met ze knipt, plaatst Snapchat een kleine emoji naast hun naam om je vriendschap te vertegenwoordigen.

Hoe maak je iemand je beste vriend op Snapchat

Hoewel je niet precies kunt kiezen wie je op deze lijst wilt hebben, aangezien Snapchat het voor je doet, kun je zeker beïnvloeden wie je op die lijst wilt hebben door die specifieke mensen meer foto's te sturen en aan te moedigen hen om meer naar u terug te sturen. Probeer dat minstens een paar dagen te doen om Snapchat te activeren om je interactiegewoonten opnieuw te berekenen.

Voor sommige van de serieuzere statussen van beste vrienden (zoals Super BFF), moet je elke dag maandenlang met dezelfde vriend omgaan. Als bonus krijg je een emoji met een snap streak naast de naam van die vriend, die daar blijft staan zolang je elkaar elke dag knipt.

Er zijn verschillende soorten vriendemoji's die je op Snapchat kunt hebben. Je kunt een beste vriend hebben, een beste vriend voor twee weken, een beste vriend voor twee maanden, een gedeelde beste vriend, iemand die bijna je beste vriend is en een goede vriend.

Hoeveel beste vrienden kun je hebben?

Volgens Snapchat's Help-pagina kun je maximaal acht beste vrienden tegelijk hebben, inclusief degenen met wie je het meest communiceert via groepschats. Beste vrienden worden regelmatig bijgewerkt, dus het is altijd gemakkelijk om de vrienden te vinden met wie je het meest wilt communiceren.

Je zou je lijst met beste vrienden boven aan het tabblad Verzenden naar moeten kunnen zien voordat je een snap verzendt, waardoor het gemakkelijker wordt om de vrienden te vinden waarmee je het meest communiceert en je tijd bespaart door te hoeven scrollen door je hele vriendenlijst.

Alleen jij kunt zien wie je beste Snapchat-vrienden zijn

In eerdere versies van de Snapchat-app kon je de beste vrienden van andere gebruikers zien. In recenter bijgewerkte versies van de app is dit echter niet meer mogelijk.

Je beste vrienden kunnen door niemand anders worden gezien. Dit kan goed of slecht zijn. Aan de ene kant zal niemand weten met wie je het meest omgaat, maar aan de andere kant kunnen de emoji's van vrienden die onthullen dat je niet de beste vriend van een andere vriend bent, je afvragen wie jouw plaats in hun vriendenlijst inneemt.

Over Snapchat-scores

Image
Image

In tegenstelling tot beste vrienden van Snapchat, kun je de Snapchat-scores van je vrienden zien door hun profiel te openen. Doe dit door op hun profielfoto te tikken. De score verschijnt naast hun gebruikersnaam.

FAQ

    Hoe verwijder ik mijn Snapchat-account?

    Als je je account wilt verwijderen, log je in op de Snapchat-accountswebsite en selecteer je Verwijder mijn account. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en selecteer Doorgaan. Het account wordt 30 dagen gedeactiveerd en na nog eens 30 dagen wordt het permanent verwijderd.

    Hoe krijg ik de donkere modus op Snapchat?

    Voor Android-gebruikers is er geen optie voor de donkere modus. Voor iOS-gebruikers, ga naar Settings > App Appearance > Always Dark.

Aanbevolen: