11 Beste gratis downloadsites voor films

Inhoudsopgave:

11 Beste gratis downloadsites voor films
11 Beste gratis downloadsites voor films
Anonim

Streaming is geweldig, maar soms wil je die film kijken tijdens de kampeertrip in the middle of nowhere of in het vliegtuig als het internet veel langzamer is dan thuis. De oplossing is om de film naar je apparaat te downloaden, zodat je hem later kunt bekijken (ook wel "lokaal streamen"), wanneer het internet niet zo geweldig is.

Het is gemakkelijk om te zoeken naar "gratis films" om te downloaden, maar vrijwel alles wat je vindt is illegaal. Gelukkig zijn er tal van volledig legale gratis bronnen voor het downloaden van films. Sommigen van hen bieden films in het publieke domein, maar de meeste zijn eigenlijk niet zo bekende, gratis functies van de streamingplannen waarop u zich mogelijk al abonneert!

We speurden het internet af en vonden de beste gratis bronnen voor het downloaden van films, filterden er doorheen om een van de duistere te verwijderen (graag gedaan, vertrouw ons), en schreven er hieronder over. Geniet ervan!

Zoals je weet, is streaming meestal een betere manier om gratis films te krijgen, omdat er gewoon veel meer gratis en legale opties voor het streamen van films zijn dan sites of services voor het downloaden van films. Bekijk het streamingadvies onderaan deze pagina voor meer informatie.

PublicDomainMovies.net

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Verschillende genres om uit te kiezen.

  • Downloaden is eenvoudig.
  • De meeste kunnen ook worden gestreamd.

Wat we niet leuk vinden

  • Alleen oudere films.
  • Geen zoek- of sorteeropties.

Van de honderden gratis websites voor het downloaden van films die beschikbaar zijn op internet, zouden films in het publieke domein je go-to moeten zijn, zodat er geen twijfel bestaat over hun legaliteit. PublicDomainMovies.net is een geweldige bron voor dit soort films.

Als een film publiek domein is, betekent dit dat het auteursrecht niet langer in handen is van een persoon - het publiek is eigenaar van de film. Met andere woorden, u kunt de films zo vaak bekijken en downloaden als u wilt, volledig legaal.

Er zijn een handvol genres bovenaan de site om je te helpen de drama's, gruwelen, komedies, enz. te vinden tussen de honderden films die hier worden aangeboden. Elke filmpagina toont de omslagafbeelding, releasedatum, synopsis en castleden van de film.

Je kunt deze films rechtstreeks vanaf de website streamen als je een voorbeeld wilt zien van wat je krijgt, maar de downloadknop brengt je naar een laatste downloadpagina, waar je deze op je apparaat kunt opslaan om later te bekijken.

The Public Domain Review

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Nuttige filteropties.
  • Bevat een zoekprogramma.

Wat we niet leuk vinden

  • Alleen oudere films.
  • Minder dan 200 films.

Zeer vergelijkbaar met de bovenstaande site is The Public Domain Review. De meeste films hier zijn van dezelfde bron als de collectie van de vorige site, maar we hebben ze hier toegevoegd vanwege de geweldige filteropties die je hebt.

De onderstaande link brengt je specifiek naar de filmsectie, maar als je daar eenmaal bent, kun je filteren op eeuw, genre, thema en type. Misschien ben je bijvoorbeeld op zoek naar films uit de 20e eeuw, of alleen korte films of stomme films, of films die vallen onder het thema mode, spook of natuurlijke wereld.

Om deze films gratis te downloaden, scrolt u naar de onderkant van de beschrijvingspagina van de film en zoekt u naar een link in de Download of Brongebied.

Films downloaden van een bestaand abonnement

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Films zijn van hoge kwaliteit.
  • Inclusief nieuwe en bekende titels.
  • Downloads kunnen rechtstreeks op uw mobiele apparaat worden opgeslagen.

Wat we niet leuk vinden

  • Het is alleen gratis als onderdeel van je betaalde abonnement.
  • Downloads kunnen niet ergens anders worden gekopieerd of met anderen worden gedeeld.

Als u al beta alt voor een abonnement op het streamen van films, komt u hoogstwaarschijnlijk ook in aanmerking om films van die diensten te downloaden om ze later offline te bekijken. Dit is zeer waarschijnlijk uw beste optie voor het downloaden van gratis films die u echt wilt bekijken.

Dat gezegd hebbende, streamingdiensten geven je niet alleen het videobestand om op te slaan waar je maar wilt. Je kunt de film alleen downloaden in hun goedgekeurde app, waardoor ze verder kunnen kopiëren of branden op schijven.

Netflix

Netflix is een voorbeeld van een abonnementsservice waarmee je films en tv-programma's kunt opslaan. U kunt Netflix-films downloaden naar een mobiel apparaat of computer via de officiële app. Gebruik de pijl-omlaag die wordt weergegeven naast een download-ondersteunde video.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video-abonnees kunnen ook Prime-films en -shows downloaden. Zoek naar de Download knop op hetzelfde scherm waar je de video kunt streamen.

Vudu

Vudu-films downloaden is mogelijk via de officiële mobiele app. Net als bij Netflix en Amazon Prime Video is dit alleen mogelijk als je de video al hebt gekocht.

YouTube Premium

Als je een film wilt downloaden via YouTube Premium voor offline weergave, ga je naar de videopagina in de app en selecteer je de downloadknop voor je opties.

Disney+

Disney+ is een andere manier om films op te slaan waarvoor je beta alt via een abonnement. Gebruik de mobiele app om Disney+ films te downloaden en open vervolgens je offline video's via het downloadtabblad.

Google Play

Films gekocht via Movies & TV op Google Play kunnen worden gedownload via het Your stuff tabblad van de Google TV-app. Je kunt ook de Download knop onder de video op YouTube gebruiken.

Hulu

Hulu ondersteunt ook offline kijken. Gebruik de downloadknop naast de film die je wilt opslaan. Dit werkt alleen voor Hulu-abonnees (geen advertenties).

HBO Max

Als je HBO Max hebt, gebruik dan de pijl omlaag op de filmpagina om de film te downloaden.

Vimeo

Met

Vimeo kun je je Vimeo On Demand-aankopen downloaden via de Download-knop onder de titel van de video. De mobiele app kan ook worden gebruikt voor offline weergave.

Overweeg het streamen van films

Als het niet hoeft, beperk jezelf dan niet tot downloaden als er de mogelijkheid is om te streamen. U zult veel meer filmkeuzes vinden als u overweegt films op gratis filmwebsites te bekijken in plaats van ze te downloaden. De films zijn misschien niet van jou om te houden, maar je kunt ze vaak in hoge kwaliteit bekijken en rechtstreeks vanaf de websites streamen, meestal zo vaak als je wilt.

Misschien wil je ook een gratis app voor het bekijken van films uitproberen als je gratis films op een mobiel apparaat wilt bekijken.

Als je van ouderwetse schijfverhuur houdt, kun je zelfs vaak profiteren van gratis Redbox-huurcodes om entertainment goedkoop te houden.

Aanbevolen: