Hoe iemand op Instagram te dempen

Inhoudsopgave:

Hoe iemand op Instagram te dempen
Hoe iemand op Instagram te dempen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de Instagram-pagina van de persoon en selecteer Volgen > Mute. Je kunt ervoor kiezen om berichten of verhalen te dempen met behulp van de schakelaars.
  • Om te zien wie je hebt gedempt, ga je naar je profile > Menu > Instellingen > Privacy > Gedempte accounts.
  • Je kunt nog steeds gedempte verhalen bekijken. Je vindt ze aan het einde van je Stories-feed met transparante pictogrammen.

Als je Instagram-berichten of -verhalen van een bepaalde gebruiker niet wilt zien, kun je ze dempen zonder ze te hoeven volgen of blokkeren. Ze zullen ook niet weten dat je ze hebt gedempt. Hier is hoe het te doen.

Hoe de berichten en verhalen van een Instagram-gebruiker te dempen

Berichten verschijnen in je feed. Verhalen verschijnen bovenaan je feed in een horizontale lijn als profielafbeeldingen. Hier leest u hoe u een van beide of beide kunt stoppen voor een bepaalde gebruiker.

  1. Log in op Instagram en ga naar de Instagram-pagina van de gebruiker. U kunt het search pictogram selecteren en hun naam invoeren in de zoekbalk.
  2. Selecteer op hun Instagram-pagina Following onder hun profielafbeelding.
  3. Selecteer Mute.
  4. Demp berichten door de Berichten schakelaar on in te stellen. Demp verhalen door de Verhalen schakelaar on. in te stellen

    Image
    Image

    De profielafbeelding van de gebruiker wordt een beetje transparant en hun verhalen worden aan het einde van je feed weergegeven.

    Je kunt een gebruiker ook rechtstreeks vanuit je feed dempen. Om een gebruiker uit je feed te dempen, tik je op de drie stippen naast hun naam > Mute > Dempen van berichtenof Berichten en verhaal dempen.

Het dempen van de berichten of verhalen van een gebruiker opheffen

Het dempen van de berichten of verhalen van een gebruiker ongedaan maken:

  1. Navigeer naar de Instagram-pagina van de gedempte gebruiker.
  2. Tik op Volgende onder hun profielafbeelding.
  3. Tik op Mute.
  4. Maak het dempen van berichten ongedaan door de Posts schakelaar off te draaien. Dempen van verhalen door de schakelaar Verhalen te draaien uit.

    Image
    Image

Hoe te zien wie je hebt gedempt

Vergeten wie je hebt gedempt? Instagram houdt een lijst bij van je gedempte gebruikers in je privacy-instellingen.

  1. Tik op je profile afbeelding.
  2. Tik op het menu pictogram in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer Privacy.
  5. Selecteer onder Connections Muted Accounts.

    Image
    Image
  6. Selecteer een gebruiker om naar hun Instagram-pagina te gaan en optioneel het dempen op te heffen door de stappen in het bovenstaande gedeelte te volgen.

    Je kunt de verhalen van gedempte gebruikers nog steeds bekijken door naar het einde van je verhalen te gaan en op hun transparante profielafbeelding te tikken of door hun Instagram-pagina te bezoeken. Dempen voorkomt alleen dat ze in je verhalenfeed verschijnen.

FAQ

    Wat is het verschil tussen dempen en beperken op Instagram?

    Als je iemand beperkt, zijn hun opmerkingen op je berichten niet zichtbaar voor het publiek. De andere persoon zal zijn opmerkingen nog steeds zien, dus hij zal niet weten dat je hem hebt beperkt.

    Hoe beperk ik iemand op Instagram?

    Als je iemand op Instagram wilt beperken, ga je naar hun pagina en tik je op Volgen onder hun profielafbeelding en tik je vervolgens op Beperken. De persoon zal niet weten dat je hem hebt beperkt.

    Hoe demp ik reacties op Instagram?

    Als je reacties voor specifieke berichten wilt uitschakelen, ga je naar het bericht en tik je op het menu met drie stippen en tik je vervolgens op Reactie uitschakelen.

    Hoe demp ik een gesprek op Instagram?

    Tik op het gesprek dat je wilt dempen, tik op de naam van de gebruiker en tik vervolgens op Berichten dempen of Oproepmeldingen dempen. De andere gebruiker zal niet weten dat je hun gesprekken hebt gedempt.

Aanbevolen: