Hoe u uw smartphone kunt vastbinden met PdaNet+

Inhoudsopgave:

Hoe u uw smartphone kunt vastbinden met PdaNet+
Hoe u uw smartphone kunt vastbinden met PdaNet+
Anonim

Wat te weten

  • Download en installeer app op zowel computer als Android > verbind Android-apparaat met computer via USB.
  • Volgende: Selecteer USB Tether op Android-apparaat > bevestig met OK op computer > selecteer Install.
  • Volgende: Controleer Android op USB-foutopsporingsverzoek > selecteer Altijd toestaan vanaf deze computer > OK > Voltooien.

Dit artikel legt uit hoe je een smartphone aan een laptop kunt koppelen met PdaNet+ via een USB-kabel. Er is een gratis versie van PdaNet+ beschikbaar als u onderbrekingen niet erg vindt, maar de volledige versie biedt onbeperkte toegang tot beveiligde websites na een proefperiode van 30 dagen.

Opmerking

Veel smartphones bieden nu ingebouwde hotspot-functionaliteit, die je meestal kunt vinden in Settings > Tethering (of vergelijkbare term). Als je telefoon deze mogelijkheid heeft, heb je geen aparte app nodig.

Download en installeer PdaNet+ op uw Windows-pc

PdaNet+ instellen is een kwestie van installeren op zowel je smartphone als je Windows-computer.

  1. Download het PdaNet+ Windows-installatieprogramma van de June Fabrics-website.

    Image
    Image
  2. Installeer PdaNet+ op uw computer. De installatie aan de computerkant is eenvoudig, hoewel er verschillende stappen bij komen kijken. Begin met het uitvoeren van het installatieprogramma. Het eerste deel zal u enkele basisvragen stellen over hoe u PdaNet+ wilt installeren. Over het algemeen zijn de standaardinstellingen in orde.
  3. Tijdens de installatie zal PdaNet+ je vragen om verbinding te maken met je Android-apparaat. Stop en richt je aandacht op je telefoon.

    Image
    Image
  4. Download PdaNet+ uit de Google Play Store. (De ontwikkelaar is June Fabrics Technology Inc.)

    Image
    Image
  5. Om verbinding te maken met PdaNet, moet u USB-foutopsporing inschakelen op uw Android-apparaat. Als je dat nog niet hebt gedaan, neem dan even de tijd om dat te doen.
  6. Verbind je telefoon via USB met de computer.
  7. Open de PdaNet+ app op Android, en selecteer USB Tether.

    Image
    Image
  8. Druk Ok terug in het Windows-installatievenster.
  9. Vervolgens zal Windows u waarschuwen dat het PdaNet+-installatieprogramma een nieuw apparaat wil installeren. Druk op Install om door te gaan.

    Image
    Image
  10. Het installatieprogramma zal u vervolgens vragen om USB-foutopsporing toe te staan wanneer daarom wordt gevraagd op uw Android-apparaat.

    Image
    Image
  11. Open je Android-apparaat en je zou het foutopsporingsverzoek moeten zien. Selecteer Altijd toestaan vanaf deze computer en druk op Ok.

    Image
    Image
  12. Het Windows-installatieprogramma laat u weten dat de installatie met succes is voltooid. Zorg ervoor dat Connect PdaNet+ na installatie is geselecteerd en kies USB-modus. Druk vervolgens op Voltooien.

    Image
    Image
  13. Ga naar je Windows-pc. U zult zien dat u succesvol verbinding heeft gemaakt. In de toekomst zult u het PdaNet+-pictogram in uw systeemvak gebruiken om verbinding te maken op Windows en de App op Android.

    Image
    Image
  14. Als je een Verbonden! melding op je laptop krijgt, kun je op internet surfen met de dataverbinding van je Android.