Hoe Google Family Bell op Android in te stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Google Family Bell op Android in te stellen
Hoe Google Family Bell op Android in te stellen
Anonim

Wat te weten

  • Toegang tot Google Family Bell door te zeggen: " Hey Google, open Assistent." Tik vervolgens op het inbox-pictogram > uw gebruikerpictogram > Family Bell.
  • Een nieuwe bel maken: Tik op Een bel toevoegen, typ een naam voor de bel, stel een tijd en dagen in voor de bel en tik op Nieuwe maken bel.
  • Als je een bel wilt verwijderen, zoek je de kaart voor die bel, tik je op het v-symbool op de kaart, gevolgd door de prullenbak.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Google Family Bell instelt op uw Android-apparaat.

Hoe krijg ik toegang tot Google Family Bell?

Google Family Bell is beschikbaar via het instellingenmenu van de Google Assistent op je Android-apparaat.

  1. Open Google Assistent en tik op je gebruikerspictogram.

    Je kunt ook zeggen: "Hey Google, open de Assistent-instellingen."

  2. Scroll naar beneden.
  3. Tik op Familiebel.

    Image
    Image
  4. Family Bell-instellingen worden geopend op je telefoon.
  5. Als u een nieuwe bel wilt maken, tikt u op Een bel toevoegen.

    Als je naar beneden scrolt, kun je ook op een aantal vooraf gemaakte bellen tikken voor evenementen zoals bedtijd, filmavond en klusjes zoals schoonmaken die je misschien nuttig vindt.

  6. Tik op Belaankondiging en typ een naam voor uw bel.
  7. Tik op Tijd, selecteer een tijd voor uw bel en tik op Set.

  8. Selecteer elke dag waarop je de bel wilt herhalen.
  9. Tik op Speelt op.

    Image
    Image
  10. Tik op elk apparaat waarvan je een melding voor deze bel wilt ontvangen.
  11. Tik op Bevestigen.
  12. Tik op Nieuwe bel maken.

    Image
    Image

Wat kun je doen met een familiebel?

Met Family Bell kun je herhalende waarschuwingen maken om jou en je gezinsleden te helpen verschillende taken en gebeurtenissen te onthouden. U kunt een Family Bell maken voor elk evenement dat u maar wilt, een tijdstip instellen waarop de aankondiging moet plaatsvinden en deze laten herhalen op de specifieke dagen van de week die u wilt. Je kunt ook een Family Bell instellen om uit te zenden naar één specifiek Google Home-apparaat, meerdere apparaten, je Android-telefoons of elke gewenste combinatie.

Zodra je een Family Bell hebt gemaakt, kun je deze verwijderen of wijzigen wanneer je maar wilt. U kunt bellen helemaal verwijderen, de datum en tijd wijzigen en wijzigen welke apparaten een waarschuwing ontvangen. Bellen kunnen ook één voor één of allemaal tegelijk worden gepauzeerd. Ga je bijvoorbeeld op vakantie en heb je je bellen een week lang niet nodig, dan kun je ze tijdelijk uitschakelen en ze automatisch weer laten opstarten als je thuiskomt.

Hoe verwijder ik een familiebel?

Je kunt een bel op elk moment bewerken of verwijderen door terug te keren naar hetzelfde menu dat werd gebruikt om nieuwe bellen te maken. Je huidige bellen worden weergegeven onder de Add a bell-knop, waarmee je ze gemakkelijk kunt wijzigen of verwijderen.

Zo verwijder je een familiebel:

  1. Navigeer naar Assistent > Assistent-instellingen > Family Bell.
  2. Zoek de kaart die overeenkomt met de bel die je wilt verwijderen en tik op het v symbool.
  3. Tik op de prullenbak.

    Image
    Image

    Je kunt ook tikken op speelt opapparaten om te wijzigen welke apparaten de bijbehorende belwaarschuwing ontvangen of op de schakelaar Inschakelen als je de bel een tijdje wilt uitschakelen zonder deze te verwijderen.

Hoe zend ik uit naar een specifieke Google Home?

Je kunt een bel instellen om uit te zenden naar een specifieke Google Home-luidspreker, je Android-telefoons, al je verbonden apparaten of een specifieke combinatie die je leuk vindt. Als je bijvoorbeeld een bel hebt om een kind eraan te herinneren dat het tijd is om te studeren of klusjes te doen, kun je die bel zo instellen dat deze alleen uitzendt naar de Home Mini van dat kind. Of, als je een bel hebt om het hele gezin eraan te herinneren om samen te komen voor het avondeten, kun je deze laten uitzenden naar al je Google Home-apparaten en Android-telefoons.

Je kunt alleen uitzenden naar apparaten die zijn verbonden met je Google Home-account.

Zo zend je een gezinsbel uit naar een specifiek Google Home-apparaat:

  1. Navigeer naar Assistent > Assistent-instellingen > Family Bell.
  2. Zoek de kaart die overeenkomt met de bel die u wilt wijzigen en tik op het v symbool.
  3. Tik op Speelt op.

    Image
    Image
  4. Tik op het apparaat of de apparaten waarnaar je wilt uitzenden.
  5. Tik op Opslaan.

    Image
    Image

Hoe verwijder ik een Family Bell-account?

Je hoeft geen account aan te maken om Family Bell te gebruiken, dus er is geen account om te verwijderen. Family Bell gebruikt hetzelfde Google-account dat je hebt gebruikt om je telefoon in te stellen voor e-mail, YouTube en andere Google-services.

Als je besluit dat je Family Bell niet langer wilt gebruiken, kun je al je bellen verwijderen of uitschakelen met de hierboven beschreven methode. Je kunt ook al je bellen tegelijk pauzeren, wat handig is als je ze een tijdje niet nodig hebt.

Als je Family Bell niet meer wilt gebruiken, overweeg dan om elke bel te verwijderen. De volgende procedure zal je bellen tijdelijk uitschakelen, zodat ze uiteindelijk weer aan gaan.

Hier leest u hoe u uw Family Bells kunt uitschakelen:

  1. Navigeer naar Assistent > Assistent-instellingen > Family Bell.
  2. Zoek het lint met de tekst Pauzeer bellen terwijl je pauze hebt.
  3. Tik op Aan de slag.
  4. Tik op het veld startdatum.
  5. Selecteer een datum en tik op SET.

    Image
    Image
  6. Tik op het veld einddatum.
  7. Selecteer een datum en tik op SET.
  8. Tik op Selecteer alles om al je bellen te pauzeren, of tik op elke bel die je wilt uitschakelen.
  9. Tik op Opslaan.

    Image
    Image

Hoe kom ik bij Mijn Assistent-instellingen?

Google Assistent-instellingen bevinden zich in de Assistent-app, die je kunt openen met een spraakopdracht of door op de startknop op je telefoon te drukken.

Zo ga je naar de instellingen van de Google Assistent:

  1. Houd de home-knop op je telefoon ingedrukt of zeg: " Hey Google, open Assistant."
  2. Tik op het inbox icoon.
  3. Tik op je gebruiker icoon.

    Image
    Image
  4. Scroll omlaag om de Assistent-instellingen te bekijken.

    Image
    Image

    Algemene instellingen worden als eerste weergegeven, maar u kunt alle instellingen bekijken als u doorgaat met scrollen.

FAQ

    Hoe zet ik de Google Assistent uit?

    Om de Google Assistent op een Android uit te schakelen, opent u Instellingen op uw telefoon en selecteert u Google > Account Services > Search, Assistant & Voice > Google Assistant Selecteer het tabblad Assistant en blader omlaag naar Assistent-apparaten en tik op Telefoon. Tik op de schuifregelaar Google Assistant om de functie uit te schakelen.

    Hoe zet ik de Google Assistent aan?

    De Google Assistent-app is beschikbaar voor Android-apparaten met Android 7.0 (Nougat) of hoger. Zorg er eerst voor dat uw besturingssysteem is bijgewerkt en ga vervolgens naar de Google Play Store om de app te downloaden. Om de Google Assistent voor de eerste keer te starten, houdt u de Home-knop lang ingedrukt of zegt u 'Hey, Google' of 'OK, Google'.

    Waarom werkt de Google Assistent niet?

    Als de Google Assistent niet werkt, is er mogelijk een verbindingsprobleem, een compatibiliteitsprobleem of is de Google Assistent mogelijk uitgeschakeld. Om te verhelpen dat de Google Assistent niet werkt, moet je ervoor zorgen dat je apparaat compatibel is met de Google Assistent en vervolgens je wifi- of internetverbinding en taalinstellingen controleren. Zorg er ook voor dat Spraak- en audioactiviteit werkt. Als al het andere fa alt, installeer dan de Google Assistent opnieuw.

Aanbevolen: