Nieuwe Windows 11-update bevat veel oplossingen en meer emoji's

Nieuwe Windows 11-update bevat veel oplossingen en meer emoji's
Nieuwe Windows 11-update bevat veel oplossingen en meer emoji's
Anonim

De nieuwste cumulatieve update van Windows 11 zit vol met verschillende oplossingen en een heleboel nieuwe emoji's in vloeiende 2D-stijl en ondersteuning voor Emoji 13.1.

De nieuwe KB5007262-update van Windows 11 (naar OS build 22000.348) is beschikbaar gemaakt als een optionele download en bevat verschillende fixes. Het is ook enigszins emoji-zwaar, met ondersteuning voor Emoji 13.1, evenals het bijwerken van alle eerdere Segoe UI Emoji naar Fluent 2D. Dus eigenlijk zullen je Windows 11 (sorry, Windows 10-gebruikers) emoji's er in de toekomst een beetje anders uitzien.

Image
Image

Het is vermeldenswaard dat de 3D-emoji's die Microsoft eerder dit jaar onthulde, hier niet de nieuwe norm zullen zijn. Ze werken in specifieke apps (bijvoorbeeld Teams), maar de meeste andere emoji's gebruiken standaard de nieuwe 2D-bibliotheek.

Er is ook een flinke lijst met fixes en verbeteringen aan de technische kant van de dingen. Enkele van de vele oplossingen zijn onder meer het voorkomen van de weergave van Verkenner en snelmenu's op het bureaublad, problemen met de volumeregeling van Bluetooth, onjuiste vensters met ondertiteling en meer.

Het bevat ook een optie om Focus Assist automatisch in te schakelen na een Windows-functie-update, en een functie om te helpen bij gegevensoverdracht tussen verschillende browsers.

Image
Image

De KB5007262-update is nog in preview, dus installeren is voorlopig optioneel. Hoewel het waarschijnlijk wordt uitgerold als onderdeel van de verplichte update van volgende maand, volgens XDA Developers.

Je kunt de nieuwe patch nu downloaden als je wilt, of je kunt wachten tot volgende maand, wanneer deze automatisch wordt geïnstalleerd als onderdeel van de volgende systeemupdate. Hoe dan ook, eenmaal geïnstalleerd, heb je toegang tot de nieuwe emoji via de emoji-kiezer.

Aanbevolen: