Wat is Google Nest en hoe werkt het?

Inhoudsopgave:

Wat is Google Nest en hoe werkt het?
Wat is Google Nest en hoe werkt het?
Anonim

Google Nest is de lijn van smart home-apparaten van het bedrijf. Naast de Nest Learning Thermostat omvat de lijn de Nest Hello Doorbell, Nest Hub en Nest Cam.

Bottom Line

In 2014 kocht Google Nest, wat een toevoeging was aan het Internet of Things-portfolio van het bedrijf. Sindsdien is Nest een begrip geworden, voor een groot deel te danken aan het gebruiksgemak van de slimme apparaten. Het bedrijf heeft de Nest medio 2019 officieel gebrandmerkt als Google Nest.

Google Nest Thermostat

Image
Image

De Nest Learning Thermostat, die wordt geleverd met verschillende gekleurde ringen die bij de inrichting van je huis passen, heeft een gemakkelijk af te lezen display. Hij kan uw verwarming en warm water automatisch regelen. In slechts een week leert de thermostaat gedurende de dag hoe warm of koud u uw huis wilt. Als je thuis bent, zal het de temperatuur verhogen, en als je naar buiten gaat, zal het het lager zetten, waardoor je uiteindelijk energie bespaart.

Het apparaat houdt je activiteit in de gaten en stelt een schema op op basis van deze gegevens. Hij zet je verwarming 's nachts lager en 's ochtends hoger, zodat je wakker wordt in een warm huis. Als je naar je werk vertrekt, detecteert de Nest-thermostaat met behulp van sensoren en de locatie van je smartphone dat je weg bent, en stelt hij zichzelf in op Ecotemperaturen om energie te besparen.

Als je niet thuis bent, maar je kinderen zijn onderweg naar huis, pak dan je smartphone en pas de temperatuur op afstand aan via de Nest-app.

Meer dan alleen milieucontroles

Met de nieuwste versie van de Nest Learning Thermostat kun je je warmwatertank bedienen met zijn warmwaterschema, allemaal instelbaar via de app. Vergeten het warme water uit te zetten terwijl je weg bent? Geen probleem. Heeft u gasten die verblijven en extra warm water nodig hebben? Geen probleem. De Nest-thermostaat regelt dit voor je.

De Energiegeschiedenis van de thermostaat en de maandelijkse Woningrapporten laten zien hoeveel energie je dagelijks verbruikt en wanneer. Het rapport adviseert hoe u minder kunt gebruiken. Als je de temperatuur instelt op een energiebesparend niveau, geeft het apparaat het Nest Blaadje weer.

Een andere toegevoegde functie van de nieuwste Nest Learning Thermostat is Afstandsweergave. De thermostaat licht op en toont de temperatuur, tijd of het weer. U kunt zelfs een analoge of digitale wijzerplaat kiezen.

In combinatie met de Nest Heat Link werkt de thermostaat samen met je ketel om de verwarming en het warme water te regelen. De Heat Link kan draadloos verbinding maken met je ketel of je bestaande thermostaatdraden gebruiken en vervolgens 'praat' met de thermostaat om de warmte te moduleren.

De Nest-app maakt verbinding via wifi, zodat je de temperatuur van je huis op afstand kunt regelen.

Google Nest Rook- en Koolmonoxidedetectie

Image
Image

Google Nest Protect is een slimme rook- en koolmonoxidemelder (CO) voor thuis die met je communiceert via je smartphone, zodat je meteen weet als er een probleem is.

Nest Protect heeft een Split-Spectrum Sensor, de technologie die Nest gebruikt om een breed scala aan rookgebeurtenissen te detecteren, waaronder smeulende branden en snel opvlammende branden. Het apparaat test zichzelf ook automatisch om nauwkeurigheid te garanderen, en het gaat tot tien jaar mee. Het bevat een alarm dat u op afstand vanaf uw telefoon kunt dempen. Een menselijke stem waarschuwt u vroegtijdig als er rook is en vertelt u waar het gevaar is, zodat u dienovereenkomstig kunt handelen.

Nest Protect heeft ook een koolmonoxidemelder die je gezin beschermt tegen dit kleurloze, geurloze gas.

Google Nest-camera's voor binnen en buiten

Image
Image

De Nest Cam-familie van camera's die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt, betekent dat je geen seconde hoeft te missen van wat er binnen en buiten je huis gebeurt. De Nest Cams worden aangesloten op het stopcontact en worden geleverd met volledig glazen lenzen voor close-up tracking.

De camera's hebben een aantal handige functies, waaronder:

  • Het vermogen om mensen van objecten te onderscheiden.
  • Het systeem kan u waarschuwingen sturen als iemand de camera activeert.
  • Het kan indringers afschrikken of je in staat stellen een gesprek te voeren met vrienden en familieleden.
  • Gezichtsherkenning waarschuwt u voor bekende gezichten en vreemden.
  • 24/7 cloudopslag geeft je dertig dagen opgenomen videogeschiedenis, met de mogelijkheid om clips te maken en te delen.

Bottom Line

Nest is ook compatibel met een aantal andere smarthome-producten via het Works with Google Assistant-programma (voorheen Works with Nest). Voor een bredere huisautomatisering kan een Google Nest-compatibele smarthome-hub je helpen Nest te verbinden met andere niet-Nest-producten.

Veelgestelde vragen

  • Hoe werkt de Nest-temperatuursensor? Met Google Nest-temperatuursensoren kun je temperaturen voor verschillende delen van je huis meten en instellen. Je hebt geen temperatuursensor nodig om de Nest Thermostat te gebruiken, maar als je de Nest Thermostat op een afgelegen plek installeert, kan een temperatuursensor je huis comfortabel houden.
  • Hoe werkt het Nest-schema? De functie Auto-Schema wordt automatisch ingeschakeld wanneer je Thermostat E en Nest Learning Thermostats installeert. Met Auto-Schema leert je thermostaat na een paar dagen welke temperaturen je voorkeur hebben op bepaalde tijden, en maakt hij een temperatuurschema op basis van deze voorkeuren. De Nest Thermostat gebruikt de functie Besparingenzoeker om temperatuurschema's te maken.
  • Hoe werkt de Google Nest Hub? Google Nest Hub heeft een ingebouwde Google Assistent, waardoor het gemakkelijk is om Google-apparaten in elke kamer in te checken en te bedienen. Je kunt de Nest Hub ook gebruiken om YouTube te bekijken, muziek af te spelen, Google-zoekopdrachten uit te voeren, je agenda te openen, de luchtkwaliteit buiten te controleren en meer.

Aanbevolen: