Hoe verbinding te maken met Starbucks Wi-Fi

Inhoudsopgave:

Hoe verbinding te maken met Starbucks Wi-Fi
Hoe verbinding te maken met Starbucks Wi-Fi
Anonim

Wat te weten

  • Zoek de lijst met wifi-netwerken die binnen bereik zijn op uw laptop, smartphone of tablet.
  • Selecteer het netwerk met het label Google Starbucks. Vul uw naam, e-mailadres en postcode in. Accepteer vervolgens de algemene voorwaarden.
  • Bij volgende bezoeken wordt u bij aankomst automatisch aangemeld bij het wifi-netwerk van Starbucks, zonder dat u uw gegevens hoeft in te voeren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u verbinding kunt maken met Starbucks Wi-Fi, zodat u binnen enkele seconden online kunt gaan terwijl u geniet van uw Grande Macchiato.

Verbind met Starbucks Wi-Fi

Starbucks Wi-Fi is handig. Er zijn echter mogelijke risico's waarmee u rekening moet houden voordat u het gebruikt. Zoals bij elk openbaar netwerk, is de beveiliging niet zo sterk als bij privé-wifi. Sommige van de gegevensoverdrachten kunnen niet-versleuteld zijn. Zolang je dit van tevoren in gedachten houdt en dienovereenkomstig handelt, zou je prima van je koffie kunnen genieten en op internet kunnen surfen.

Om online te gaan bij Starbucks:

  1. Zoek de lijst met wifi-netwerken die binnen bereik zijn op uw laptop, smartphone of tablet.
  2. Selecteer het netwerk met het label Google Starbucks.
  3. Open een webbrowser.
  4. Als dit de eerste keer is dat u verbinding maakt, voert u bij de prompt uw voor- en achternaam, e-mailadres en postcode in. Selecteer Accepteren en verbinden om door te gaan.

    Als je deze knop selecteert, ga je ermee akkoord e-mails van Starbucks te ontvangen over nieuws, promoties en speciale aanbiedingen. Om jezelf van deze mailinglijst te verwijderen, selecteer je de Afmelden link in de voettekst van elke e-mail die afkomstig is van Starbucks.

  5. Na het invoeren van de vereiste informatie en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden, zie je een webpagina met een bericht. In het bericht staat dat je verbonden bent en dat het apparaat automatisch inlogt op wifi bij deelnemende Starbucks-winkels.

    Onderaan deze welkomstpagina staat de optie om lid te worden van Starbucks Rewards, een gratis programma waarbij je gratis drankjes verdient en van tijd tot tijd exclusieve aanbiedingen krijgt.

    Image
    Image
  6. Bij volgende bezoeken word je bij aankomst automatisch aangemeld bij het wifi-netwerk van Starbucks, in plaats van elke keer je naam en andere details in te voeren.

Aanbevolen: