Hoe u uw Yahoo! Mailaccount wegens inactiviteit

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Yahoo! Mailaccount wegens inactiviteit
Hoe u uw Yahoo! Mailaccount wegens inactiviteit
Anonim

Wat te weten

  • Neem contact op met Yahoo Mail-ondersteuning.
  • Als je account >90 dagen gedeactiveerd is geweest, moet je je misschien in plaats daarvan aanmelden voor een nieuw account.

Dit artikel beschrijft wat u moet doen als Yahoo uw account heeft gedeactiveerd vanwege inactiviteit en is van toepassing op zowel de web- als de mobiele app-versie van de service.

Een gedeactiveerd Yahoo-account opnieuw activeren

Als je account in de afgelopen 90 dagen is gedeactiveerd, kun je het mogelijk herstellen door. Meld u anders gewoon aan voor een nieuw account.

Als uw e-mailaccount is gedeactiveerd, ziet u een bericht wanneer u zich aanmeldt. Het kan zijn dat uw account is gedeactiveerd of dat u uw wachtwoord niet opnieuw kunt instellen.

Nadat je account is verwijderd, wordt je schermnaam beschikbaar voor nieuwe gebruikers. Als iemand het claimt, heb je een andere schermnaam nodig voor je nieuwe account.

Yahoo Mail deactiveert periodiek ongebruikte accounts. Als je account gedeactiveerd is, heb je geen toegang tot e-mails, bijlagen en de andere elementen van je account.

Image
Image

Waarom Yahoo Mail accounts deactiveert

Als u langer dan een jaar niet inlogt op uw Yahoo Mail-account, kan Yahoo uw berichten van zijn servers verwijderen om ruimte te maken voor andere gebruikers. Inactieve accounts vertragen de service voor iedereen, dus als u de zaken aan het einde van Yahoo! netjes houdt, kan hun e-mailservice snel en betrouwbaar zijn voor degenen die het gebruiken.

Afgezien van inactiviteit kan Yahoo uw account sluiten als u Yahoo verzoekt uw account te verwijderen of als u de servicevoorwaarden van Yahoo schendt.

Hoe u uw Yahoo-account actief kunt houden

Log zo nu en dan in om ervoor te zorgen dat uw Yahoo Mail-account actief blijft.

Als je meerdere e-mailproviders gebruikt, synchroniseer dan je andere e-mailaccounts met Yahoo Mail zodat je al je berichten op één plek krijgt. Op die manier kunt u uw e-mails lezen in Yahoo Mail en voorkomt u dat uw account wordt verwijderd.

Aanbevolen: